nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((



böyle seyler okuyunca nasil mutlu oluyorum:) peki o sürec nasil gelisti biraz daha ayrinti verebilir misin? yani nasil karar verdiler senin bulundugun yere tasinmaya?

bide ben zaten hep konusmaya calisiyorum ama o soguk davraninca konusmak istemedigini düsünüyorum biktirmamak icin kendimi geri cekiyorum suan...
 
aklında, kalbınde baska bırısı olabılır mı? yada görüstügü baska bırısı?? sence yanı??


bu ihtimali de cok düsündüm acikcasi. ama suana kadar net bi belirti göremedim.

annesi arayislara girmis tabi o ayri bi konu.
erkek arkadasimin kuzeni nisanlandi,face e nisanlisiyla resmini koymus. erkek arkadasim da yorum yapmis. iyi dilekler de bulunmus ve bir de söyle bisey yazmis. `annemin telefonda sana söylediklerini duydun bak ben karismam ona göre`bunu okuyunca hemen aklima o ihtimal geldi. kesin benim ogluma da böyle bi kiz bul demistir diye icimden geciyodu.
bunu acikca soramadim konuya bi sekilde girmeye calistim. annen sana bulmustur birilerini dedim sakayla karisik. o da yoo sen varken niye baskasini bulsun dedi. ama ali abinin resminin altina böyle bi yorum yapmissin dedim. ama hala bekliyorum ki yok o baska bisey söyledi diycek. annem orda saka yapti dedi sok oldum inanamadim. yani o ihtimali düsünmüstüm ama yine de beklemezdim.

kuzeni de beni biliyodu ve demis ki senin oglunun zaten bi sevgilisi var cok da seviyo sen neden böyle bi arayisa girdin. o da ben o kizi istemiyorum baskasini bulcam demis. bunu da bana arkadasim anlatti. o da erkek arkadasimin baska bi kuzeni.
ilk basta cok üzülürüm diye anlatmak istememis ama sonra ben o resim olayindan bahsedince madem konuyu biliyosun bende ayrintilari anlatiyim dedi ve bu sekilde anlatti.
o kadar üzüldüm ki anlatamam.
bide güya her gün ogluna ac kizimin resimlerine bakicam diyodu benim icin.
simdi o kadar mutsuzum ki erkek arkadasimla olan problemime mi üzüliyim o kadinin söylediklerine mi? ne yapacagimi da bilmiyorum. ona da hic belli etmedim bildigimi.
simdilik akisina biraktim ama artik sunu biliyorum ki bu kadar seyin üzerine ben o aileyle mutlu olamiycam.erkek arkadasimdan da vazgecemiyorum ki onun yaptigi da büyük terbiyesizlik annesi onu söylese bile gidip oraya yazmasi onun da bi arayis icinde oldugunu gösterir ama israrla saka olsun diye yazdigini söyledi.

offffffffffffffff offffffffffff
 
arkadaslar her seyi biliyosunuz simdi ben napiyim nasil davraniyim?
ben mesaj atmazsam atmiyo ben aramazsam aramiyo (
 
sen de mesaj atma. sen de arama öyleyse. ne diye kendini yiyip bitiriyorsun ki. biterse de biter yani emin ol böyle belirsizlikten iyidir. seni üzmek istemem ama zaten sona doğru yaklaşmışsınız gibi geldi bana. şu durumda ne kadar umursamaz davranırsan o kadar iyi diye düşünüyorum. üzüldüğünü hele hiç belli etme derim. tabi en doğrusunu sen bilirsin
 
şuan ona tahammül ettiğin için ilerde kendine çook kızacaksın. anladığım kadarıyla annesi şaka yapmışmış ama o yorumu annesi değil kendisi yapmış öyle değil mi ? ben o yorumdan annesi gibi düşündüğünü anlıyorum. hem bunun şakası yapılmış bile olsa annesini uyarır ( evlenecek olan kuzeni sanırım uyarmış onun sevgilisi var zaten diye ) ve konuyu kapatır. kendini tutmanı şiddetle tavsiye ediyorum. değer verdiğini belli etmemeni de
 
Senin konunu okurken kendimi gördüm resmen.. Sevgilim askere gitmişti haliyle bunalıp sürekli mesaj atıyordu. Ben de sınav dönemimde ondan soğudum ayrılmak istedim ve sonradan barıştığımızda aynı şeyleri söyledi bana. Duygularım aynı değil, seni kafamda sildim vs.. Ben de bir hafta bebek gibi yaklaştım ona ne üstüne gittim ne tartışma çıkardım.. Sürekli seni seviyorum, çok özür dilerim gibi laflar ediyordum. En sonunda dayanamadım ona tamamen bitmesini istediğimi söyledim sonuçta tek tarafın çabasıyla ne kadar yürüyebilir ki ilişki ? ve karşı taraf her acından zevk alıyor.. Neyse çok şaşırdı bu tepkime, intikam için böyle yaptığını söyledi. Üstünden bir yıl geçti şu an iyiyiz. Belki böyle bir durum vardır sizde de ?:26:
 
en fazla 2 hafta soğuk kaldık zaten konuşa konuşa bi anda aşkım diyo tabi deynce sevnyo insan oda biliyo sevndiğimi diğer msjnda demyo çakal.onu güldürmeye çalışıyom faln ortam yumuşasın baktım olmuyo geri çekiiyom bu kadar dayanabldn demk faln die kendi atıyo bellki gözü telde msj beklyo gelmynce dayanamayıp laf atıyo öle öle düzelyo yani.sen hiç dedn mi ne yapmaya çalışıyon böle nereye kadr gitcek falan ama ayrılmak isteyn kişi kendini savunmaya kalkmaz die düşünüyorum söledysem söledim nolcak falan der.braz geri çek istersn bakalm napcak msj atcak mı
 


inanmiycaksiniz belki sacma bulucaksiniz ama falciya bile gittim:) inandigimdan da degil sadece biseyler duymak beni rahatlatir diye düsündüm ve falci da ayni seyi söyledi.
suan bi virajdasiniz cok kötü seyler yasiyosunuz ve sen bu iliski bitti artik düzelmez diye aglayip sizliyosun dedi.ama düzelicek atlaticaksiniz bunu dedi.fazla üzerine gitme felan dedi..
bende artik zamana biraktim,umarim bizim durummuz da düzeliz sizin ki gibi
 


bu konuda bende sizin gibi düsünüyorum.eger annesine o rahatligi vermeseydi annesi o sakayi yapamazdi.yapsa bile kalkip kendisi oraya o yorumu yazmamaliydi. bu benim fazlasiyla gururumu kirdi ve zaten isin ic yüzünü ögrendikten sonra tam anlamiyla olmasa bile kendimi geri cektim diyebilirim.

acikca söyledim,bu yaptigin beni cok kirdi gururum incindi ve cok üzüldüm,senden hic beklemezdim dedim. bu yapilanlar da bana karaktersizlik gibi geliyo artik kenara cekildim izliyorum sadece dedim.o hala annesinin saka yaptigini söylüyo ama hic inanmiyorum.

bide söyle bisey düsündüm.
ben kendisine bi kavga esnasinda ayrilmak istiyorum sen evlenilecek biri degilsin demisim. eminim ki sinirden söylemisimdir canini acitmak icin.gercekten evlenilcek biri olmadigini düsünsem zaten onunla isim olmaz.
o dönemde o da o yorumu benim canimi acitmak icin yapmis olabilir mi diye de düsündüm. cünkü hala tartistigimiz zaman sen bana evlenilcek biri degilsin dedin daha ne bekliyosun benden diyo.belli ki gercekten etkilemis bu söz onu.
ama tabi kendimi avutuyo da olabilirim.yani gercekten beni silmis ve yeni arayislara da girmis olabilir.
ama en son dün bu konuyu konustuk ve yine israrla annesinin saka yaptigini sadece biz ayri oldugumuz icin böyle biseye cesaret ettigini söyledi.diger söylenenlere inanma yalan söylüyolar dedi ki böyle bi ihtimal de var yani akrabalari da biraz dedikoducu insanlar. sen beni dinlemeyip baskalarina inandigin sürece daha cok üzülüceksin dedi.
kime inanacagimi ne düsünecegimi bende sasirdim artik...
 


tek söyledigi seni seviyorum ama artik bende bi rahatlik var sürekli mesajlasmaya felan gerek yok diyo.
ki normalde dakika da 5 mesaj atan biridir kendisi.
sorun mesaj atmamasi da degil mantikli düsününce söylediklerinde hakli ama o normalde bu sekilde düsünebilecek biri degil.
bu rahatlik konusu da beni sinir ediyo ama üzerine gitmemeye calisiyorum. sadece birbirimize günaydin ve gece de iyi geceler yaziyoruz. onun disinda gün icerisinde en fazla bi kac defa napiyosun diye soruyorum ya da o soruyo.ya da bisey yapicaksa onu yaziyo disari cikiyorum falan filan gibi,bende o yazarsa cevap veriyorum.
ne yapmaya calistigini da acikca konusmayi defalarca denedim ama hep kisa cevaplar veriyo. mesela sen bu sekilde mutlu musun diyorum evet diyo.peki bi iliskide sadece tek tarafin mutlu olmasi yeterli midir sence diyorum bilmem diyo.ben mutlu olamiyorum bu senin icin bisey ifade ediyo mu diyorum bilmem diyo.sinir krizi geciriyorum resmen.

en son dün aksam bi konu yüzünden tartistik. eski erkek arkadasimi az cok biliyo,ortak tanidiklarimiz oldugunu da biliyo.hafta sonu bi yere gidicem ve eski erkek arkadasimla ortak tanidiklarimizin oldugu bi yer ama eminim ki onunla karsilasmiycaz.karsilasicak olsak zaten gitmem.
kendisine de gitmem gerektigini söyledim ve konuyu rahatliga getirip belki dize getiririm dedim ama yine olmadi. hafta sonu oraya gitmiyceksin dedi.bende dedim ki söz verdim gelemem diyemem.
gidersen o cocukla görüsmek istedigini düsünürüm dedi. öyle bi niyetim yok ama sen öyle algiliyosan yapicak bisey yok dedim. hem isine gelince rahat olalim diyosun ama isine gelmeyince isime karisiyosun dedim. beni arayip sordugun yok ben aramasam aklina bile gelmiyorum bunun rahatlikla ilgisi yok bu düpedüz umursamazlik dedim. beni hic umursadigin yok dedim. bende daha 24 yasindayim ve hayatimin en güzel dönemlerini yasamam gerekirken su yasadiklarima bak mutlu olmak dogru düzgün bi iliski istemek benim de hakkim dedim. hem beni mutsuz ediyosun hem de isine gelmeyen bisey olunca gitmiyceksin diyosun kusura bakma da ne hakla?? yazdim.

hala ben seni ilgisiz birakmiyorum kuruntu yapma diyebiliyo.
bende dedim ki en son beni ne zaman kendi isteginle aradin en son ne zaman buraya geldin ya da ne zaman gelmeyi düsünüyosun neyinim ben senin ? bundan sonra ne sana bitti diycem ne de söyledigini yapicam nasil mutlu oluyosam öyle davranicam yazdim. sen bana dogru düzdün davran bana sevgilim oldugunu hissettir bende seni üzecek bisey yapmiyim yazdim. bundan sonra böyle yazdim.
bu söylediklerin onunla görüsmek istedigini gösteriyo ve ben sana daha hic bisey demiyorum yazdi. bende himmm yazdim. cünkü o da hep ben önemli seyler yazinca umursamayip himm yaziyo hep.
daha da bisey yazmadi bende yazmadim bu saat oldu hic ses yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Falcının dediği çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama inşallah düzelirsiniz canım
 
canım bence üstüne gtme. o sana gitme deyince bir iki kendini savunup sonra tamam gitmiyorun diyerek gönlünü alabilirdin...yani hala ona sadıkmışsın izlenimi verecektin. ya da barışmak için bir zeytindalı... tartışarak her şeyi zora sokarsın... tamam demeye çalış dediklerine... barışınca burnundan elbet getirirsin...
 
malesef ses yok

ama söyle bi durum var. whatsapp diye bi mesajlasma programi var msn gibi bisey ve hangi saatlerde girdigini görüyorum. listesinde kimse yok sadece benim girip girmedigime bakmak icin girdigine eminim,kendisi de söylüyodu önceden sana bakmak icin giriyorum diye.
son zamanlarda girmiyodu ama dünden beri belirli araliklarla giriyo ve hemen arkasindan da face e giriyo.
ama ikisinde de durmuyo sadece girip cikiyo.
benim ne yaptigimi kontrol etmek amaciyla girdigini düsünüyorum suan.
öyle olmasini istedigim icin belki bana öyle geliyo ama ne biliyim baska bi sebep yok ki girmesi icin. bakip cikiyo sürekli.
 

canim neler denedim bi bilsen...

ben normalde kendi basina buyruk dedigim dedik bi insanim ve o hep beni böyle oldugum icin sevdigini söylerdi. yani hic benim dedigim olsun beni dinliyceksin gibi düsüncelere girmedi. hep, sen yapiyosan bi bildigin vardir dedi beni destekledi. o yüzden öyle seylere takilmaz ama ben yine de son olanlardan sonra onu dinleyebilecegimi de göstermeye calistim. mesela o cocugu engelliyceksin dedi engelledim ama bu farkli bisey..

yani beni hic aramiyo sormuyo ilgilenmiyo ama gelip bana gitmiyceksin diyo.ne olursa olsun bu kadarina gelemiyorum.
sevmiyosa sevmiyorum bitti desin artik. gercekten bu belirsizlik yordu beni.
dün bu saatlerde tartistik bu saat oldu hala yazmiyo bende yazmiycam asla. kendimi tutucam artik
eskisi gibi olmam gerekiyo yoksa kendimden cok fazla ödün vericem
karsimdaki insanin sevgisinden emin olsam yine ödün vermeyi bi derece göze alicam ama suan bundan da emin degilim yani seviyo mu sevmiyo mu belli degil.

sadece hep ani kararlarimdan sikayetciydi hemen bitti demem onu korkutmustu o yüzden bitti demiyorum.bende hic bisey demeden sessiz kalicam biraz da o belirsizlik yasasin.
yapicak biseyim kalmadi artik :/
 

canım belkide yaşadığın şeylerin benzerini yaşadım... bende asi dik başlı birisiydim... ve arkadaşlarımda bana seni bu yüzden seviyor adamın ak dediği şeye kara diyorsun demişlerdi... bizimde 2 bucuk yıllıkken çok tartışmalarımız hatta 10 gün kadar( ilk uzun ayrılığımız) ayrılığımız oldu... o da artık bu hareketlerimden bıktığını flan söylüyordu... ama bir yandan da kendine dikkat et başkasıyla görüşme gibi msjlar atıyordu... ve biz 10 gün sonra barıştık yani hepsi benm bu huylarımı değiştirmem içindi... ama ben hala değişemedm... biraz düzeldim ama yinede var değişmeyen huylarım... en azından zırt pırt ayrılmalarımı kestim...bende en ufak bi tartışmada bitti diye kestirip atıyordum...ve o başkalarıyla çıkarım korkusuyla hemen yumuşamıştı. arkadaşlarım haber ucurmuş kıskansın diye ve işe yaramıştı...
 


2 temmuzdan beri böyleyiz ve o zamandan bugüne kadar her seyi denedim. kiskandirmayi da denedim. acikcasi eskisi gibi kiskanmiyo bile.aslinda bu iliski coktan bitti de iste cesaretim yok kabullenemiyorum.

önceden o da öyleydi kiskancliktan ölüyodu.mesela bitti diyodum face sifremi degistiriyodum hemen mesaj atiyodu sinirleniyodu neden degistirdin baskalariyla mi mesajlasiyosun gibi seyler söylüyodu.

ben onun severken nasil sevdigini cok iyi bildigim icin simdi biseylerin bittigini cok net görebiliyorum.
ama hala eskisi gibi olmanin derdindeyim nasil olucaksa bu kadar seyden sonra...
acaba suan yeniden kiskanmasi icin ne yapabilirim bi fikrin var mi:)
 

canım her şeyi yaptım diyorsan boşuna vakit kaybetme artık bitti de gitsin...biliyorum zor ama yapacak ne kaldı ki. kıskandırmışsın alttan almışsın üste çıkmışsın bilemedim... ya da böyle devam et kabullenemiyorsan. hiç haber almamakta kötü olabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…