Nasıl yaparım bilmiyorum

Gunes8080

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
58
-7
8
Merhabalar 24 yaşındayım4 yaşında bebe Annesiyim
Benim bir sıkıntım var kızlar sürekli uyumak istiyorum ne yemek ne içmek istemiyorum sürekli yatsam uyurum tabi ki gece durum böyle değil 5 6 kadar uyuyamıyorum gece gündüzde gerçekten gözlerimi zor açıyorum sabah 10 11 gibi oğlum kalkıyor bir gözüm kapalı yemek hazırlıyorum oğlum yiyor geri yatıyorum o bu sırada napıyor derseniz tv izliyor resim yapıyor falan arada kalkıyorum çocuğuma bakıyorum çünkü içim rahat değil Örnek olarak veriyorum oğlum odasında oyun oynuyorsa onun odasında otururken kendimi uyumuş buluyorum diyelim ki Tv bakıyor yine aynı odada uyuyorum ve sadece 10 15 dakika ben Aptal bir insan değilim Anneyim Ben 5 6 saat çocuğum aç kalsın yemeğini meyvesini vs zaten yediriyorum
Ama ben boşluk buldum mu gözlerim gidiyor anlatmak istediğimi inşallah anlatabildim 2 ye 3 kadar uyurum oğlum olmuyacak akşama kadar uyurum o derece uykuyu seviyorum 1 sorunum bu 2 konu ise düzen temizlik Başına geçtiğim zaman tertemiz yaparım ama iş başına geçene kadar malum uyku bozukluğuda var iş yapasım gelmiyor ne olur bana bir akıl verin nasıl düzelticim kendimi şuan ev beni bekliyor ben uyumak istiyorum

Son düzenleme:
Sizi cok iyi anlıyorum benimde 2 cocugum var biri 3 yasinda digeri 9 aylik aynı durumdayım gece düzensiz uyumak bitkinlik uykuya doyumsuzluk yapiyo birde havalar yavaştan soguyo mayisiyoruz
Eğer gebelik yoksa sebepleri bunlar.
Klasik anne sorunu işte

Kansızlık vitaminsizlik belirtisi sanirim

4 yasinda çocuk yalnız bırakılır mı ya aklınızı mı kaçırdınız

Abla uyuyamamakla birlikte yazamıyorsun da.
Azcık noktalama ögrenin dicem uyucan kalcan diye diyemiyorm.
4 yasındda cocuk nasıl yalnız bırakılıyor tv basında falan?
11 de kalkıyor cocuk,önüne bi kap yemek verip geri mi yatıyorsunuz?
Yok artık.
Resmen Allah koruyormus cocugu.
Dogurmayaydın ablacım ya madem böyle bir problemin var?
3 saat tv basında bırakılır mı cocuk?

Butun gece ayakta ne yapiyorsunuz? Sabah 5-6ya kadar uyuymuyorsaniz gunduz uyku gelmesi cok normal. Uyku duzeninizi degistirip gece uyuyun yani.
Kan degerlerinize baktirabilirsiniz eksiklik vs varsa.
Maalesef uyuyamıyorum oturuyorum öylece her gece bu durumu düşünüyorum çünkü yaklaşık 5 6 aydır var bu sorun mutlaka baktırıcam

Ya sana cevap dahi vermek istemiyorum aslında istemsiz uyuyorum diyorum anlamıyor musun gözlerim kapanıyor zevkten yapmıyorum herhalde

gece uyumazsanız tabi ki gündüz uyur kalırsınız. Gece uyumayı düşünür müydünüz? Neden bir doktora gitmiyorsunuz? 6 aydır el kadar çocuğu yalnız bırakıyorsunuz ama doktor aklınıza gelmedi mi

Maalesef uyuyamıyorum oturuyorum öylece her gece bu durumu düşünüyorum çünkü yaklaşık 5 6 aydır var bu sorun mutlaka baktırıcam
Böyle bir problemim varsa ertesi gün giderim dra.
6 aydır niye bekliyoırsunuz yani
Gerekirse uyku ilacı vs verir gece uyumanız icin.
Evde cocuk bi basına saatlerce .

Ah canım ya sen noktalama yaptın da ne oldu gerçekten ne boş insanlarsınız yargılamak tavan doğurmasaydın demişsin onuda bir cevap vereyim yaklaşık 5 6 aydır bu durumdayım 2ye 3 e kadar okey yatıyorum ama aralıksız değil tabi ki çocuğumu düşünüp kalkıp bakıyorum zaten ki sorunda şu ki bu konudan rahatsız olduğum için yazdım

Ay 6 aydır diyosunuz ya,6 ay .
Aralıklı aralıksız farketmez.
Bir cocuk saatlerce ekrana maruız kalıyor,evde bi sürü tehlikeye (bıcak,ayna,ıslak zemin)karsı yalnız bırakılıyor.
Allah razı olsun rahatsız olmussunuz konudan.

Sanırım Anlamadığınız nokta şu 2 ye 3 kadar uyuyorum dedim ama aralıksız değil

Yattım 10 Dakika dalıyorum geri kalkıyorum oğluma bakıyorum onunla konuşurken mesela gözler gidiyor 15 dakika sonra 5 dakika derken saat 2 yi 3 buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…