Nasıl yaparım bilmiyorum

Ah canım ya sen noktalama yaptın da ne oldu gerçekten ne boş insanlarsınız yargılamak tavan doğurmasaydın demişsin onuda bir cevap vereyim yaklaşık 5 6 aydır bu durumdayım 2ye 3 e kadar okey yatıyorum ama aralıksız değil tabi ki çocuğumu düşünüp kalkıp bakıyorum zaten ki sorunda şu ki bu konudan rahatsız olduğum için yazdım
Doktora gidin burda çare ne olacak? Siz de biliyorsunuz doktora gidilmesi gerektiğini bence

Bi gün sıkın dişinizi dışarıya çıkın ne bileyim birini çağırın uyumayın akşam erken uyursunuz ha deyince düzen oturmayabilir. 1 hafta dişinizi sıkın. Gece de uyusanız kafanız kalkmasa bi sorun var dicem ama siz sabaha kadar ayaktaymışsınız
Bebeğim doğmadan önce benim de düzenim böyleydi sabaha kadar uyumayan insanın gündüz tabi kafası kalkmaz.
Bir de çocuğunuzu tv başında yalnız bırakmakla ilgili yapılan eleştirilere sert cevaplar vermişsiniz ama çok haklılar.

Sanırım Anlamadığınız nokta şu 2 ye 3 kadar uyuyorum dedim ama aralıksız değil

Yattım 10 Dakika dalıyorum geri kalkıyorum oğluma bakıyorum onunla konuşurken mesela gözler gidiyor 15 dakika sonra 5 dakika derken saat 2 yi 3 buluyor

Bir nörolog ya da psikiyatrist görün. Uyuku ilacı alırsınız, bir hafta kullanırsınız uyuma düzeniniz normale döner. Burdan size insanlar nasıl yardım edebilir ki? :işsiz:

Hic millete kizma burda.Gece uyumazsan tabiki gündüz uykun gelir 2 gun degil 3 gun degil 6 aydir o cocugu ne diye yanliz birakiyosun gündüzleri hasta olsaydin amenna derdi herkes ama seninki tembellik! Gece uyu gündüzde çocuğun seni görsün hic degilse aktivite yap temizligini yap bir iki gün zorla kendini uyuma düzelir

Bi gün sıkın dişinizi dışarıya çıkın ne bileyim birini çağırın uyumayın akşam erken uyursunuz ha deyince düzen oturmayabilir. 1 hafta dişinizi sıkın. Gece de uyusanız kafanız kalkmasa bi sorun var dicem ama siz sabaha kadar ayaktaymışsınız
Bebeğim doğmadan önce benim de düzenim böyleydi sabaha kadar uyumayan insanın gündüz tabi kafası kalkmaz.
Bir de çocuğunuzu tv başında yalnız bırakmakla ilgili yapılan eleştirilere sert cevaplar vermişsiniz ama çok haklılar.

+++++++++++

Bu durumunuz normal degil. Muhakkak doktora gidin kan degerlerine baktirin. Demir eksikligi de olabilir. Fiziksel birsey bulamazsalar psikolojik destek alin. Cok gecmis olsun. Oglunuz icin de bu durum kolay degildir. Benim oglum 5 yasinda. Tam ilgi bekledikleri yaslar bunlar. Insallah en kisa zamanda düzelirsiniz

Merhabalar 24 yaşındayım4 yaşında bebe Annesiyim
Benim bir sıkıntım var kızlar sürekli uyumak istiyorum ne yemek ne içmek istemiyorum sürekli yatsam uyurum tabi ki gece durum böyle değil 5 6 kadar uyuyamıyorum gece gündüzde gerçekten gözlerimi zor açıyorum sabah 10 11 gibi oğlum kalkıyor bir gözüm kapalı yemek hazırlıyorum oğlum yiyor geri yatıyorum o bu sırada napıyor derseniz tv izliyor resim yapıyor falan arada kalkıyorum çocuğuma bakıyorum çünkü içim rahat değil 2 3 kadar uyurum oğlum olmuyacak akşama kadar uyurum o derece uykuyu seviyorum 1 sorunum bu 2 konu ise düzen temizlik Başına geçtiğim zaman tertemiz yaparım ama iş başına geçene kadar malum uyku bozukluğuda var iş yapasım gelmiyor ne olur bana bir akıl verin nasıl düzelticim kendimi şuan ev beni bekliyor ben uyumak istiyorum 😔😔😔😔
N
Doktora gidin burda çare ne olacak? Siz de biliyorsunuz doktora gidilmesi gerektiğini bence
Benim gibi olup belki yol gösteren olur dedim fakat ön yargı Full Açık

Valla söyle söyleyeyim 25 aylık kızım,benim yanımda hamur oynarken ,gözümün önünde hamuru agzına atıp kacıyor.
Bunu gözümün önünde yapıyor.
Benim arkasından kosarken aklım cıkıyor,yanlıslıkla yutacak o hamuru dye.
Resim yapıyor kalemi ,boyayı agzına götürebilir,tv izliyor ne izliyor?Biyerlere cıkıp kendini atabilir koltuktan falan.
Eline bisey alır aynalara,vitrine vurabilir.
Yani cocugu olanlar az cok bilir,cocukların neler ypabileceğini.

Valla söyle söyleyeyim 25 aylık kızım,benim yanımda hamur oynarken ,gözümün önünde hamuru agzına atıp kacıyor.
Bunu gözümün önünde yapıyor.
Benim arkasından kosarken aklım cıkıyor,yanlıslıkla yutacak o hamuru dye.
Resim yapıyor kalemi ,boyayı agzına götürebilir,tv izliyor ne izliyor?Biyerlere cıkıp kendini atabilir koltuktan falan.
Eline bisey alır aynalara,vitrine vurabilir.
Yani cocugu olanlar az cok bilir,cocukların neler ypabileceğini.
Evet oğlumun ne yapıp yapmadığını biliyorum
İlgisiz sorumsuz bir anne gibi gösterme çabalarınız neden siz böyle bir yargı ile mi yaklaşırsınız insanlara

İlgisiz sorumsuz bir anne gibi gösterme çabalarınız neden siz böyle bir yargı ile mi yaklaşırsınız insanlara
Tmm sensin.
Sana burdan bende uyuyorum nolcak yae bisey olmaz yazmalarını bekle ne diyelim.

Kimse öyle göstermeye çalışmadı kendin yazdın ben uyuyorum çocuk tv izliyor diye. Bu normal bir şey mi insanların ne demesini bekliyorsun

İlk önce teşekkür ederim ikinci olarak tv konusunu örnek verdim zaten benim oğlum kendi durmaz 1 saat tv karşısında burda beni Anlamadığınız yada benim anlatamadığım konu şu ki ben 5 6 saat aralıksız uyumuyorum
Örnek olarak veriyorum oğlum odasında oyun oynuyorsa onun odasında otururken kendimi uyumuş buluyorum diyelim ki Tv bakıyor yine aynı odada uyuyorum ve sadece 10 15 dakika ben Aptal bir insan değilim Anneyim Ben 5 6 saat çocuğum aç kalsın meyvesini vs zaten yediriyorum

İlk önce teşekkür ederim ikinci olarak tv konusunu örnek verdim zaten benim oğlum kendi durmaz 1 saat tv karşısında burda beni Anlamadığınız yada benim anlatamadığım konu şu ki ben 5 6 saat aralıksız uyumuyorum
Örnek olarak veriyorum oğlum odasında oyun oynuyorsa onun odasında otururken kendimi uyumuş buluyorum diyelim ki Tv bakıyor yine aynı odada uyuyorum ve sadece 10 15 dakika ben Aptal bir insan değilim Anneyim Ben 5 6 saat çocuğum aç kalsın meyvesini vs zaten yediriyorum
İyi de bu ayrıntıları sen yazmadan biz nasıl bilelim. Konuda ilk yazdığına göre yorum yaptı herkes

Kimse öyle göstermeye çalışmadı kendin yazdın ben uyuyorum çocuk tv izliyor diye. Bu normal bir tv konusunu örnek verdim zaten benim oğlum kendi durmaz 1 saat tv karşısında burda beni Anlamadığınız yada benim anlatamadığım konu şu ki ben 5 6 saat aralıksız uyumuyorum
Örnek olarak veriyorum oğlum odasında oyun oynuyorsa onun odasında otururken kendimi uyumuş buluyorum diyelim ki Tv bakıyor yine aynı odada uyuyorum ve sadece 10 15 dakika ben Aptal bir insan değilim Anneyim Ben 5 6 saat çocuğum aç kalsın yemeğini meyvesini vs zaten yediriyorum
Ama ben boşluk buldum mu gözlerim gidiyor anlatmak istediğimi inşallah anlatabildim

Ya sana cevap dahi vermek istemiyorum aslında istemsiz uyuyorum diyorum anlamıyor musun gözlerim kapanıyor zevkten yapmıyorum herhalde
Sabaha kadar oturursan tabiki akşama kadar uyursun bunu anlamayan sensin. Bir sorunun varsa tedavi ol,uyuyacaksan da çocuğunun başına birini cagirirsin bu kadar basit. Sorumluluk bilmeyen insanlar neden çocuk yapıyor asıl anlayamadigim bu benim.. gerçekten hayret ediyorum sizin gibi rahat insanlara.

Örnek olarak veriyorum oğlum odasında oyun oynuyorsa onun odasında otururken kendimi uyumuş buluyorum diyelim ki Tv bakıyor yine aynı odada uyuyorum ve sadece 10 15 dakika ben Aptal bir insan değilim Anneyim Ben 5 6 saat çocuğum aç kalsın yemeğini meyvesini vs zaten yediriyorum
Ama ben boşluk buldum mu gözlerim gidiyor anlatmak istediğimi inşallah anlatabildim
Ben sana çözümü söyledim gece uyumazsan gündüz uykun gelir bu çok basit bir denklem

Back
X