Nasıl yapılır?

Ben genelde eşimin keyfî yerindeyken konusarak çözmeye calisiyorum. %75 tutuyor. Ama eger olurda terslesirse siz beni mi istemiyorsunuz derim. Ve benimle konuşmayan bir kadın seni gruba ekleyemez deerr ve grubu sildirirdim. Hatta eltimin nosunu da. Yaptım da bunu. Su whats app grupları kadar sacma sey görmedim hayatımda. Ne gerek var

Eşim öyle bir şey yapamaz. Yapmaz da zaten. Eltimle ne muhabbeti olabilir ki?
Velev ki yaptı. Dünyayı başına yıkarım. Bensiz ne işi varmış? Bunun kavgasız çözümü yok yahu 💩

Eşinin, senin olmadığın gruba dahil olup aktif olarak yazışması saçmalığın daniskası ..Direkt uygun bir açıklama yazıp gruptan çıkması gerekirdi..ki sana saygısı olsaydı bunu zaten yapardı..
Bu durum etlinin seni 4 lü gruptan çıkarması demek gibi bişey..
Terbiyesizlik..
Onu yapmaya gücü yetmeyince 2.bir grup açmış senin olmayıp eşinin olduğu..
Acaba hali hazırda olan 4 kişilik gruptan seni çıkarsaydı eşinin tepkisi Ne Olurdu??
Ben senin yerinde olsam sert bi şekilde yaptığının yanlış olduğunu ifade ederdim ..
Öyle ufak çaplı laf çarpmayla anlayacağını sanmıyorum çünkü..
Karı-Koca ilişkimizi de benim bu davranışımdan dolayı bozacaksa keyfi bilir..(derdim)

Sıkıntı esimdeyse direkt kapiyi gosteririm cikis belli. Ha yok musallat yapisik eltim yuzundense kimseyi anlamam lafimi da yer daha ileriye gidiyosa şamari da yer.

Merhaba arkadaşlar

Size gıcık olduğundan emin olduğunuz, bir süredir görüşmediğiniz bir eltiniz olduğunu düşünün.

ve uzun yıllardır mevcutta siz eşiniz kaynınız ve eltinizden oluşan bir whatsapp grubu olduğunu...

ancak şimdi bir konu hasebiyle eltiniz sizin olmadığınız bir whatsapp grubu kuruyor. yani eşiniz, eltiniz ve kaynınızdan oluşan...
eşiniz de o konuyla ilgili grupta aktif olarak yazışıyor hiçbir sorun yokmuş gibi...

bu durumda kalınca ben bastım yaygarayı eşime tabi. sonuç olarak eşim eski 4lü gruba "burdan devam edelim" diye bir mesaj attı oraya ve şimdi ordan yazışmaya devam ediyor.

ancak eşimin mesajı cevapsız kaldı. 3lü gruptan yazışılan şeyler artık 4 lü gruptan yazışılmaya devam etmiyor. çünkü eltim tam bir domuz.

sorum bu konuda iyi yapmış mıyım değil, zira çok iyi yaptığımı düşünüyorum.

ancak bu tür durumlarda kalınca siz bu tür konuları eşinize nasıl yansıtıyorsunuz, yani bağıra çağıra sen beni nasıl ezdririrsin dışlatırsın şeklinde haykırarak mı yoksa ufak ufak laf sokarak mı yoksa nasıl işte? yani bu tür işleri karı koca arasındaki ilişkiyi bozmadan halletme yolu var mı?
KızZ resmen benim durumumu anlattın bizimde o dedigin eltiden var kaynanam görümcem 3erkek kardeş 3elti şeklinde elti kaynana hariç herkesle küs guruptan çıktı peşine kocası çıktı 1yıldır kimse görüşmüyor kapısını açmıyor eskiden yüzüne bakmak istemediği insanlarla kanka olmuş kocasıda karısının yolundan gidiyo hiç demiyorki bu kadar insanmı sorunlu yoksa benim karımmı karısı konuşmuyor diye kaynımda kimseyle konuşmuyor bayramda bile kaynım anasının bacısının elini öpmeye gelemedi korkusundan neyse bizden uzak ne halleri var görsünler :KK25:

valla 5 yildir aram bozuk son 2 yıldır hiç görüşmüyorum denebilir.sadece düğün ve ölümlerde... e zaten tanışalı da 6 sene oluyor :)
Aman daha ne canım wp kuruyosunuz uzak olun huzurunuz kaçmasn 😉

Valla durum tamamen saçma.
Bi insan neden elti ve kaybıyla watsap grubu kurar ?
Üstelik anlasamiyormussunuz bile .
Iki kardeş konuşacağı bir şey varsa konuşurlar zaten araya gelinlerin girmesine gerek yok dolayısıyla gruba da gerek yok.
Ayrıca madem eşinizin mesajını cevapsız bıraktılar çıksın gruptan ardından sizde çıkın karı koca doyasıya konuşurlar artık.

baya önce yani aramız bozulmadan önce açılan bir gruptu. bir ara o çıktı. sonra ben çıktım girdim filan bazı olaylar oldu. ama soğuk soğuk duran bir grup pek yazışmalar olmaz. dedim ya domuz işte.

Valla bende kavga kıyamet çıkarırım. Hiç öyle laf sokayım çabasına girmem. O gruptan da çıkarttırırım. Ne münasebet ben olmadan gruptan konuşacak. Ay düşününce bile sinirlendim
aynen... ama diğer gruptan çıktığını sanmıyorum.

KızZ resmen benim durumumu anlattın bizimde o dedigin eltiden var kaynanam görümcem 3erkek kardeş 3elti şeklinde elti kaynana hariç herkesle küs guruptan çıktı peşine kocası çıktı 1yıldır kimse görüşmüyor kapısını açmıyor eskiden yüzüne bakmak istemediği insanlarla kanka olmuş kocasıda karısının yolundan gidiyo hiç demiyorki bu kadar insanmı sorunlu yoksa benim karımmı karısı konuşmuyor diye kaynımda kimseyle konuşmuyor bayramda bile kaynım anasının bacısının elini öpmeye gelemedi korkusundan neyse bizden uzak ne halleri var görsünler :KK25:
anam benimki şeytan. nasıl biliyo musun, iyi görünen cinsten. ama haseti kendine o kadar ağır geliyor ki işte böyle saçma hatalar yapıp açık ediyo kendini. aman evlerden ırak...

Back
X