Kansızlık vitaminsizlik belirtisi sanirimMerhabalar 24 yaşındayım4 yaşında bebe Annesiyim
Benim bir sıkıntım var kızlar sürekli uyumak istiyorum ne yemek ne içmek istemiyorum sürekli yatsam uyurum tabi ki gece durum böyle değil 5 6 kadar uyuyamıyorum gece gündüzde gerçekten gözlerimi zor açıyorum sabah 10 11 gibi oğlum kalkıyor bir gözüm kapalı yemek hazırlıyorum oğlum yiyor geri yatıyorum o bu sırada napıyor derseniz tv izliyor resim yapıyor falan arada kalkıyorum çocuğuma bakıyorum çünkü içim rahat değil 2 3 kadar uyurum oğlum olmuyacak akşama kadar uyurum o derece uykuyu seviyorum 1 sorunum bu 2 konu ise düzen temizlik Başına geçtiğim zaman tertemiz yaparım ama iş başına geçene kadar malum uyku bozukluğuda var iş yapasım gelmiyor ne olur bana bir akıl verin nasıl düzelticim kendimi şuan ev beni bekliyor ben uyumak istiyorum
4 yasinda çocuk yalnız bırakılır mı ya aklınızı mı kaçırdınızMerhabalar 24 yaşındayım4 yaşında bebe Annesiyim
Benim bir sıkıntım var kızlar sürekli uyumak istiyorum ne yemek ne içmek istemiyorum sürekli yatsam uyurum tabi ki gece durum böyle değil 5 6 kadar uyuyamıyorum gece gündüzde gerçekten gözlerimi zor açıyorum sabah 10 11 gibi oğlum kalkıyor bir gözüm kapalı yemek hazırlıyorum oğlum yiyor geri yatıyorum o bu sırada napıyor derseniz tv izliyor resim yapıyor falan arada kalkıyorum çocuğuma bakıyorum çünkü içim rahat değil 2 3 kadar uyurum oğlum olmuyacak akşama kadar uyurum o derece uykuyu seviyorum 1 sorunum bu 2 konu ise düzen temizlik Başına geçtiğim zaman tertemiz yaparım ama iş başına geçene kadar malum uyku bozukluğuda var iş yapasım gelmiyor ne olur bana bir akıl verin nasıl düzelticim kendimi şuan ev beni bekliyor ben uyumak istiyorum
Hayır baktırmadımKan değerlerinize baktırdınız mı ?
Neden ? Baktırın mutlaka. Hem kendinize hem çocuğunuza zarar veriyorsunuz böyle.Hayır baktırmadım
Ya sana cevap dahi vermek istemiyorum aslında istemsiz uyuyorum diyorum anlamıyor musun gözlerim kapanıyor zevkten yapmıyorum herhalde4 yasinda çocuk yalnız bırakılır mı ya aklınızı mı kaçırdınız
Butun gece ayakta ne yapiyorsunuz? Sabah 5-6ya kadar uyuymuyorsaniz gunduz uyku gelmesi cok normal. Uyku duzeninizi degistirip gece uyuyun yani.
Kan degerlerinize baktirabilirsiniz eksiklik
Aklıma gelmedi mutlaka baktırıcamNeden ? Baktırın mutlaka. Hem kendinize hem çocuğunuza zarar veriyorsunuz böyle.
Maalesef uyuyamıyorum oturuyorum öylece her gece bu durumu düşünüyorum çünkü yaklaşık 5 6 aydır var bu sorun mutlaka baktırıcamButun gece ayakta ne yapiyorsunuz? Sabah 5-6ya kadar uyuymuyorsaniz gunduz uyku gelmesi cok normal. Uyku duzeninizi degistirip gece uyuyun yani.
Kan degerlerinize baktirabilirsiniz eksiklik vs varsa.
Kızmanıza gerek yok arkadaşlar doğruyu söylüyorlar. Çocuğunuz için kritik bir dönemdesiniz.Ya sana cevap dahi vermek istemiyorum aslında istemsiz uyuyorum diyorum anlamıyor musun gözlerim kapanıyor zevkten yapmıyorum herhalde
Ya sana cevap dahi vermek istemiyorum aslında istemsiz uyuyorum diyorum anlamıyor musun gözlerim kapanıyor zevkten yapmıyorum herhalde
Böyle bir problemim varsa ertesi gün giderim dra.Maalesef uyuyamıyorum oturuyorum öylece her gece bu durumu düşünüyorum çünkü yaklaşık 5 6 aydır var bu sorun mutlaka baktırıcam
Ah canım ya sen noktalama yaptın da ne oldu gerçekten ne boş insanlarsınız yargılamak tavan doğurmasaydın demişsin onuda bir cevap vereyim yaklaşık 5 6 aydır bu durumdayım 2ye 3 e kadar okey yatıyorum ama aralıksız değil tabi ki çocuğumu düşünüp kalkıp bakıyorum zaten ki sorunda şu ki bu konudan rahatsız olduğum için yazdımAbla uyuyamamakla birlikte yazamıyorsun da.
Azcık noktalama ögrenin dicem uyucan kalcan diye diyemiyorm.
4 yasındda cocuk nasıl yalnız bırakılıyor tv basında falan?
11 de kalkıyor cocuk,önüne bi kap yemek verip geri mi yatıyorsunuz?
Yok artık.
Resmen Allah koruyormus cocugu.
Dogurmayaydın ablacım ya madem böyle bir problemin var?
3 saat tv basında bırakılır mı cocuk?
Ay 6 aydır diyosunuz ya,6 ay .Ah canım ya sen noktalama yaptın da ne oldu gerçekten ne boş insanlarsınız yargılamak tavan doğurmasaydın demişsin onuda bir cevap vereyim yaklaşık 5 6 aydır bu durumdayım 2ye 3 e kadar okey yatıyorum ama aralıksız değil tabi ki çocuğumu düşünüp kalkıp bakıyorum zaten ki sorunda şu ki bu konudan rahatsız olduğum için yazdım
Sanırım Anlamadığınız nokta şu 2 ye 3 kadar uyuyorum dedim ama aralıksız değilgece uyumazsanız tabi ki gündüz uyur kalırsınız. Gece uyumayı düşünür müydünüz? Neden bir doktora gitmiyorsunuz? 6 aydır el kadar çocuğu yalnız bırakıyorsunuz ama doktor aklınıza gelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?