Bakalım görcezZaten başta belli eder kendini insan balık bastan kokar yabizimki öyleydi
KızZ resmen benim durumumu anlattın bizimde o dedigin eltiden var kaynanam görümcem 3erkek kardeş 3elti şeklinde elti kaynana hariç herkesle küs guruptan çıktı peşine kocası çıktı 1yıldır kimse görüşmüyor kapısını açmıyor eskiden yüzüne bakmak istemediği insanlarla kanka olmuş kocasıda karısının yolundan gidiyo hiç demiyorki bu kadar insanmı sorunlu yoksa benim karımmı karısı konuşmuyor diye kaynımda kimseyle konuşmuyor bayramda bile kaynım anasının bacısının elini öpmeye gelemedi korkusundan neyse bizden uzak ne halleri var görsünlerMerhaba arkadaşlar
Size gıcık olduğundan emin olduğunuz, bir süredir görüşmediğiniz bir eltiniz olduğunu düşünün.
ve uzun yıllardır mevcutta siz eşiniz kaynınız ve eltinizden oluşan bir whatsapp grubu olduğunu...
ancak şimdi bir konu hasebiyle eltiniz sizin olmadığınız bir whatsapp grubu kuruyor. yani eşiniz, eltiniz ve kaynınızdan oluşan...
eşiniz de o konuyla ilgili grupta aktif olarak yazışıyor hiçbir sorun yokmuş gibi...
bu durumda kalınca ben bastım yaygarayı eşime tabi. sonuç olarak eşim eski 4lü gruba "burdan devam edelim" diye bir mesaj attı oraya ve şimdi ordan yazışmaya devam ediyor.
ancak eşimin mesajı cevapsız kaldı. 3lü gruptan yazışılan şeyler artık 4 lü gruptan yazışılmaya devam etmiyor. çünkü eltim tam bir domuz.
sorum bu konuda iyi yapmış mıyım değil, zira çok iyi yaptığımı düşünüyorum.
ancak bu tür durumlarda kalınca siz bu tür konuları eşinize nasıl yansıtıyorsunuz, yani bağıra çağıra sen beni nasıl ezdririrsin dışlatırsın şeklinde haykırarak mı yoksa ufak ufak laf sokarak mı yoksa nasıl işte? yani bu tür işleri karı koca arasındaki ilişkiyi bozmadan halletme yolu var mı?
valla 5 yildir aram bozuk son 2 yıldır hiç görüşmüyorum denebilir.sadece düğün ve ölümlerde... e zaten tanışalı da 6 sene oluyor :)Yaygarayı koparırım valla esimin basının etini yirim yani. O eltiyle de muhatap olmam o da kimmiş
Aman daha ne canım wp kuruyosunuz uzak olun huzurunuz kaçmasnvalla 5 yildir aram bozuk son 2 yıldır hiç görüşmüyorum denebilir.sadece düğün ve ölümlerde... e zaten tanışalı da 6 sene oluyor :)
Valla durum tamamen saçma.
Bi insan neden elti ve kaybıyla watsap grubu kurar ?
Üstelik anlasamiyormussunuz bile .
Iki kardeş konuşacağı bir şey varsa konuşurlar zaten araya gelinlerin girmesine gerek yok dolayısıyla gruba da gerek yok.
Ayrıca madem eşinizin mesajını cevapsız bıraktılar çıksın gruptan ardından sizde çıkın karı koca doyasıya konuşurlar artık.
neden öyle bişey olsun ki ? anlamadım...Şimdi şöyle bir parodox var
Sizde birinin domuz eltisi oluyorsunuz
aynen... ama diğer gruptan çıktığını sanmıyorum.Valla bende kavga kıyamet çıkarırım. Hiç öyle laf sokayım çabasına girmem. O gruptan da çıkarttırırım. Ne münasebet ben olmadan gruptan konuşacak. Ay düşününce bile sinirlendim
evt musallat ve yapışık kelimeleri onu güzel tanımladı.Sıkıntı esimdeyse direkt kapiyi gosteririm cikis belli. Ha yok musallat yapisik eltim yuzundense kimseyi anlamam lafimi da yer daha ileriye gidiyosa şamari da yer.
anam benimki şeytan. nasıl biliyo musun, iyi görünen cinsten. ama haseti kendine o kadar ağır geliyor ki işte böyle saçma hatalar yapıp açık ediyo kendini. aman evlerden ırak...KızZ resmen benim durumumu anlattın bizimde o dedigin eltiden var kaynanam görümcem 3erkek kardeş 3elti şeklinde elti kaynana hariç herkesle küs guruptan çıktı peşine kocası çıktı 1yıldır kimse görüşmüyor kapısını açmıyor eskiden yüzüne bakmak istemediği insanlarla kanka olmuş kocasıda karısının yolundan gidiyo hiç demiyorki bu kadar insanmı sorunlu yoksa benim karımmı karısı konuşmuyor diye kaynımda kimseyle konuşmuyor bayramda bile kaynım anasının bacısının elini öpmeye gelemedi korkusundan neyse bizden uzak ne halleri var görsünler
işte 4lü whatsapp grubu zaten çok eskiden kalma.Aman daha ne canım wp kuruyosunuz uzak olun huzurunuz kaçmasn
kötü niyetinden değil farkında değildi bu olayın ne anlama geldiğinin... bizimki öyle. kafasına vura vura anlatmayınca anlamayan cinsten.Eltiniz degil de kocanız domuz gibi geldi..
Onun ne işi varmış o grupta sizsiz
Ee o zaman alacaksın teli sen çıkartacaksın kuzuaynen... ama diğer gruptan çıktığını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?