Nasıl???

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
Merhaba arkadaşlar. Burada da okuduğum kadarıyla en büyük dertlerden biri kv,görümce,elti üçlüsü. Biz bu insanlarla nasıl mesafeli olmalıyız? Hiç aramamalı mı yoksa ne sıklıkla aramalıyız? Ve bu insanları nasıl takmamalıyız? Nasıl sadece eşimize çocuğumuza odaklanmalıyız? Nasıl Onlardan bir şey beklememeli ve yaptıklarıyla ilgilenmemeliyiz? Nasıl? Başarabilen var mı? Ekleme:Şunu fark ettim kv mi cidden sevmişim annem gibi. Belkide daha fazla inanmazsınız belki. Annem sevdiğini belli edemeyen bir insan. Kızım kelimesini bile zor söyler. Kv ise ilk tanıştığımız zamanlarda canım,kızım,bitanem neler neler söylerdi bir sıcak davranır severdi. Benim de o kadar hoşuma gidiyordu ki. Annemden görmediğim sevgiyi görüyordum adeta. Sonra görümcem rahatsız oldu kv nin bana olan sevgisinden ve kv bana açık açık kızım kıskanıyor o yüzden artık sana kızım vs demicem dedi. Bende tmm dedim ama çok üzüldüm. Ve şu an kv bana o kadar soğuk konuşuyor ve davranıyor ki ister istemez çok üzülüyorum. Aramızda herhangi bir tartışma geçmedi. Hiç bir saygısızlığım yok kv ye. Ama üzülüyorum işte. Veumursamak üzülmek istemiyorum. Nasıl onlarıaklımdan çıkarabilirim?

Son düzenleme:
Canım takmayarak basarabilirsin pek muhatap olma yeter

Bak şimdi aynı bahçede başardım bunu bende başaramam aynı bahçe içinde yapamam diyordum ama yapılabiliyor mesafe önemli ben aynı bahçe içinde hiç bir şekilde hesap vermemeyi öğrendim bi yere gitsem tek söylenen şey gidiyorum onun yaptığı aldığı yediği içtiği yemediği zerre umrumda değil bi yere gidecek git bişey yapacak yap görmeyeceksin duymayacaksın bişey olsa umursamayacaksın kendi bildiğini okuyacaksın senin evin ayrıysa kusura bakma da sana huzurmu batıyor arkadaşım kıymetini bilsene ne istiyorsun daha

Buradaki insanların yaşamlarını bilemem. Ama şöyle bir algı var. Daha tanımadan sırf toplumdaki yaygın kanaat yüzünden kayınvalide ve görümcelerin cadı olduğuna inanılıyor. Baştan şeytan ilan ettiğimizi sonradan sevemeyiz. Benim annem de kayınvalide bende görümceyim. Ama abimin düzenine karışmak yoktur.Bizi ilgilendirmeyen şeyler hakkında da konuşmayız. Onlar evinde biz evimizde ben herşeye salça olma hakkını kendimde görmüyorum.

Valla ben tamamen ocu gibi gorulup kacilmasina karsiyim hatta bunu bosanmis olmama ragmen soyluyorum.Bu insandan insana degisir.Atiyorum eltim kafa yapima uygunsa akilli bir kadinsa arkadas olabilirim ama mesafeyi cizmek gerekir.Benim arkadaslarimla bile az da olsa bi mesafe vardir her seyimi anlatmam hicbir isime karistirmam.Kaynana ve gorumcede ayni sekilde yani bana zarari olacaklarini dusunuyorsam uzak durmaya calisirim ama akilli ve mantikli insanlarsa arada gorusurum tel ederim.Kv ,gorumce,elti kacin kacin demek yanlis.Cunku biz kendimizde kv,gorumce ve elti olduk veya olacagiz.

Güzel yazmışsınız. Ben deli gibi her şeyi anlatırdım artık anlatmıyorum. Bin kere hamd olsun evim ayrı. Şunu fark ettim kv mi cidden sevmişim annem gibi. Belkide daha fazla inanmazsınız belki. Annem sevdiğini belli edemeyen bir insan. Kızım kelimesini bile zor söyler. Kv ise ilk tanıştığımız zamanlarda canım,kızım,bitanem neler neler söylerdi bir sıcak davranır severdi. Benim de o kadar hoşuma gidiyordu ki. Annemden görmediğim sevgiyi görüyordum adeta. Sonra görümcem rahatsız oldu kv nin bana olan sevgisinden ve kv bana açık açık kızım kıskanıyor o yüzden artık sana kızım vs demicem dedi. Bende tmm dedim ama çok üzüldüm. Ve şu an kv bana o kadar soğuk konuşuyor ve davranıyor ki ister istemez çok üzülüyorum. Aramızda herhangi bir tartışma geçmedi. Hiç bir saygısızlığım yok kv ye. Ama üzülüyorum işte. Ve umursamak üzülmek istemiyorum. Nasıl onları aklımdan çıkarabilirim?

Görümce bebek mi?
Böyle kıskanan çokta gelinin böyle şeylere üzüldüğünü ilkkez gördüm.

Sen anneni sev ona annecim de o da sana kızım der boşver kvyi hemen dönmüş kızına gördün mü gördün

Benden 3 yaş küçük ama annesine aşırı bağlı. Annemi seviyorum tabi ki ama dedim yaa yapı itibariyle soğuk. Öyle saçımı okşadığını canım vs dediğini hatırlamam pek. Kv ise içten sarılır öperdi. Yaa benim en çok üzüldüğüm de tmm kızı kıskanabilir kv keşke kızına " o benim gelinim onun yeri ayrı senin yerin ayrı" deseydi. Bana bu kadar soğuk davranmasaydı. Kv ye hep anne derdim inan artık anne demek istemiyorum.

:) Herkes canını düşünür istisnalardı vardır ama durum bu

Hiç üzülme sen okşa annenin saçını sen öp o da sana adım atıcaktır

:) Herkes canını düşünür istisnalardı vardır ama durum bu

Hiç üzülme sen okşa annenin saçını sen öp o da sana adım atıcaktır
Yok zaten doğumda annem vardı yanımda o zaman içimi döktüm anneme. O da ne bileyim kızım dile getiremiyorum sevdiğimi dedi. Şimdi söylüyor sevdiğini :) ama kv işte aşırı soğuk.

Yok zaten doğumda annem vardı yanımda o zaman içimi döktüm anneme. O da ne bileyim kızım dile getiremiyorum sevdiğimi dedi. Şimdi söylüyor sevdiğini :) ama kv işte aşırı soğuk.

Düne kadar kv yoktu yarında olmayabilir böyle düşünün .
Çok tatlı iyi niyetlisin o kaybetmiş seni

Aklıma gelmedi değil ama söylemedim tabi.26 yaşında. bende bu aralar anne demeyi azalttım kv ye
Yuh yanii, şu yaştaki koca insanın yaptığına bak.

Boşver, hiç sıkma canını, özellikle de kızımın gönlünü hoş tutucam derken, seni hiç umursayan bir kadın için değmez. Biraz da gerçek yüzünü görmüş oldun bence.

Yarın bir gün o kız da ele karıştığında kendi yaptığının farkına varacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…