benimki kadar olamaz diyesim geldi :)Eltim tam bir domuzvalla benimki de
Hep bi yarış halinde olmalarını anlayamıyorum yabenimki kadar olamaz diyesim geldi :)
Aynen öyle valla. Bu eltiler hep mi böyle olur ya ama Allahtan biz birbirimizi görmezden geliyoruzValla bende kavga kıyamet çıkarırım. Hiç öyle laf sokayım çabasına girmem. O gruptan da çıkarttırırım. Ne münasebet ben olmadan gruptan konuşacak. Ay düşününce bile sinirlendim
Adelim ben eltimle iyi anlaşsam bile hoş değil bu durum ya. Ne alaka yaniAynen öyle valla. Bu eltiler hep mi böyle olur ya ama Allahtan biz birbirimizi görmezden geliyoruz
Aman olmasın aynı para gibiler varsa dert yoksa dertAdelim ben eltimle iyi anlaşsam bile hoş değil bu durum ya. Ne alaka yani
Eltim yok haa
Kız benim de olcekk var bi tane kayınAman olmasın aynı para gibiler varsa dert yoksa dertbenim 1 tane var yok gibi neyse ama 1 tane daha olcak ama küçük olcak
Iyilere rast gelsek bariKız benim de olcekk var bi tane kayın
Ayy inşallah inşallahIyilere rast gelsek bari
Zaten başta belli eder kendini insan balık bastan kokar yaAyy inşallah inşallahbugün kv kendi eltisinden için olmaz olası diyordu bendr öyle olmam inşallah
Valla benim eşimin dahil olduğu bir akraba gurubu var ama merak edip bi kere bile kimler var ya da ne konuşuyorlar diye bakmadım. Belki fesatligindan emin olduğum biri olsaydı bakabilirdim ama o zaman da esimin ordan değil şu guruptan yazisalim demesi hoş değil tamamen çıkmalıydı ya da hiç bişey yokmuş gibi devam etmeliydiler.Merhaba arkadaşlar
Size gıcık olduğundan emin olduğunuz, bir süredir görüşmediğiniz bir eltiniz olduğunu düşünün.
ve uzun yıllardır mevcutta siz eşiniz kaynınız ve eltinizden oluşan bir whatsapp grubu olduğunu...
ancak şimdi bir konu hasebiyle eltiniz sizin olmadığınız bir whatsapp grubu kuruyor. yani eşiniz, eltiniz ve kaynınızdan oluşan...
eşiniz de o konuyla ilgili grupta aktif olarak yazışıyor hiçbir sorun yokmuş gibi...
bu durumda kalınca ben bastım yaygarayı eşime tabi. sonuç olarak eşim eski 4lü gruba "burdan devam edelim" diye bir mesaj attı oraya ve şimdi ordan yazışmaya devam ediyor.
ancak eşimin mesajı cevapsız kaldı. 3lü gruptan yazışılan şeyler artık 4 lü gruptan yazışılmaya devam etmiyor. çünkü eltim tam bir domuz.
sorum bu konuda iyi yapmış mıyım değil, zira çok iyi yaptığımı düşünüyorum.
ancak bu tür durumlarda kalınca siz bu tür konuları eşinize nasıl yansıtıyorsunuz, yani bağıra çağıra sen beni nasıl ezdririrsin dışlatırsın şeklinde haykırarak mı yoksa ufak ufak laf sokarak mı yoksa nasıl işte? yani bu tür işleri karı koca arasındaki ilişkiyi bozmadan halletme yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?