- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
2 hafta önce nişanım oldu arkadaşlar,nişanlım yüksek lisansa başlıcak aynı zamanda çalışıyo bende son sınıfımı bitirip mezun olucam inşallah ondan baya geri kaldım yani aramızda 1 yaş olmasına rağmen..Şimdiki sorunumuz ev,onların şuan bizim oturduğumuz yerden arabayla 35-40 dk uzaklıkta bir evleri var nişanlıma vermeyi düşündükleri ev yeni ama çok merkezi biyerde değil anneminde canı çok sıkılıyor toplu ulaşımla gelmeye çalışsam gelemem uzak sen orda sıkılırsın demeye başladı haklı da..Nişanlımda kirada oturmak istemiyor zorluk çekmek istemiyor, kredi çekip kendi evimizi kira gibi ödemek isterim ama senin daha iş bulman var ikimizin maaşına ihtiyaç var kredi için diyor ayrıca o ev onun işyerine 10 dk mesafede..Daha merkezi yerlerinde kirası oldukça fazla izmirde yaşıyoruz.Bizim evimiz var annem verelim diyor ama onların evi varken niye biz ev veriyomuşuz dedim.Nişanlım çok mutlu bana hevesli hevesli evi anlattı bugün ama uzak olduğu için onun kadar sevincimi belli edemedim çünkü o kadar sevinmedim keşke bu kadar ana kuzusu olmasaydım evlenmeye daha en az bir yıl var şimdiden ağlamaya başladık annemle ev konusunu nasıl yapıcaz bilemedim