- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Hiçbir sağlık sorunu yok oturuyor akşam biz gelince öğretseniz ben yaparım diyor yarım ağız yapan yapar neyi öğretecek ablam hayır kadın 8 cocuk doğurmuş büyütmüş evlendirmiş . Akşama kadar ablam zaten ayakta benim gibi öğretmen ..bana dert oluyor yahu. Akşamdan diğer günün yemeğini mi yapsak geçiştirilecek yemek bir gün yapılır hadi hergün menemen de yenmez ki .Herhangi bir sağlık sorunu yoksa eziyet olsun diye oturuyodur akşama kadar.
Yazık Allah sorar
Birde akşamın 8 ine kadar çalıştığınızı düşünün ne yaparsınız eve çok yorgun geliyorsunuz benim bu kadar sinirim bozuluyor normal mi anormal miyimbenim kv de benim evde mutfağa girmez. her gittiği yerde döktüren kadın bana gıcık. ben kendime ne yaparsam onu yaparım onlara özel şeyler hazırlamam. bazende eşim işten geldiğinde ne yemek var diye sorduğunda hizmetçin miyim ben senin hergün yemek yapıcam, bugün dışarda yicez derim. eşim hep yardım eder zaten çok sıkıntı yaşamıyorum o yüzden.
Eşi sormuyor ki ablama kaç kere boşanma aşamasına geldiler bunlar yüzündenÇalışan insanlar kolay kolay yatılı misafir alamaz . Gelen insanların da anlayışlı olması lazım siz işten gelene kadar bir işin ucundan tutsun bi zahmet . Kendi ailem sıkıntı değil annem de babam da her işimi yapar geldiğinde tamir işleri yemek ufak temizlik toparlama tarzında . Eşimin ailesi de yılda 2-3 kere gelir onda da hafta sonu gelirler hafta içi yatılı misafir kabul edemem
Ablanız da biraz sesini çıkarsın canım yazık değil mi kızcağıza hizmetçi mi ayy assın suratınıEşi sormuyor ki ablama kaç kere boşanma aşamasına geldiler bunlar yüzünden
Evli hanımlar hem çalışıp hem misafir ağırlamayı nasıl yapıyorsunuz !yatılı misafiri kastediyorum!!
Kv yatılı geldi ablama ,eşi ve ablam işten gelinceye kadar evde oturuyor.hiçbirseye de elini sürmüyor.gelip saat 8 gibi yemek yapıyor birde ..sinir oluyorum .ben yardıma gidiyorum ben de çalışıyorum. Ablama yapma diyorum eşi de yardım etmiyor ...???
Birde akşamın 8 ine kadar çalıştığınızı düşünün ne yaparsınız eve çok yorgun geliyorsunuz benim bu kadar sinirim bozuluyor normal mi anormal miyim
Valla hayranım siz 8 de gelip eve yemek temizlik uğraşıyormusunuz iki hFta kalan misafir sizin için idare ediverlik mi ? Cidden soruyorum ben baya kötü birimiyim acaba!Misafir gelmiş kadın olacak o kadarazıcık idare ediverin sizde
Ne diyelim istiyorsunuz?Valla hayranım siz 8 de gelip eve yemek temizlik uğraşıyormusunuz iki hFta kalan misafir sizin için idare ediverlik mi ? Cidden soruyorum ben baya kötü birimiyim acaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?