• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yapıyorsunuz yahu!

6 yıldır evliyim kimseyi yatılı almadım . Alırsam anca cumartesi alırım ..
Annemde gelirse ablamda kalır napsın kadın tek başına bende :))
Gelmek istememelerinin büyük nedeni kedilerim :deli:

Evli hanımlar hem çalışıp hem misafir ağırlamayı nasıl yapıyorsunuz !yatılı misafiri kastediyorum!!

Kv yatılı geldi ablama ,eşi ve ablam işten gelinceye kadar evde oturuyor.hiçbirseye de elini sürmüyor.gelip saat 8 gibi yemek yapıyor birde ..sinir oluyorum .ben yardıma gidiyorum ben de çalışıyorum. Ablama yapma diyorum eşi de yardım etmiyor ...???
Benim kayinvalidemde böyleydi ya sabah giderken yerde kırlent olurdu geldiğimde hala o yerde duruyor olurdu. Gıcık olurdum insan yürürken bile mi takılmıyor diye. Sonra gördüm ki oteki geline gidince onun koltuklarını bile siliyor. Hatta kendi evinde gelinine çay ikram ediyor. Dedim ki demek ki bana yapıyor yapmasin yapmasa da oluyor dedim dört yıl evli kaldım bir kere yemek yapmamıştır. Bense dört çeşit yemek yapıp onune koyardım. Hakkimi oteki tarafa saklıyorum.

Ne diyeyim adama ne var yani siz harbi kafayı sıyırmışsınız gözümün önünde köle gibi kullanıyorlar kadını. Herkes sizin gibi susmak zorunda değil ablama yardım et demenin nesi kötü
Kafayı falan sıyırmadım terbiyeli konuşmayı bil .. sen evde böyleysen zaten o enişte sana inat iş yapmaz ..

Sana burda insanlar fikir veriyor ama sen istiyorsun ki herkes senin duymak istediklerini söyleşin ama öyle bir dünya Yok .. kaldı ki sana hak vermiştim ama sen konuştukça olayların farklı olduğu ortaya çıkıyor ..

Yok valla bu kadınlar ezik olmaya alışmış anacım baksana millet beni kötüleyecek neredeyse .saol anladığın için. Allah razı olsun Yani. Ben alışverişi yapıyorum misal ablam daha rahat oluyor tuvaleti banyoyu temizlerim süpürge tutarım ablamın eşi 8-9 gibi geliyor eve. Yemek bekliyor. Haliyle ablamı yalnız ve yorgun görmek istemiyorum. Çok çekiyor inşallah boşanır yani o derece mutsuz .onun mutsuzluğunu gördüğümden sinirleniyorum. Eşi olacak adama çok laf çarpıyorum kalk eşime yardım et enişte pantolonu katla enişte enişte çayını kendin koy bu kıza da yazık falan diye. Lakin adam mal .

basima geldigi icin ne var ki bunda desem allah tas yapar

ozelde ogretmense zaten okul yetiyodur ona eminim

biri gelince aman onlar yapmiyosa ben de saliyim denmiyo hakli ablaniz, ama firinda tavuk cesnisi oluyo ya posetli ondan falan alsin gecistirsin, eve gelmeden pide sipariş etsin, kolaylasir biraz daha

iki hafta cok uzun bi sure ya cinnet geciririm ben olsam

bide boyle bi ailede yetistiyse enisteniz de normal onlara göre, naparsa yapsin ablaniz hatali olur zihniyet o çünkü

ablaniz hakkinda da hayirlisi olsun, ama siz de enisteye pek bisey dememeye calisin

ablaniza karsi da sizi one surup kendilerini aklamaya calismasin

naparsaniz yapin karsinizda anlayacak insanlar yok çünkü

benim kizkardesim olsa ona yapilsa ben de sizin gibi davranirdim tutamazdim kendimi sanirim

Kv nin davranış ne kadar yanlışsa sizin de enişteye davranışınız yanlış
Ceketini koltuğa bırakan çoraplarını mutfağın önüne koyan ,gömleğini dolaptan aldımı askıyı öylece odada bırakan dolaptan bişey ii çekip herşeyi yıkan toplamayan dolap kapaklarını açık bırakan banyo yaptığında banyoyu savaş alanına döndüren, dolaptan karpuzu alıp kesip yerlere düşen karpuz parçalarını toplamayan cayı iki dakika geç geldimi nerede kaldı yaaaa diye böğüren bi öküz benim eniştem elimde kalacak bir gün .

Ablam da aynı düşünüyor ben kimseyi doldurmuyorum doldurmaya gerek Yok ayrıca, bakın bu isimleri kaydediyorum her konunuzu didik didik ederim hele bir yatılı misafirden dert yanın da göreyim . Hepiniz multi Çalışkan gelin adayı oldunuz
Çok ama çok korktuk :-)
siz kendinizi ne sanıyorsunuz acaba?:21:
Ablanızın yuvası sizin yüzünden yıkılacak bu gidişle haberiniz yok .

Ceketini koltuğa bırakan çoraplarını mutfağın önüne koyan ,gömleğini dolaptan aldımı askıyı öylece odada bırakan dolaptan bişey ii çekip herşeyi yıkan toplamayan dolap kapaklarını açık bırakan banyo yaptığında banyoyu savaş alanına döndüren, dolaptan karpuzu alıp kesip yerlere düşen karpuz parçalarını toplamayan cayı iki dakika geç geldimi nerede kaldı yaaaa diye böğüren bi öküz benim eniştem elimde kalacak bir gün .
Buna ablanız dur diyecek ben ondan bahsediyorum .. !!!

Hiçbir sağlık sorunu yok oturuyor akşam biz gelince öğretseniz ben yaparım diyor yarım ağız yapan yapar neyi öğretecek ablam hayır kadın 8 cocuk doğurmuş büyütmüş evlendirmiş . Akşama kadar ablam zaten ayakta benim gibi öğretmen ..bana dert oluyor yahu. Akşamdan diğer günün yemeğini mi yapsak geçiştirilecek yemek bir gün yapılır hadi hergün menemen de yenmez ki .

Birde sabah 10 da kahvaltı yaptık haftasonu çarşıya çıktık hep beraber eve geldik saat 2 ben acıktım diyor. Yemeği ısıt da yiyelim haydi diyor. Ablam diyor onlarda bi sabah yiyoruz birde taaa akşam 6 da.kadının burada iştahı açıldı. Bu yüzden evlenmiyorum işte bende. Bana yardımcı olacak beni düşünecek bir eş istedim hep. Yiyip içip yatmaya alışmış adamlar

Evet öyle bir eş gerçekten çok önemli.
Ben kvlerle görüşmüyorum.
Ama eşim her işime koşar işten gelir yardım eder hiç gıkı çıkmaz.
İnşallah karşınıza böyle bir adam çıkar.

Kafayı falan sıyırmadım terbiyeli konuşmayı bil .. sen evde böyleysen zaten o enişte sana inat iş yapmaz ..

Sana burda insanlar fikir veriyor ama sen istiyorsun ki herkes senin duymak istediklerini söyleşin ama öyle bir dünya Yok .. kaldı ki sana hak vermiştim ama sen konuştukça olayların farklı olduğu ortaya çıkıyor ..
Yo bana hak vermeyenlerin de mesajlarını beğeniyorum yorum yaptığı için lise hak vermek zorunda değil hatta ben bu kadar kötü birimiyim acaba diye sordum Yani. Bana hak vermeyen gitsin iki hafta kv yi evinde ağırlasın

İyi de Melissa bunları ablan diyecek

Mesela kirli sepetine girmeyen yıkanmayacak dolabı dökerse kalacak kırışacak

Banyo vs de ikisinin sorunu

Bence biraz uzak durun ikisinin hayatından

Zira ablanız rahatsız ise harekete geçer ya da eşini bu şekilde kabul etmiştir o Zaman da sizin Canınızı sıkmanız ve bu konuda konuşmanız yerinde değil

Son düzenleme:
basima geldigi icin ne var ki bunda desem allah tas yapar

ozelde ogretmense zaten okul yetiyodur ona eminim

biri gelince aman onlar yapmiyosa ben de saliyim denmiyo hakli ablaniz, ama firinda tavuk cesnisi oluyo ya posetli ondan falan alsin gecistirsin, eve gelmeden pide sipariş etsin, kolaylasir biraz daha

iki hafta cok uzun bi sure ya cinnet geciririm ben olsam

bide boyle bi ailede yetistiyse enisteniz de normal onlara göre, naparsa yapsin ablaniz hatali olur zihniyet o çünkü

ablaniz hakkinda da hayirlisi olsun, ama siz de enisteye pek bisey dememeye calisin

ablaniza karsi da sizi one surup kendilerini aklamaya calismasin

naparsaniz yapin karsinizda anlayacak insanlar yok çünkü

benim kizkardesim olsa ona yapilsa ben de sizin gibi davranirdim tutamazdim kendimi sanirim
Kimseye kızmam kolay kolay bağıramam canım yansa Benin hakkımı koruyamam ama benim ablam çok çekti karşımda ezilmesi Çan'ımı yakıyor neden anlamıyor buradaki kadınlar . Derdim kendim değilim ablam. Kendim için açmadım.

Kalmış insanlar bu nasıl iş 8 de mi geliyor diyor. Sekiz olsa iyi ben gecen sene 9 da eve geliyordum geç çıkıyordum ve yolun uzaktı. Dersane de çalışan bilir günde en az 8 saat ders ve sürekli ayaktasın koşturmaca eve geldiğimde ayaklarımın yarısını hissetmiyordum gece ağrıdan uyumuyordum .çalışan bilir anca. Demek ki kv ve oğlu da buradakiler gibi bakıyor meseleye, bunda ne var ki diyorlar! İşte buradakiler gibi. Sizin gibi gören yaşayan iyi anlıyor işte.allah razı olsun

Bu ülkede kadın kadını korumuyor erkek neden hakkınızı korusun .gecmiş olsun

Derdiniz kendiniz değil ablanız ama burada insanlara carlayarak mı ablanıza yardımcı oluyorsunuz? Ablanızın da belli bir hayat birikimi, bir zekası var herhalde. Yaşadıklarını kendi ölçüp biçebilir ve kendi kararını verebilir. Yakasına yapışın boşanacaksın diye o zaman, ne yapsın buradaki insanlar? Eniştenize bağırınca harika bir davranış mı sergiliyorsunuz siz?

İyi de Melissa bunlsrı ablan diyecek

Zira ablanız rahatsız ise harekete geçer ya da eşini bu şekilde kabul etmiştir o Zaman da sizin Canınızı sıkmanız ve bu konuda konuşmanız yerinde değil
Eziliyor kız cevap veriyor güya ama benim gibi değil , ben kırmadan esprili yolla söylüyorum. Mesela banyonun terlikleri taaaa ortasındaydı eniştem çıkmıştı ve fırlatmış resmen . Yerleri ablam yıkamış .dedim enişte uçmayı mı öğrendin .keşke terliği kapıya yakın bıraksaydın. Yani sivri dilli değilim buraya böyle yazıyorum. Kalkıp adama hop ne yapıyorsun demiyorum lakin demeyi çok isterdim alnına banyo terliğiyle vurup demliği kafasına geçirmeyi çok isterdim bakın çok istiyorum ama yapmıyorum tutuyorum bu beni yeterince iyi bir insan yapmaz mı zaten . Pislik köpek enişte nereden yaktı ablamı yaaa...

Derdiniz kendiniz değil ablanız ama burada insanlara carlayarak mı ablanıza yardımcı oluyorsunuz? Ablanızın da belli bir hayat birikimi, bir zekası var herhalde. Yaşadıklarını kendi ölçüp biçebilir ve kendi kararını verebilir. Yakasına yapışın boşanacaksın diye o zaman, ne yapsın buradaki insanlar? Eniştenize bağırınca harika bir davranış mı sergiliyorsunuz siz?
Bağırmadım hiç siz diğer konuları okuyun boşverin kafayı takmayın

İyi de Melissa bunları ablan diyecek

Dırmayacağım uzak. Enişteye karşı ablamı yalnız bırakmıyorum haddini bilecek valla çok fena musallat oldum bu sefer ;) ablam benim olmamı istiyor yanında. Benim yanımda daha az pislik yapıyor adam .ben misafir geldiğinde gidiyorum kendi evim var

Bağırmadım hiç siz diğer konuları okuyun boşverin kafayı takmayın
Ha bağırmak ha habire laf çarpıp huzursuz etmek. İstediğim konuyu okurum. Burada millet fikrinize ters düştü diye kimseye ezik diyemezsiniz.
Gün geçtikçe mahalle ağzı kavgalar artıyor burada ya. Burası her kesimden insanın ulaşabildiği bir forum. Günlük negativitenizi insanlardan çıkarmayın.

Kimseye kızmam kolay kolay bağıramam canım yansa Benin hakkımı koruyamam ama benim ablam çok çekti karşımda ezilmesi Çan'ımı yakıyor neden anlamıyor buradaki kadınlar . Derdim kendim değilim ablam. Kendim için açmadım.

Kalmış insanlar bu nasıl iş 8 de mi geliyor diyor. Sekiz olsa iyi ben gecen sene 9 da eve geliyordum geç çıkıyordum ve yolun uzaktı. Dersane de çalışan bilir günde en az 8 saat ders ve sürekli ayaktasın koşturmaca eve geldiğimde ayaklarımın yarısını hissetmiyordum gece ağrıdan uyumuyordum .çalışan bilir anca. Demek ki kv ve oğlu da buradakiler gibi bakıyor meseleye, bunda ne var ki diyorlar! İşte buradakiler gibi. Sizin gibi gören yaşayan iyi anlıyor işte.allah razı olsun

Bu ülkede kadın kadını korumuyor erkek neden hakkınızı korusun .gecmiş olsun

calisirken kpss icin gittigim dersanede 22:15 de ders bitiriyodu bekar evli bayan erkek bi suru hoca oluyodu

gercekten zor okul dersane vs isleri, allah kolaylik versin

burdaki bayanlar da aslında cok guzel oneriler verirler destek olurlar dogru yanlis diye fikir belirtirler

ama siz bu yasananlari hazmedemiyosunuz -ki ben de hazmedemezdim su durumda- bu sizde bi gerginlik yaratmis

yanlis anladiginiz arkadaslar da olmustur, belki gicik etmek icin yazan arkadaslar da olmustur

siz sakin olmaya calisin, ablaniz da bi yere kadar katlanir zaten bu duruma

bi yuva kolay kurulmuyo diye insan bazen bos hayallere tutunup sariliyo...
insallah acar gözünü kurtarir kendini

is ablaniz da bitiyo biraz da, kimi insan mazlum sakin mulayim olur yaradilisi oyledir. karşısında dengi yoksa da cok yaralaniyo eziliyo yipraniyo

Dırmayacağım uzak. Enişteye karşı ablamı yalnız bırakmıyorum haddini bilecek valla çok fena musallat oldum bu sefer :KK66: ablam benim olmamı istiyor yanında. Benim yanımda daha az pislik yapıyor adam .ben misafir geldiğinde gidiyorum kendi evim var

Ama Kv gelince gitme mesela kadın oğlu ile oturacak

Senin annen gitse her akşam da ablanın kaynı ya da görümcesi gelse hoş olur mu

Bırak kendi aralarında halletsinler

Hiçbir sağlık sorunu yok oturuyor akşam biz gelince öğretseniz ben yaparım diyor yarım ağız yapan yapar neyi öğretecek ablam hayır kadın 8 cocuk doğurmuş büyütmüş evlendirmiş . Akşama kadar ablam zaten ayakta benim gibi öğretmen ..bana dert oluyor yahu. Akşamdan diğer günün yemeğini mi yapsak geçiştirilecek yemek bir gün yapılır hadi hergün menemen de yenmez ki .

Birde sabah 10 da kahvaltı yaptık haftasonu çarşıya çıktık hep beraber eve geldik saat 2 ben acıktım diyor. Yemeği ısıt da yiyelim haydi diyor. Ablam diyor onlarda bi sabah yiyoruz birde taaa akşam 6 da.kadının burada iştahı açıldı. Bu yüzden evlenmiyorum işte bende. Bana yardımcı olacak beni düşünecek bir eş istedim hep. Yiyip içip yatmaya alışmış adamlar
Sizde ablanizla mi yasiyorsunuz yoksa baska bi evde mi

Ha bağırmak ha habire laf çarpıp huzursuz etmek. İstediğim konuyu okurum. Burada millet fikrinize ters düştü diye kimseye ezik diyemezsiniz.
Gün geçtikçe mahalle ağzı kavgalar artıyor burada ya. Burası her kesimden insanın ulaşabildiği bir forum. Günlük negativitenizi insanlardan çıkarmayın.
Kız olsun huzursuz bana ne o huzursuz ederken iyi ama...olsun huzursuz hiç gülmesin öyle adam. Ya adam gibi muamele edecek şansı Yok. Kölesi Yok önünde. adamı niye düşünür oldunuz buna hayret ediyorum sizden başka koruyan olmadı .nesli tükenen vahşi bir tür olduğunu düşündüğümüzden olsa gerek başka türlü mantıklı değil çünkü

Back
X