Nasıp tepki vermeliyim? Ya da tepki vermeli miyim?

İş arkadaşını araması gayet normal bence bu konuda sıkıntı yapmamalısınız. Ama kafama takılan bir şeyi de eşime sorardım ben olsam. Arayan kimdi vs diye. Zaten sizden gizli bir şey yapıyor olsa bayram için aramazdı heralde o kişi.

Konuyla tabii ki de alakası var. Bu konuda rahat olmadığın müddetçe daha çok konu açacaksın zaten.

Yani seni rezidansta yaşatacağı ya da maddi durumu iyi olduğu için evlenilirse olacağı budur yapacak bir şey yok.

Sıkıntıdan ziyade dediginiz gibi hanımefendiyi tanımadığım için. Biraz değişik oldum açıkçası.

Sizi de bir erkek arkadasiniz arayabilir. O zaman esinizin boyle kafasi bulansa darilirsiniz bence.

Hangi konumda maddi durumu için evlendim gibi bir cümle kullanmışım merak ettim doğrusu?

Sanirim haklısınız. Ama benim cevremde erkek arkadaşım bile kalmadı ne yazik ki
Niye kalmadi? Esiniz mi kalmamasini istedi yoksa siz kendiniz mi istediniz? Hayattan ogrendigim tek gercek ,kimseyi dunyanin merkezi zannetmemek. Bence siz de oyle yapin. Hele hele ne koca ne cocuk on planda olsun. Once siz. Sonra diger herkes.

Hangi konumda maddi durumu için evlendim gibi bir cümle kullanmışım merak ettim doğrusu?
Kaynananların geldiği konuda rezidansta yaşıyorum filan yazdın. Hayır yani maddi durumu için de evlenebilirsin seni bunun için yargılayan yok tabii ki de kimse yargılayamaz. Sadece bu gidişle kafa yapın değişmedikçe daha çok sorun yaşarsın diyorum ben.

Sanirim haklısınız. Ama benim cevremde erkek arkadaşım bile kalmadı ne yazik ki
Evlenirken farklı şehire gelip tüm bağlantılarını geldiği yerde bırakan genelde kadınlar oluyor, erkeklerinin hayatıda olduğu yerden devam ettiğinden arkadaşlıkları da buna dahil. Öyle olunca adamların herşeyi fazla geliyor sanki.

Çok samimi kadın erkek arkadaşlıklarını kendi adıma doğru bulmuyorum ama bir bayram kutlaması içinde aranabilir,bunda birşey yok yani.

Bayram kutlamasında rahatsız olacak ne var?
Vakitsiz aramamış,sebepsiz aramamış.
Bunlara takılıp kendinize dert aramayın gözünüzü seveyim.
Benim eşimi de öğrencileri ve velileri arar,
bazıları kadın bunların,
napayım?
Konuşturmayayım mı adamı?
Ben karşı cins mesai arkadaşlarımla,
-zaten branşım ve konumum gereği çok da yok erkek mesai arkadaşım-
mesafeli olduğum için aramam,
icab edene mesaj gönderirim ama kocamı arayanlardan rahatsız olmam.

Eşin müdür gibi birşeyse büyükse arayabilirler
Şahsen ben aramam
Hatta msj da atmam iş dışında
Gerçi ben Bayram kutlamayı da sevmem
Toplu msj atabilirler tatil günü arayıp niye rahatsız ederler düşüncesizlik

İnsanların aklıyla dalga geçiyorsunuz gibi bazen. Burada evliliğinizin ne kadar sorunlu olduğuyla alakalı olan konuları biz açmadık herhalde.
Belli ki oturmuyor kafanızda bir şeyler. Güvenemiyorsunuz. Burada güveniyorum, yok mesleği, geçmişi, yaşı sorun değil diyorsunuz ama açtığınız her konu aksini ispatlıyor. Bir de başka bir konuya böyle yorum yazıyorsunuz Hiç takıntılı olmayan insan görmesem inanacağım yani
Her şeyi çok çabuk unutan yapımben..

Konuya da yorumum samimi arkadaşsa cinsiyeti önemli değil arayabilir. İşgüzar biriyse de eşim/sevgilim kendi mesafeyi koymalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…