mrb ilişkiniz bzm ilşkimze çok benziyo bz brbrmzi sadece bi kere gördük ve o başka şehire okumaya gitti 4 sene sadece tatllerde görüşebldik bnde en ufak tartşmda bitti dydm bikaç gün soğk msjlaşp düzlyoduk pda çbk snrlenmemden şikayetçydi bi gün oda aynı şeklde davrandı umursamaz gbi davranyodu cvp vermyodu bn vazgeçmedm şimdi bulundğm şehre taşınıyolar herşey yoluna grer vazgeçmediğini görmek istyo cvplar vermesde yumuşamaya meyilli olduğunu gsterr muhabbet etmeye çalış mesela geceleri sana daha çok ihtiyacı var konuştukça düzelcek herşey
aklında, kalbınde baska bırısı olabılır mı? yada görüstügü baska bırısı?? sence yanı??
Senin konunu okurken kendimi gördüm resmen.. Sevgilim askere gitmişti haliyle bunalıp sürekli mesaj atıyordu. Ben de sınav dönemimde ondan soğudum ayrılmak istedim ve sonradan barıştığımızda aynı şeyleri söyledi bana. Duygularım aynı değil, seni kafamda sildim vs.. Ben de bir hafta bebek gibi yaklaştım ona ne üstüne gittim ne tartışma çıkardım.. Sürekli seni seviyorum, çok özür dilerim gibi laflar ediyordum. En sonunda dayanamadım ona tamamen bitmesini istediğimi söyledim sonuçta tek tarafın çabasıyla ne kadar yürüyebilir ki ilişki ? ve karşı taraf her acından zevk alıyor.. Neyse çok şaşırdı bu tepkime, intikam için böyle yaptığını söyledi. Üstünden bir yıl geçti şu an iyiyiz. Belki böyle bir durum vardır sizde de ?:26:
şuan ona tahammül ettiğin için ilerde kendine çook kızacaksın. anladığım kadarıyla annesi şaka yapmışmış ama o yorumu annesi değil kendisi yapmış öyle değil mi ? ben o yorumdan annesi gibi düşündüğünü anlıyorum. hem bunun şakası yapılmış bile olsa annesini uyarır ( evlenecek olan kuzeni sanırım uyarmış onun sevgilisi var zaten diye ) ve konuyu kapatır. kendini tutmanı şiddetle tavsiye ediyorum. değer verdiğini belli etmemeni de
en fazla 2 hafta soğuk kaldık zaten konuşa konuşa bi anda aşkım diyo tabi deynce sevnyo insan oda biliyo sevndiğimi diğer msjnda demyo çakal.onu güldürmeye çalışıyom faln ortam yumuşasın baktım olmuyo geri çekiiyom bu kadar dayanabldn demk faln die kendi atıyo bellki gözü telde msj beklyo gelmynce dayanamayıp laf atıyo öle öle düzelyo yani.sen hiç dedn mi ne yapmaya çalışıyon böle nereye kadr gitcek falan ama ayrılmak isteyn kişi kendini savunmaya kalkmaz die düşünüyorum söledysem söledim nolcak falan der.braz geri çek istersn bakalm napcak msj atcak mı
inanmiycaksiniz belki sacma bulucaksiniz ama falciya bile gittim:) inandigimdan da degil sadece biseyler duymak beni rahatlatir diye düsündüm ve falci da ayni seyi söyledi.
suan bi virajdasiniz cok kötü seyler yasiyosunuz ve sen bu iliski bitti artik düzelmez diye aglayip sizliyosun dedi.ama düzelicek atlaticaksiniz bunu dedi.fazla üzerine gitme felan dedi..
bende artik zamana biraktim,umarim bizim durummuz da düzeliz sizin ki gibi
Falcının dediği çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama inşallah düzelirsiniz canım
canım bence üstüne gtme. o sana gitme deyince bir iki kendini savunup sonra tamam gitmiyorun diyerek gönlünü alabilirdin...yani hala ona sadıkmışsın izlenimi verecektin. ya da barışmak için bir zeytindalı... tartışarak her şeyi zora sokarsın... tamam demeye çalış dediklerine... barışınca burnundan elbet getirirsin...
canim neler denedim bi bilsen...
ben normalde kendi basina buyruk dedigim dedik bi insanim ve o hep beni böyle oldugum icin sevdigini söylerdi. yani hic benim dedigim olsun beni dinliyceksin gibi düsüncelere girmedi. hep, sen yapiyosan bi bildigin vardir dedi beni destekledi. o yüzden öyle seylere takilmaz ama ben yine de son olanlardan sonra onu dinleyebilecegimi de göstermeye calistim. mesela o cocugu engelliyceksin dedi engelledim ama bu farkli bisey..
yani beni hic aramiyo sormuyo ilgilenmiyo ama gelip bana gitmiyceksin diyo.ne olursa olsun bu kadarina gelemiyorum.
sevmiyosa sevmiyorum bitti desin artik. gercekten bu belirsizlik yordu beni.
dün bu saatlerde tartistik bu saat oldu hala yazmiyo bende yazmiycam asla. kendimi tutucam artik
eskisi gibi olmam gerekiyo yoksa kendimden cok fazla ödün vericem
karsimdaki insanin sevgisinden emin olsam yine ödün vermeyi bi derece göze alicam ama suan bundan da emin degilim yani seviyo mu sevmiyo mu belli degil.
sadece hep ani kararlarimdan sikayetciydi hemen bitti demem onu korkutmustu o yüzden bitti demiyorum.bende hic bisey demeden sessiz kalicam biraz da o belirsizlik yasasin.
yapicak biseyim kalmadi artik :/
canım belkide yaşadığın şeylerin benzerini yaşadım... bende asi dik başlı birisiydim... ve arkadaşlarımda bana seni bu yüzden seviyor adamın ak dediği şeye kara diyorsun demişlerdi... bizimde 2 bucuk yıllıkken çok tartışmalarımız hatta 10 gün kadar( ilk uzun ayrılığımız) ayrılığımız oldu... o da artık bu hareketlerimden bıktığını flan söylüyordu... ama bir yandan da kendine dikkat et başkasıyla görüşme gibi msjlar atıyordu... ve biz 10 gün sonra barıştık yani hepsi benm bu huylarımı değiştirmem içindi... ama ben hala değişemedm... biraz düzeldim ama yinede var değişmeyen huylarım... en azından zırt pırt ayrılmalarımı kestim...bende en ufak bi tartışmada bitti diye kestirip atıyordum...ve o başkalarıyla çıkarım korkusuyla hemen yumuşamıştı. arkadaşlarım haber ucurmuş kıskansın diye ve işe yaramıştı...
2 temmuzdan beri böyleyizve o zamandan bugüne kadar her seyi denedim. kiskandirmayi da denedim. acikcasi eskisi gibi kiskanmiyo bile.aslinda bu iliski coktan bitti de iste cesaretim yok kabullenemiyorum.
önceden o da öyleydi kiskancliktan ölüyodu.mesela bitti diyodum face sifremi degistiriyodum hemen mesaj atiyodu sinirleniyodu neden degistirdin baskalariyla mi mesajlasiyosun gibi seyler söylüyodu.
ben onun severken nasil sevdigini cok iyi bildigim icin simdi biseylerin bittigini cok net görebiliyorum.
ama hala eskisi gibi olmanin derdindeyim nasil olucaksa bu kadar seyden sonra...
acaba suan yeniden kiskanmasi icin ne yapabilirim bi fikrin var mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?