- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
O zaman sorun yok teşekkür ederim.Sorduğunuzu anladım. İlk cümlelerde anlattım da zaten. Üzerinde düşünülecek konu bile değil bu. Aramış bayramlaşmış kapatmışlar. Ne var ki bunda...
Canımsın. Sağolasın seninde :)Neyse geçmiş olsun. Bayramın da mübarek olsun.
Tanımıyorum işte...Tanıyorsam sorun etmezdim. Tanımıyorsam sorardım kim diye...
Konuyla tabii ki de alakası var. Bu konuda rahat olmadığın müddetçe daha çok konu açacaksın zaten.Hayır demiyorum. En azından işiyle alakalı durumlarda. İşine saygım sonsuz. Yaş da sorun olmuyor aramızda. Hem konu bu değil.. Sadece sizlerin düşüncesini merak ettim. Kafama takıldı sordum. Sormasa mıydım? Çok afedersiniz ya
Sıkıntıdan ziyade dediginiz gibi hanımefendiyi tanımadığım için. Biraz değişik oldum açıkçası.İş arkadaşını araması gayet normal bence bu konuda sıkıntı yapmamalısınız. Ama kafama takılan bir şeyi de eşime sorardım ben olsam. Arayan kimdi vs diye. Zaten sizden gizli bir şey yapıyor olsa bayram için aramazdı heralde o kişi.
Hangi konumda maddi durumu için evlendim gibi bir cümle kullanmışım merak ettim doğrusu?Konuyla tabii ki de alakası var. Bu konuda rahat olmadığın müddetçe daha çok konu açacaksın zaten.
Yani seni rezidansta yaşatacağı ya da maddi durumu iyi olduğu için evlenilirse olacağı budur yapacak bir şey yok.
Sanirim haklısınız. Ama benim cevremde erkek arkadaşım bile kalmadı ne yazik kiSizi de bir erkek arkadasiniz arayabilir. O zaman esinizin boyle kafasi bulansa darilirsiniz bence.
Niye kalmadi? Esiniz mi kalmamasini istedi yoksa siz kendiniz mi istediniz? Hayattan ogrendigim tek gercek ,kimseyi dunyanin merkezi zannetmemek. Bence siz de oyle yapin. Hele hele ne koca ne cocuk on planda olsun. Once siz. Sonra diger herkes.Sanirim haklısınız. Ama benim cevremde erkek arkadaşım bile kalmadı ne yazik ki
Kaynananların geldiği konuda rezidansta yaşıyorum filan yazdın. Hayır yani maddi durumu için de evlenebilirsin seni bunun için yargılayan yok tabii ki de kimse yargılayamaz. Sadece bu gidişle kafa yapın değişmedikçe daha çok sorun yaşarsın diyorum ben.Hangi konumda maddi durumu için evlendim gibi bir cümle kullanmışım merak ettim doğrusu?
Evlenirken farklı şehire gelip tüm bağlantılarını geldiği yerde bırakan genelde kadınlar oluyor, erkeklerinin hayatıda olduğu yerden devam ettiğinden arkadaşlıkları da buna dahil. Öyle olunca adamların herşeyi fazla geliyor sanki.Sanirim haklısınız. Ama benim cevremde erkek arkadaşım bile kalmadı ne yazik ki
Her şeyi çok çabuk unutan yapımben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?