• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yapıyorsunuz yahu!

Normalde ne yiyorlar

8 de geliyorsa kaçta gidiyor

Yani sonuçta Kv yokken ne yapıyorsa onu yapacak

Atacak düdüklüye 15 dakikada çorba 20 dakikada pilav yine düdüklüde et tavuk vs maksimum 30 dakika

Sarma yapmayacak ya yapacak kıymalı makarna bir de salata mesela

Yani Kv bana geldi diye kardeşimden yardım istemem herhalde, oturur yaparım ya da hazır alır gelirim yahut Kv ye sen yatın şunu yap derim ama ayrı evi olan kardeşimin akşam gelip bana yardım etmesini beklemem

Gelse bile yardım gerekmez der geçerim zira 20 kişilik değil bu misafir

İşte aradığım kadın tebrik ediyorum gönülden on dakika o 15 dk bu derken bitirdin işi valla, bulaşık çamaşır temizlik falan da sana 5 dakika olduğu için söylemeye gerek duymadın sanırım .helal olsun

En çok bana hak vereceksiniz ve evet gerekirse atın evden diyeceksiniz ( tabi ki bunu kastetmiyorum) lakin niye bu kadar ezilmeye mahkumuz kadınlar niye bu kabulleniş gelin ayaklanalım

Yatili misafir almam , oturmaya gelen insan da zaten benim evde birsey yapmayacagimi bilir disardan alir gelirim ikramliklari
Ablaniz da yapmasin yemek ,kirsin yumurta yesinler

İşte aradığım kadın tebrik ediyorum gönülden on dakika o 15 dk bu derken bitirdin işi valla, bulaşık çamaşır temizlik falan da sana 5 dakika olduğu için söylemeye gerek duymadın sanırım .helal olsun

Ama işte bunlar gerçek süreler

Pratik kazanınca olur

Eve gelirim ve bir saat içinde pişirip yer sofradan kalkarız çocuğum da var her hn ana yemek pilav makarna tarzı birşey salata olur

Bugün mesela pilav düdüklüde haşlama ve salata vardı biraz da süt artmıştı bunlar pişerken sütlaç da yaptım bu menü 45 dk

Dün mesela mercimek çorba ve fırın balık vardı salata vs de vardı 40 dk sürmedi

Az miktarda pişirince çabuk pişer

Çamaşır 5 dk zira sadece makinaya atıyoruz bitince de kurutmaya atıyorum

Bulaşık 10 dakika olsun makinada kalanları boşaltıp yenilerini koyuyorum oldu bitti akıtmıyorum vs

Ablanız da biraz sesini çıkarsın canım yazık değil mi kızcağıza hizmetçi mi ayy assın suratını
Asmıyor ben de asmıyorum da iyce arsız olma durumu bu, şimdi durumu biraz daha açayım.gec geldimi eve geç gelme erken gel diyor. Erken çık işten dşyor.evde sıkılıyorum diyor.:)) yaşlı kadın hak veriyorum evet ama cahilliğine veriyorum bişey demiyoruz tabi gönlünü kırmak en son istediğimiz şey Benim sıkıntım eşinin de yardım etmemesi birde sürekli evin içinde ablama sena su getir sena peçetelik getir sena by dolap açılmıyor sena benim kazağımı nereye koydun sena bu kapı niye açık sena bu camı kapat" evde sürekli böyleler birde tam cinnet

Ama işte bunlar gerçek süreler

Pratik kazanınca olur

Eve gelirim ve bir saat içinde pişirip yer sofradan kalkarız çocuğum da var her hn ana yemek pilav makarna tarzı birşey salata olur

Bugün mesela pilav düdüklüde haşlama ve salata vardı biraz da süt artmıştı bunlar pişerken sütlaç da yaptım bu menü 45 dk

Dün mesela mercimek çorba ve fırın balık vardı salata vs de vardı 40 dk sürmedi

Az miktarda pişirince çabuk pişer

Çamaşır 5 dk zira sadece makinaya atıyoruz bitince de kurutmaya atıyorum

Bulaşık 10 dakika olsun makinada kalanları boşaltıp yenilerini koyuyorum oldu bitti akıtmıyorum vs
Psikolojim bozuldu bacım bi gün davet et beni :) yemek yapmıyor normalde ablM dılarda yiyip geliyorlardı belli de ondan zorlandı birde kv hiiiiiç bişeye elini sürmez.

Psikolojim bozuldu bacım bi gün davet et beni :) yemek yapmıyor normalde ablM dılarda yiyip geliyorlardı belli de ondan zorlandı birde kv hiiiiiç bişeye elini sürmez.

Tabii alışkın değilse zor
Kv var diye neden yemek döktürmeye kalkıyor ki

Ona da alsınlar bir hamburger menü kadına da değişiklik olur evinde kapuska vs yer zaten

Yani siz de gerilip akşamdan mı yapsa diyorsunuz ne gerek var bir gün makarna bir gün lahmacun bir gün pizza ve ne severlerse idare edecek

Ama Cidden merak ettim 8 de gelen öğretmen kaçta gidiyor temel lisede mi çalışıyor

Asmıyor ben de asmıyorum da iyce arsız olma durumu bu, şimdi durumu biraz daha açayım.gec geldimi eve geç gelme erken gel diyor. Erken çık işten dşyor.evde sıkılıyorum diyor.:)) yaşlı kadın hak veriyorum evet ama cahilliğine veriyorum bişey demiyoruz tabi gönlünü kırmak en son istediğimiz şey Benim sıkıntım eşinin de yardım etmemesi birde sürekli evin içinde ablama sena su getir sena peçetelik getir sena by dolap açılmıyor sena benim kazağımı nereye koydun sena bu kapı niye açık sena bu camı kapat" evde sürekli böyleler birde tam cinnet

Burada sorun Kv değil eş kişisi

O kaçta geliyor erken gelip annesini eğlesin

Bir de Kv mm canı sıkılıyormuş madem mantı açsın hiçbirşey yoksa fasulyeyi ayıklasın hazırlasın ablan gelince koyar ocağa bir de pilav yarım saat olmadan mükellef yemek işte

konu sahibi siz yasananlara cok sinirlenmissiniz haklisiniz da

insan basindayken hic bitip gitmicek gibi sinir oluyo

ben o zamanlar is yerinde agliyodum butun gun sinirden, yapmadigi da kalmamisti kalmamisti kayinvalidenin

ama sakin olmaya calisin, ablaniza yardim etmeniz de cok guzel bisey. allah sizden razi olsun

Ben anlamadım bu olayı, öğretmen olan bir insan 8de eve nasıl geliyor ikili öğretim olan okulda ögleci ise aksam 5de bilemedin 6da çıkar, sabahki vakit de kendine kalır o vakitte de evin işini yemeğini okul vaktine kadar gayet halledebilir.
Ayrıca kv neden iki haftadır ablanızda kalıyor ve ablanız cidden yemek yapmayı mi bilmiyor da her akşam siz onlarda yardımcı olmak için mi bulunuyorsunuz

Siz niye o evdesiniz sürekli...2 haftalığına çocuğunun evine gelen kv ye de damatta olsa gelinde olsa baksın bir zahmet.nedir yani bu serzeniş.size ne oluyorki hem.lutfen ablanızı doldurup onuda yanlışa düşürmeyin.bu anne sizinde anneniz olabilirdi yine annem bir şey yapmıyor deriniydiniz.sanmamm...zaten bu devirde kv olmak mi...?buyuk risk

Tabii alışkın değilse zor
Kv var diye neden yemek döktürmeye kalkıyor ki

Ona da alsınlar bir hamburger menü kadına da değişiklik olur evinde kapuska vs yer zaten

Yani siz de gerilip akşamdan mı yapsa diyorsunuz ne gerek var bir gün makarna bir gün lahmacun bir gün pizza ve ne severlerse idare edecek

Ama Cidden merak ettim 8 de gelen öğretmen kaçta gidiyor temel lisede mi çalışıyor
8 buçuk ders özel de çalışıyor bi gün tatil

Ben anlamadım bu olayı, öğretmen olan bir insan 8de eve nasıl geliyor ikili öğretim olan okulda ögleci ise aksam 5de bilemedin 6da çıkar, sabahki vakit de kendine kalır o vakitte de evin işini yemeğini okul vaktine kadar gayet halledebilir.
Ayrıca kv neden iki haftadır ablanızda kalıyor ve ablanız cidden yemek yapmayı mi bilmiyor da her akşam siz onlarda yardımcı olmak için mi bulunuyorsunuz
Devlette öğretmen değil nerede devlette öğretmenlik yıllardır özelde sürünüyor özel de sabah 8 akşam yedi buçuk ta çıkıyor ..ben ablama yardım ediyorum

Siz niye o evdesiniz sürekli...2 haftalığına çocuğunun evine gelen kv ye de damatta olsa gelinde olsa baksın bir zahmet.nedir yani bu serzeniş.size ne oluyorki hem.lutfen ablanızı doldurup onuda yanlışa düşürmeyin.bu anne sizinde anneniz olabilirdi yine annem bir şey yapmıyor deriniydiniz.sanmamm...zaten bu devirde kv olmak mi...?buyuk risk
Ablam da aynı düşünüyor ben kimseyi doldurmuyorum doldurmaya gerek Yok ayrıca, bakın bu isimleri kaydediyorum her konunuzu didik didik ederim hele bir yatılı misafirden dert yanın da göreyim . Hepiniz multi Çalışkan gelin adayı oldunuz

konu sahibi siz yasananlara cok sinirlenmissiniz haklisiniz da

insan basindayken hic bitip gitmicek gibi sinir oluyo

ben o zamanlar is yerinde agliyodum butun gun sinirden, yapmadigi da kalmamisti kalmamisti kayinvalidenin

ama sakin olmaya calisin, ablaniza yardim etmeniz de cok guzel bisey. allah sizden razi olsun
Yok valla bu kadınlar ezik olmaya alışmış anacım baksana millet beni kötüleyecek neredeyse .saol anladığın için. Allah razı olsun Yani. Ben alışverişi yapıyorum misal ablam daha rahat oluyor tuvaleti banyoyu temizlerim süpürge tutarım ablamın eşi 8-9 gibi geliyor eve. Yemek bekliyor. Haliyle ablamı yalnız ve yorgun görmek istemiyorum. Çok çekiyor inşallah boşanır yani o derece mutsuz .onun mutsuzluğunu gördüğümden sinirleniyorum. Eşi olacak adama çok laf çarpıyorum kalk eşime yardım et enişte pantolonu katla enişte enişte çayını kendin koy bu kıza da yazık falan diye. Lakin adam mal .

Ablam da aynı düşünüyor ben kimseyi doldurmuyorum doldurmaya gerek Yok ayrıca, bakın bu isimleri kaydediyorum her konunuzu didik didik ederim hele bir yatılı misafirden dert yanın da göreyim . Hepiniz multi Çalışkan gelin adayı oldunuz
Cok korktum:dua:bunun gelin olmayla alakası yok ama tavrinizdan zaten anlamayana niyetiniz olmadığı kesin.
Bence dikkat edinde eniştemiz sizi evde görmekten bikmasin:bicak:

Yardım için evdeyim sürekli evet . Benim annem çok çalışkandır asla gittiği evde oturmaz kalkar her şeye yardıma koşar.bulaşuğı yıkar .iki hafta çok uzun süre bu insanlar çok acınaklı durumda çalışıp çok yorgun geliyorlar öyle oturduğnuz yerden yazması kolay tabi. Sürekli dolduruyorum ablamı inşallah boşanır inşallahhh . Siz gibi herşeyi yapıp ezileceğine boşansın kendi hayatının kıymetini bilsin

Yok valla bu kadınlar ezik olmaya alışmış anacım baksana millet beni kötüleyecek neredeyse .saol anladığın için. Allah razı olsun Yani. Ben alışverişi yapıyorum misal ablam daha rahat oluyor tuvaleti banyoyu temizlerim süpürge tutarım ablamın eşi 8-9 gibi geliyor eve. Yemek bekliyor. Haliyle ablamı yalnız ve yorgun görmek istemiyorum. Çok çekiyor inşallah boşanır yani o derece mutsuz .onun mutsuzluğunu gördüğümden sinirleniyorum. Eşi olacak adama çok laf çarpıyorum kalk eşime yardım et enişte pantolonu katla enişte enişte çayını kendin koy bu kıza da yazık falan diye. Lakin adam mal .
Kv nin davranış ne kadar yanlışsa sizin de enişteye davranışınız yanlış

Cok korktum:dua:bunun gelin olmayla alakası yok ama tavrinizdan zaten anlamayana niyetiniz olmadığı kesin.
Bence dikkat edinde eniştemiz sizi evde görmekten bikmasin:bicak:
Kız korkma elbet o misafir gelecek sen işte kaçta cıkıyon bakim calışıyormusun

Kv nin davranış ne kadar yanlışsa sizin de enişteye davranışınız yanlış
Ne diyeyim adama ne var yani siz harbi kafayı sıyırmışsınız gözümün önünde köle gibi kullanıyorlar kadını. Herkes sizin gibi susmak zorunda değil ablama yardım et demenin nesi kötü

Back
X