nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

bitmeyecegini düsünerek devam edersem düzelir mi peki :) öyle bi hale geldim ki her seyi düsünüp uygulamaya hazirim. yeter ki her sey eskisi gibi olsun.hatta benim oldugum sehire gelecegini de söylemesin hic önemli degil.sadece eski sevgi dolu günlerimizde oldugu gibi davransin yeter.
en basinda da zor yollardan gectik.ne o gelebilecek durumdaydi ne de ben.sonu yoktu ama kopamiyoduk da.ama hep bi sevgi vardi,sevdigini hep hissettirdi,suan yasadiklarimiz birer birer aklima geliyo,aglamadan duramiyorum.
keske yine beni cok sevse,yine sonu olmasin,sonunu hic düsünmeden yasarim yine,mutlu olurum.sonunu da Allah bilir,hakkimizda hayirlisi olsun derim. suan yoklugunda bu kadar aci cekiyorum ya,yeniden eskisi gibi olsun baska hic bisey istemem...

bence biraz zamana bırak.. sevgilinin üstüne gitme, sürekli "eskisi gibi ol" diye baskıda yapma.. sevgini, ilgini, şefkatini belli et ve onun yaralarının kapanmasını bekle.. biraz sabırsız bi insansın galiba bende öyleyim herşey hemen düzelsin istiyorsun ama birden ona yüklenirsen hem havalanır hem de bunalır.. sorun yokmuş gibi davran ve az önce dediğim gibi yap kendiliğinden düzelecektir aranız..

fazlasiyla sabirsiz bi insanim malesef.
aslinda en basindan beri söylediginiz gibi yapmaya calistim hic bisey olmamis gibi davranmak istedim,davrandim da.ama o eskisi gibi olmayinca dayanamayip tepkiler verdim.
mesela arada napiyosun diye mesaj atiyorum cevap yaziyo biraz mesajlasiyoruz.aradan uzun bi zaman geciyo bekliyorum ama hic bi sekilde ses yok ne ariyo ne mesaj.
her ne kadar bisey yokmus gibi davranmak istesem de böyle olunca cok üzülüp sorgulamaya basliyorum.
aslinda tek cözümü sabirli olmak ama o da bende yok iste...

Son düzenleyen: Moderatör:

işte bende öyleydim mesela bişey olunca dayanamaz mesj atardım cevap vermezse bi mesaj daha.. ve böyle böyle karşıdaki insan havalanıyor işte.. ya da bunalıyor..
sen bence sabırlı ol bi meşgalen yoksa hobi edin mesela ne yapmaktan hoşlanırsın onu yap.. oyala kendini.. sürekli niye niye diye düşünerek hareket etmek yanlış oluyor bu durumlarda..
elin telefona gittiğinde Allahım bana sabır ver de içinden insan bu kısa cümleyle de rahatlıyor.. hem baktın sen sabırlı oldun ama o uzun süre geçmesine rağmen hala ilgisiz o zaman alıp karşına konuşursun..
umarım anlatabilmişimdir..

haftaya cumartesi kpss ye girecegim icin evden de cikip dolasip kafami dagitamiyorum ki
belki cok verimli ders calisamiyorum ama cikip dolassam da vicdanim rahat olmiycak cünkü ders calismam gerekiyo.
Allahim beni böyle siniyo demek ki,bunda da vardir bir hayir.
su sinavi hayirlisiyla bi atlatayim sonra baska seylerle ugrasicam ve her seyi zamana birakicam artik.
hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun insallah..
ama her sey düzelirse burda bana yardimci olan herkese müjdelemeyi cok isterim :))
böyle söyleyince bile bi mutluluk geliyo icime,ne hallere düstüm yarabbim...

amin inşallah..
sınavında başarılar dilerim bu arada.. :)

ben şunu anlayamadım. artık hislerim eskisi gibi değil demiş. sonra da sevgin bende bitmedi sen bitirsen de ben bitirmem demiş. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? erkekler karşılarındaki kadını sürüncemede bırakmaktan haz alıyorlar resmen. çok şahsiyetsizce buluyorum böyle erkekleri.

Erkekler şöyle böyle denmiş ama belirtmeden edemiycem;

Öncelikle yazdıklarım sizi üzsün istemem. Ancak şimdi empati yapalım biraz;

Erkek arkadaşın başka bir şehirde sen onu ilişkiye başlamak için ikna etmeye çabalıyorsun, onun için sınavlarla boğuşuyorsun (ki kazanıp kazanmaması mühim değil dgs her sınavdan daha zordur), kaldıki onun yaşadığı şehre gitmek için çabalıyorsun, fırsat buldukça kaçıp yanına gidiyorsun, ilgi alaka her şey mükemmel...

Ama erkek arkadaşın her kavgada bitti lafını sinirle de olsa ağzına alabiliyor ki bi'kerede yapmıyor bunu...

Ne kadar kırıcı.

Gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki bir ilişkiyi çıkmaza sürükleyen kilit kelime "bitti" kelimesi. Yani bu evlenince her kavgada boşanalım demek gibi.

Düşünün bize bir kadın olarak sevgilimiz hislerim eskisi gibi değil deyince nasıl kırılıyoruz belki sorsan o da sinirle dedim diyecek ki belki de böyle, yani senin o "sinirle söylüyodum biliyodu bunu"ya sığınarak söylediğin o tek kelimenin açtığı yara öyle lafta kalacak bi'şey değil. Biz nasıl bir kere deyince yıkılıp, eskisi gibi olamıyoruz o bi'erkek olarak iyi sabretmiş.

Eğer sen bu ilişkiyi istiyosan sinirine, öfkene karşındakini kaybetmek istemiyosan hakim olmak zorundasın.

Biri bana o kelimeyi kullansa eskisi gibi hissetmiyo, beni çoktan gözden çıkarmış zaten ki her kavgada ağzına alabiliyo, ben bu kadar şeyi kim için-ne için yapıyorum diye düşünürdüm.

Kırılma, açıkça yazıyorum ki dışardan yaptığını basit görme, gör ki mücadeleni ona gör.

Tavsiyeye gelince bence habire üstüne kıskançlığı da ekleme, daha ılımlı ol. Erkekler pek sorunu sevmezler. Kıskançlık "zamanında" bi'de "tadında" ilişki de ilk yardım çantasında bulundurmamız gereken bir ilaçtır

iste bende bunu anlayamiyorum.bitti artik dese bende onda göre davranicam.bitti demiyo ama arayip sormuyo ilgilenmiyo da.ben yazmazsam bi mesaj bile yazmiyo.ben konusalim mi demezsem aramiyo.konustugumuz zaman soruyorum neden böyle oldugunu.beni bu hale sen getirdin sevgim disinda hic bisey kalmadi diyo.yani ask bitti demek istiyo.bence sevgisi de bitti ama dile getiremiyo.
ben söyle düsünüyorum.artik kafasinda bitirdi ama bitti ayrilalim demeyi kendine yakistiramiyo,öyle sacma bi takintisi var cünkü.bitti derse beni yari yolda birakmis olacagini düsündügü icin yari yolda birakan kisi olmak istemiyo.benim bitirmemi istiyo.
bende bazen dayanamiyorum,böyle devam edemem bitirelim diyorum ben bitiremem diyo sen istersen bitir diyo.yani sende arama sorma demek istiyo ve biliyorum ki bende arayip sormazsam öylece bitip gidicek o da bunu istiyo ama yapamiyorum iste..

o kadar haklisiniz ki...
o da hep bunu dile getirdi.senin ani kararlarin,en ufak bisey de bitti demelerin benim gözümü korkuttu artik sana güvenip de oraya gelemem dedi..
olaylar bu noktaya geldiginden beri düsünüyorum,evet haksiz oldugum konular var,yaptigim da yanlis ama bu yanlis olayi bu noktaya getirecek kadar büyük bi yanlis miydi diye düsünüyodum hep.
simdi bu yazdiklarinizi okuyunca ve empati yapinca gercekten bu noktaya getirebilecek bi yanlis yaptigimi gördüm..
cünkü iliskiye basladigimizdan beri ben hep bitti dedim ama o bi kez bile ben oraya gelmiycem demedi hep olgun davrandi..ama son olayda cani fazlasiyla yanmis olmali ki her seyi gözden cikardi. ve simdi bana diyo ki ben senin kölen miyim? seviyorum diye her yaptigina katlanmak zorunda miyim?

melek gibi bi insani bile bu hale getirmisim...

o bana simdi gelmiycem dediginde bile ben artik ona güvenemeyecegimi düsünüyorum.ama ben ona defalarca bitti dedim o bana nasil güvensin ki,cok hakli...

ama bende hatalarimin farkina vardim.insanlar hata yaparak tecrübe kazanirlar,bu da benim icin bi tecrübe oldu gercekten. simdi tek istegim her seyin eskisi gibi olabilmesi...

Canım hepimiz hatalar yapıyoruz ama bu kısımda hatalı olan taraf sen olduğun için şuan senin alttan alıyor olman gerek. Mesela şuan "sana güvenemiyorum" gibi bi'şey dersen artık alaycı bir tepki bile verebilir, hani benim niyetime karşılık naptın ve ne anladın diye ...

Düzeltmek senin elinde açık ve net olman lazım. Kıskançlık, laf cambazlığı vs. bu kısımda pek işe yaramaz. Çünkü seven erkekte biz kadınlarda olduğu gibi duygusal bakıyor. Tek fark biz seviyoruz deyip yutuyoruz, onlar seviyorum ama kota dolduyu daha kolay diyebiliyolar.

Mektup ve ya mail yaz; buyüzden, şu sebepten sana böyle davrandım. Zevk mi aldım hayır, seni üzdüğüm için ben üzülmedim mi üzüldüm. Geç anladım hatamı vs. Yani cümleler içten olsun. Yüzyüze konuşursanız da ikna etmeye çabalamaktan çok seni yanlış bilmemesi için açıklama yapıyor ol.

Çünkü senin o güvenemiyorum dediğini şuan o yaşamalı aslında. Çünkü ne zaman bitti diyeceğinden, hangi dediğinin ciddi olduğu onun için hep muallaktaydı.

ben buraya yazmaya basladigimdan beri bazi gelismeler de oldu...

burada ki önerileri de dikkate alarak biraz kendimi geri cekmeye calistim,hic bisey olmamis gibi davranip sakin görünmeye calistim.

hatta dedim ki, ben artik bu iliskinin düzelmeyecegini biliyorum ve o yüzden bi cok seyi kabullendim.cünkü kabullenince hayat benim icin daha kolay oluyo.o yüzden kendimi hic kisitlamiyorum icimden geldigi gibi davraniyorum sana karsi.yani canim isteyince mesaj yaziyorum,sesini duymak isteyince duyuyorum.cünkü biliyorum ki böylece bitip gidicek ve belkide bunlar son konusmalarimiz olucak.

mesela son iki gündür daha az üzerine düsüyorum,daha az mesaj atiyorum ve o da bunu farketmis olmali ki,dün bana cok ilginc bir sey söyledi..

durumunu hic iyi görmüyorum, ilac felan kullaniyo musun dedi. cok sasirdim tabi.daha önceleri cok üzülüyodum ve hep agliyodum,buna dayanarak sordugunu düsündüm. ben iyiyim,neden sordun dedim.
son günlerde cok umursamaz görüyorum seni,her seye gülüp geciyosun o yüzden sordum dedi. benim de elime firsat gecmisken gereken mesajlari kendisine veriyim dedim:) ve sunlari yazdim..
ben cok gülerim cok aglarim cok üzülürüm cok mutlu olurum,yani her seyi cok yogun yasiyorum,dolu dolu yasiyorum..
bazi seyleri bu sekilde atlatiyorum. yani ilaca hic gerek duymadim,bu da benim kendi terapi yöntemim dedim..

burda ona biraz,bu durumu da atlaticam mesaji vermeye calistim umarim anlamistir.

daha önce ben onu faceden silmistim.ve dün telefonda konusurken bana dedi ki seni tekrar ekliyorum kabul et.bende tamam dedim ve kabul ettim.

bide ikimizin telefonunda da bi mesajlasma programi var burda programin ismini yazmam dogrumu bimiyorum o yüzden yazmiyim.o programda kimin en son hangi saatte girdigini görebiliyosun.ve aramiz iyiyken hep oraya bakip su saatte girmissin bana neden yazmadin derdi.aliskanlik olmustu bazen sadece benim girip girmedigime bakmak icin girerdi.aramiz bozulduktan sonra artik hic sormaz olmustu.hatta kendisi de cok az giriyodu ve bunu da sordum neden artik girmiyosun,önceden hep girip benim ne zaman girdigime bakiyodun dedim, artik icimden gelmiyo demisti. dün gece ilk defa girmissin bana yazmamissin:) dedi.kendince espiri mi yapti bilmiyorum ama cok hosuma gitti:)
sonra gece uyumadan biraz konusalim mi dedim.konusurken uykum geldi uyuyalim mi dedi bende tamam dedim.bende face e giriyim hic uykum yok dedim.sen simdi face e girmek icin bana hic israr etmiyosun yani dedi güldü.konusma bi kac dk daha uzadi sonra kapattik..

face sifresini de bildigim icin hic bisey paylasmasa bile hangi saatte hangi cihazdan girmis görebiliyorum.yani telefondan mi yoksa bilgisayardan mi girmis görebiliyorum. gece baktim saat 3 de telefondan girmis.ve orda ekli olan ya da takip edecegi hic bi bayan yok buna eminim,nedense benim icin girdigini düsündüm:)

ama yine de ben yazmadan yazmiyo iste..sabah uyandim günaydin mesaji yazicak mi diye bekledim yazmadi.yine onun face ine girdim baktim uyanir uyanmaz face e bakmis. ama bana mesaj atmadi.biraz daha bekledim yazmayince ben günaydin,daha uyanmadin mi yazdim.o da yeni uyandim kahvaltiya geciyorum yazdi ben bisey yazmadim.5 dakika sonra sen ne zaman uyandin yazdi.ben cok oldu uyanali yazdim sonra havadan sudan biraz daha yazistik suan bende yazmiyorum o da yazmiyo...

bu söylediginizi de yaptim.
o uyurken uzuuuun bi mesaj yazdim,kirginliklarimi mutluluklarimi her seyimi dile getirdim.ama sabah uyandiginda cevap olarak `sen benim oldugum sehire gelmezsen bu is yatar`yazdi..

insan suclu bile olsa sevdigi erkekten böyle seyler duyunca üzülüyo.hakediyo bile olsam beni asil üzen onun böyle cümleler kurabiliyo olmasi.bana kizsin elestirsin ama iliskimizle ilgili `o is yatar,önceden aptal bi asiktim`gibi seyler söylediginde cok üzülüyorum, her sey bu kadar basite indirgenince güvenimi kaybediyorum..

tabi ki o bana güvenmemekte kat kat daha hakli o ayri bi konu..
ama ben ne kadar alttan alsam da,hata mi anladim artik tekrarlamiycam desem de,o hep ayni seyi söylüyo..
bi insan degisemez,sana artik güvenemem,güvenimi yeniden kazanabilmem icin senin buraya gelmen gerek diyo.
yani bi yerde sanki bu durumu oraya gitmem icin kullaniyo ve bu da bana cok yanlis geliyo.her ne olursa olsun sevgimi bu durumla ölcmemeli diye düsünüyorum.cünkü en basindan belirttim gidemeyecegimi.hakli ya da haksiz olabilirim ama bunlar benim icin önemli sebepler dedim ve o da bu sekilde kabul etti.

dün de üzerine basa basa burdan baska bi yere gitmeyecegimi dolayli yoldan belirttim. bi is konusu vardi,ondan bahsettim.burayi tercih et yerlesme sansin daha yüksek dedi.bende dedim ki malesef sadece bulundugumuz ili tercih edebiliyoruz ve zaten bu isi istememin en önemli sebebi de hic bi zaman burdan baska bi yere tayinim olmiycak dedim.yani hayatima hep burda devam edebilmem icin iyi bi firsat olucak dedim, bu konuda ne kadar kararli oldugumu görsün istedim.yani eger oraya gidebilmem icin bana bunlari yasatiyosa,her ne sekilde olursa olsun gitmeyecegimi bilsin istedim.gerci büyük konusmuyorum Allah bilir belki de bi gün gidicem ama yine de bunu hic dile getirmiyorum ona karsi..cünkü hic istemiyorum gitmeyi. o da is konusuyla ilgili baska bisey söylemedi zaten..

Anlattığını okuyunca şey algıladım;

"Hmm ben sevgilime darıldım, kırıldım. Bunun bir bedeli olmalı, zaten bu şehre gelsin istiyorum fırsat bu fırsat"...

Yani şuan ya sen değiştim, deyip kendini ispatlayacaksın ki bu doğrultuda sana adam gibi imkan verecek. Ya da paşa paşa olmuyor deyip ayrılacak. Böyle "gri" şey yoktur yani, olmamalı. Yani bunun kanıtlama bedeli bu kadar büyük bi'şey olmamalı, resmen bir bayandan onun için şehir değişikliği istiyo.

Sen yazdıklarımı uygulayıp, hala böyle yapıyorsa durulun bence. Çekme suyla değirmen dönmez, yürüyeceği varsa, düzelir, yürür.

evet bende bundan bahsediyorum
hatalar yapmis olabilirim ama benim sevgimi bu sekilde kanitlamami beklemesi sinirimi bozuyo. ki en basindan konustuk bunlari.

belki de gidemeyecegimden de emin,sirf söylemis olmak icin söylüyo.
cünkü ortak tanidiklarimiz var,ve onlara ben cözüm yolu aradim ama o yanasmadi diyebilmek icin teklif ediyo bunu.
ben tamam geliyorum desem de belki yine böyle soguk davranmaya devam edicek,degisen bisey olmiycak.

en son aksam 9 da yazistik.bu saat oldu hala yazmiyo(
dayanamadim iyi geceler yazdim,o da iyi geceler yazdi. ama baska bisey yazmiycam..

bugün ona hep ben mesaj atiyorum ben konusmak istiyorum,ben mesaj atmasam senin atacagin yok yazdim..

bu durumda seni rahatsiz ettigimi düsünüyorum ve artik sen yazmadigin sürece bende yazmiycam dedim. bunun üzerine ben yazmadan kendisi mesaj atti napiyosun diye..

bide daha sonra yine yazisirken ben himm felan diye konuyu kapattigimda son bisey söylemesi gerekmedigi halde hi hi yaziyo bazen.ben de bugün denemek icin dedim ki, bazen konusmayi uzatmak icin hi hi yazdigini düsünüyorum:) yazdim.

o da Allah Allah...yazmis. bende dedim ki ve artik ben söyledigim icin hi hi yazmayacagini düsünüyorum:) yazdim. ve biraz önce bi mesajda yine öyle yazdi.

yani konusmayi uzatmak istedigini belli ediyo.ama ayni zaman da cok isteksizmis gibi de konusuyo hep kisa kisa yaziyo.bunu da dile getirdim.hep kisa yaziyosun bende öyle yapicam dedim.ben kisa da yaziyorum uzun da yaziyorum dedi.

yani hem isteksiz gibi hem de benim üzerine düsmemi istiyo gibi de davraniyo.ama üzerine düsmeye de korkuyorum yanlis anliyosam,gercekten isteksizse? hooofffffff napicam ben yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb ilişkiniz bzm ilşkimze çok benziyo bz brbrmzi sadece bi kere gördük ve o başka şehire okumaya gitti 4 sene sadece tatllerde görüşebldik bnde en ufak tartşmda bitti dydm bikaç gün soğk msjlaşp düzlyoduk pda çbk snrlenmemden şikayetçydi bi gün oda aynı şeklde davrandı umursamaz gbi davranyodu cvp vermyodu bn vazgeçmedm şimdi bulundğm şehre taşınıyolar herşey yoluna grer vazgeçmediğini görmek istyo cvplar vermesde yumuşamaya meyilli olduğunu gsterr muhabbet etmeye çalış mesela geceleri sana daha çok ihtiyacı var konuştukça düzelcek herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…