- 28 Ağustos 2012
- 173
- 221
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Katılıyorum arkadaşım sana. Bir arkadaşın yazısının altına bende kayınvalidemin çok iyi olduğunu ve gerçekten çok sevdiğimi yazdım. Arkadaşın biri bu ne nispet yapar gibi yazmış bana. Amacım nispet yapmak değil. Benim söylemek istediğim ben onu annem olarak gördüm, soğuk davranmadım kendim kendimi sevdirdim. Dobra oldum, anne yanlış ım varsa bak uyar beni dedim. Bana trip attığında sarıldım çocuk gibi gıdıkladım. Vs. Şimdi o benim darılmamı küsmemi kaldıramıyor. Sen küsünce benim nefes alasım gelmiyor diyor. Arkadaşlar biraz da sevmesi kabullenmesi bizim elimizde.. Lütfen yanlış anlamayın. Her kayınvalide tabi ki bir değil. Ama hepsi de öcü değil ki...:) Herkes canını düşünür istisnalardı vardır ama durum bu
Hiç üzülme sen okşa annenin saçını sen öp o da sana adım atıcaktır
Sağolun,umarım kv de de görümcede yaptıklarını anlarlar. Bende onları umursamam inşallah.Yuh yanii, şu yaştaki koca insanın yaptığına bak.
Boşver, hiç sıkma canını, özellikle de kızımın gönlünü hoş tutucam derken, seni hiç umursayan bir kadın için değmez. Biraz da gerçek yüzünü görmüş oldun bence.
Yarın bir gün o kız da ele karıştığında kendi yaptığının farkına varacaktır.
Katılıyorum size ama inan bende fazla sevdim değer verdim. Kendi annemin doğum gününü bilmem onun doğum gününü kutladım hediyeler aldim, daha neler neler... bende dedim bak bir yanlışım olursa seni kırarsam yüzüme söyle düzeltirim. Ama yok sırf kızı kıskandığı için mesafe koydu. Kızına da o kadar iyiyim ki anlatamam. Off ne bileyim yaa...Katılıyorum arkadaşım sana. Bir arkadaşın yazısının altına bende kayınvalidemin çok iyi olduğunu ve gerçekten çok sevdiğimi yazdım. Arkadaşın biri bu ne nispet yapar gibi yazmış bana. Amacım nispet yapmak değil. Benim söylemek istediğim ben onu annem olarak gördüm, soğuk davranmadım kendim kendimi sevdirdim. Dobra oldum, anne yanlış ım varsa bak uyar beni dedim. Bana trip attığında sarıldım çocuk gibi gıdıkladım. Vs. Şimdi o benim darılmamı küsmemi kaldıramıyor. Sen küsünce benim nefes alasım gelmiyor diyor. Arkadaşlar biraz da sevmesi kabullenmesi bizim elimizde.. Lütfen yanlış anlamayın. Her kayınvalide tabi ki bir değil. Ama hepsi de öcü değil ki...
Hı hı sen öyle diyosan öyledir kesin :) Herkes canını düşünür istisnalardı vardır ama durum bu
Hiç üzülme sen okşa annenin saçını sen öp o da sana adım atıcaktır
Görmeyerek duymayarak bak kadın sana soğuk sende öyle ol ışte yahu o koymuş zaten mesafeyi araya sana düşen de bunu devam ettirmek aynı onun şeklinde ve tek tavsiyem kesinlikle hiç birseyini anlatma bende bir görümce adayıyım kardeşim daha 20 yaşında ama bizim gelinimiz olsa ya ki ben bu gelin lafindan nefret ederim o bana iyi yaklaşırsa mümkünse benim annemle daha iyi geçinsin isterim diyebilir annem kızım diye ki demesi lazım bence kardeşim nasil onun oğluysa o da gelini değil kızı olmalı bence görünce tuhaf herkes düşkündür annesine gereksiz kıskanmışGüzel yazmışsınız. Ben deli gibi her şeyi anlatırdım artık anlatmıyorum. Bin kere hamd olsun evim ayrı. Şunu fark ettim kv mi cidden sevmişim annem gibi. Belkide daha fazla inanmazsınız belki. Annem sevdiğini belli edemeyen bir insan. Kızım kelimesini bile zor söyler. Kv ise ilk tanıştığımız zamanlarda canım,kızım,bitanem neler neler söylerdi bir sıcak davranır severdi. Benim de o kadar hoşuma gidiyordu ki. Annemden görmediğim sevgiyi görüyordum adeta. Sonra görümcem rahatsız oldu kv nin bana olan sevgisinden ve kv bana açık açık kızım kıskanıyor o yüzden artık sana kızım vs demicem dedi. Bende tmm dedim ama çok üzüldüm. Ve şu an kv bana o kadar soğuk konuşuyor ve davranıyor ki ister istemez çok üzülüyorum. Aramızda herhangi bir tartışma geçmedi. Hiç bir saygısızlığım yok kv ye. Ama üzülüyorum işte. Ve umursamak üzülmek istemiyorum. Nasıl onları aklımdan çıkarabilirim?
aynen bizimde gelinimiz var inan anneme (daha o zaman evli değildim) anne bak biz seni biliyoruz biraz soğuksun canım, kızım vs diyemezsin ama karşı taraf tanımıyor seni o yüzden ona sıcak davran kızım de felan dedim. İnan hiç kıskanmadım gelinimizi. Hep iyi olsunlar istedim.Görmeyerek duymayarak bak kadın sana soğuk sende öyle ol ışte yahu o koymuş zaten mesafeyi araya sana düşen de bunu devam ettirmek aynı onun şeklinde ve tek tavsiyem kesinlikle hiç birseyini anlatma bende bir görümce adayıyım kardeşim daha 20 yaşında ama bizim gelinimiz olsa ya ki ben bu gelin lafindan nefret ederim o bana iyi yaklaşırsa mümkünse benim annemle daha iyi geçinsin isterim diyebilir annem kızım diye ki demesi lazım bence kardeşim nasil onun oğluysa o da gelini değil kızı olmalı bence görünce tuhaf herkes düşkündür annesine gereksiz kıskanmış
Aynen size katılıyorum ve dediginiz herşeyi bende yaptım ama karşıdaki tepene çıkmaya çalışırsa indirmen lazım benimkide bana kızım derdi hep oğlum yok kızım var derdi herseyine koştum hastalık sağlık ve dediğim gibi fazla değer vermişim ne zaman bir ufacık tartışma olsa başıma kaktı bütün yaptıklarını ki evlendikten sonra bişey görmedim sadece evime bir miktar para yardımında bulunmuş ama ben beş yıldır her tartışmada bunu duydum ben yaptım ben aldım ben para verdim olarak karşılık gördüm ona rağmen sustum başımın üstünde yerin var kocamin annesinin dedim ama yaranamadım en son bir tartışma yaşadık orda bana seni oglumdan bosatirim diye tehdit etti ve oymuş artık hiçbirşey eskisi gibi değil ve ben anne demiyorum konuşmadım uzunca bir süre geldi ağladı zırladı ben seni bilmem neremden çıkmış gibi seviyorum diye ben seni artık sevmiyorum dedim sende beni sevmiyorsun yalan söyleme insan sevdiğine bunu söylemez dedim artık gayet resmi takılıyorum sanada katılıyorum biz sevdirmezsek sevmez kimse ama sevginin değerini bilecek merhametli insan lazım onu içinKatılıyorum arkadaşım sana. Bir arkadaşın yazısının altına bende kayınvalidemin çok iyi olduğunu ve gerçekten çok sevdiğimi yazdım. Arkadaşın biri bu ne nispet yapar gibi yazmış bana. Amacım nispet yapmak değil. Benim söylemek istediğim ben onu annem olarak gördüm, soğuk davranmadım kendim kendimi sevdirdim. Dobra oldum, anne yanlış ım varsa bak uyar beni dedim. Bana trip attığında sarıldım çocuk gibi gıdıkladım. Vs. Şimdi o benim darılmamı küsmemi kaldıramıyor. Sen küsünce benim nefes alasım gelmiyor diyor. Arkadaşlar biraz da sevmesi kabullenmesi bizim elimizde.. Lütfen yanlış anlamayın. Her kayınvalide tabi ki bir değil. Ama hepsi de öcü değil ki...
Ya zaten ne gerek ar kavga gürültüye kıskanmaya yaa anlamıyorum benimde eltim kıskanıyor hep bana yapılan şeyleri sana yaptılar diyip duruyor ama bana yapılan hiç birşey kv tarafından değil eşim tarafından bunuda biliyor ama yine ayniAy
aynen bizimde gelinimiz var inan anneme (daha o zaman evli değildim) anne bak biz seni biliyoruz biraz soğuksun canım, kızım vs diyemezsin ama karşı taraf tanımıyor seni o yüzden ona sıcak davran kızım de felan dedim. İnan hiç kıskanmadım gelinimizi. Hep iyi olsunlar istedim.
Ama benim ki öcü :) Sevgiliyken çok severdi beni odaya kitleyip barıştırmaya çalıştığını bilirim ama nişanlandığınız gün içindeki canavar çıktı.Katılıyorum arkadaşım sana. Bir arkadaşın yazısının altına bende kayınvalidemin çok iyi olduğunu ve gerçekten çok sevdiğimi yazdım. Arkadaşın biri bu ne nispet yapar gibi yazmış bana. Amacım nispet yapmak değil. Benim söylemek istediğim ben onu annem olarak gördüm, soğuk davranmadım kendim kendimi sevdirdim. Dobra oldum, anne yanlış ım varsa bak uyar beni dedim. Bana trip attığında sarıldım çocuk gibi gıdıkladım. Vs. Şimdi o benim darılmamı küsmemi kaldıramıyor. Sen küsünce benim nefes alasım gelmiyor diyor. Arkadaşlar biraz da sevmesi kabullenmesi bizim elimizde.. Lütfen yanlış anlamayın. Her kayınvalide tabi ki bir değil. Ama hepsi de öcü değil ki...
Ne bileyim yaa inan anlamıyorum 3 günlük dünya. Kalp kırmaya değmez. Hep bu düşüncede oldum. Ama dediğin gibi karşında anlayışlı İNSAN olması gerek.Ya zaten ne gerek ar kavga gürültüye kıskanmaya yaa anlamıyorum benimde eltim kıskanıyor hep bana yapılan şeyleri sana yaptılar diyip duruyor ama bana yapılan hiç birşey kv tarafından değil eşim tarafından bunuda biliyor ama yine ayni
Bence aranma sende kafan rahat mi rahat mutluysan huzurlaysan kocanla ne istiyorsunuz daha yaaa dertsiz başınıza dertAma benim ki öcü :) Sevgiliyken çok severdi beni odaya kitleyip barıştırmaya çalıştığını bilirim ama nişanlandığınız gün içindeki canavar çıktı.
Açıkçada konuştum sen beni kızın yerine koymuyosun vs diye beni hep ezdiler dedi kendi intikamını alıyo ben neyapıyım bu kadına ?
Zorla güzellik olmuyo keşke olsa kapımın önünden geçip kafasını kaldırıp bakmaz
Halbuki gelse karşılıklı kahve içsek oğlunu çekiştirsek , modadan siyasstten konuşsak ne de güzel olur ama olmuyo
Senin kalbin kiriliyorsa ne olacak surekliNe bileyim yaa inan anlamıyorum 3 günlük dünya. Kalp kırmaya değmez. Hep bu düşüncede oldum. Ama dediğin gibi karşında anlayışlı İNSAN olması gerek.
Bence aranma sende kafan rahat mi rahat mutluysan huzurlaysan kocanla ne istiyorsunuz daha yaaa dertsiz başınıza dert
Işte böyle aranma bosverÇok arandım çektim kendimi gelirse kapı açık :)
kv cok guzek bır dille nedenini soylemiş. saygı duy. kabul et. kadın sevıor ama mesafe iidir.Merhaba arkadaşlar. Burada da okuduğum kadarıyla en büyük dertlerden biri kv,görümce,elti üçlüsü. Biz bu insanlarla nasıl mesafeli olmalıyız? Hiç aramamalı mı yoksa ne sıklıkla aramalıyız? Ve bu insanları nasıl takmamalıyız? Nasıl sadece eşimize çocuğumuza odaklanmalıyız? Nasıl Onlardan bir şey beklememeli ve yaptıklarıyla ilgilenmemeliyiz? Nasıl? Başarabilen var mı? Ekleme:Şunu fark ettim kv mi cidden sevmişim annem gibi. Belkide daha fazla inanmazsınız belki. Annem sevdiğini belli edemeyen bir insan. Kızım kelimesini bile zor söyler. Kv ise ilk tanıştığımız zamanlarda canım,kızım,bitanem neler neler söylerdi bir sıcak davranır severdi. Benim de o kadar hoşuma gidiyordu ki. Annemden görmediğim sevgiyi görüyordum adeta. Sonra görümcem rahatsız oldu kv nin bana olan sevgisinden ve kv bana açık açık kızım kıskanıyor o yüzden artık sana kızım vs demicem dedi. Bende tmm dedim ama çok üzüldüm. Ve şu an kv bana o kadar soğuk konuşuyor ve davranıyor ki ister istemez çok üzülüyorum. Aramızda herhangi bir tartışma geçmedi. Hiç bir saygısızlığım yok kv ye. Ama üzülüyorum işte. Veumursamak üzülmek istemiyorum. Nasıl onlarıaklımdan çıkarabilirim?
Bilemiyorum canım ya, Rabbim içlerine merhamet versin. Merhamet en önemlisi, her şeyi çağrıştıran odur.. Sevgi ile kalAma benim ki öcü :) Sevgiliyken çok severdi beni odaya kitleyip barıştırmaya çalıştığını bilirim ama nişanlandığınız gün içindeki canavar çıktı.
Açıkçada konuştum sen beni kızın yerine koymuyosun vs diye beni hep ezdiler dedi kendi intikamını alıyo ben neyapıyım bu kadına ?
Zorla güzellik olmuyo keşke olsa kapımın önünden geçip kafasını kaldırıp bakmaz
Halbuki gelse karşılıklı kahve içsek oğlunu çekiştirsek , modadan siyasstten konuşsak ne de güzel olur ama olmuyo
Aynen öyle kabul ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.kv cok guzek bır dille nedenini soylemiş. saygı duy. kabul et. kadın sevıor ama mesafe iidir.
Tabi ki kızı değilim. O da benim annem değil ama ben anne diyorum. Kelimeleri umursuyorum maalesef ama umursamamaya çalışıyorumSenin onun kizi degilsin ki zaten.niye sana arim balim kizim desin.
Sen once kelimeleri umursamamayi ogrenmelisin.
Mesafe kismi sonra.
Hafif resmi bol saygılı vicik vicik olmayan muhabbetler yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?