Nasıp tepki vermeliyim? Ya da tepki vermeli miyim?

Tamam çok sorunlu evliligim sizin için boşanıcam yarın :) absolüt hanfendi.
Buraya bir şeyler sormak için konu açıyoruz menopoza girmiş ateş basan kadınlar gibi sırf 3 5 beğeni fazla toplamak için insanları ığneleme çabalarınız ne zaman bitecek ?

İnsanların kıramadıkları kafesi seviyormuş gibi davranıp ama bir yandan da yakınmaları bittiği zaman

Çokkk haklısın ben rahat bi insan değilim normal zamanda tmm da bayram sabahı aramak ne demek bi msjda atabilir illaki aramakmı lazım ben olay yaparım bunları evli barklı insanız bende aramam özel günlerde arkadaşlarımı herkes yerini haddini bilecek bayramda ailecek iç içeyiz bunu bile bile aramak ne yaw

İnsanların kıramadıkları kafesi seviyormuş gibi davranıp ama bir yandan da yakınmaları bittiği zaman
Yalnız herkes ayni düşüncelere sahip olsaydı evrendeki her şey farklı olmazdı hanfendicim tek düze olurdu.
Inşallah bir gün yakalarsınız ne diyelim. Uçak kazası olmasin da gerisi mühim değil :)

Bu kadar yadırgancak bi konu değil bu neden herkes medeniyet kusmuş buraya anlamadım, çok normal bir durum bile olsa ki bence değil biz eşimle burdakilere göre baya katıyız sanırım bu bizim tercihimiz, ama normal bile olsa bir kadının işkillendiği bi durum varsa o kendi kendine büyür içini kemirir bunu hepimiz biliyoruz herkes için önemsiz olan bize dağ olabiliyor, zaten kadın bişey de dememiş adama burda rahatlamak istemiş

Ben olsam mesaj atardım ama basit bir bayram kutlaması sonuçta. Bence bunu konu açmanız çok abes.

Ben mesaj da atarım,ararım ,aranmasına da laf etmem ammavelakin sizin kocanız sizi bi erkek arkadaşınız arasa hoykurecek bi tip,siz yapınca kıyamet kopacak bi olayı kendisinin yapmasını hoş karşılamazdım. Kisasciyim bu konularda.

Rahat bir insanım ama bayram tebriği için de olsa sabah sabah bir kadının eşimi aramasına gıcık olurdum. Beni niye erkek iş arkadaşlarım aramıyor mesela diye düşünürüm yani. Medeni olamayacağım üzgünüm. Ha trip atmaz ama içime içime sinirlenirdim yalan yok. Zaten ilk evlendiğimizde kadın iş arkadaşlarına sebepsizce gıcık oluyordum. Güzel de kızlar Allah var şimdi. Sonra sonra alıştım zaten işi de bıraktılar. Çok yabani gibi geldim değil mi ama değil işte. İnsanız içimizde bir yerlerde minik bir kıskançlık fidesi yatıyor evet

konuyu baltalamis olmayayim ama buna cok guldum

Ben böyle şeyleri sorun etmem.
Kimi mesaj atar kutlar, kimi gelen çoğu mesajlara dahi cevap vermez (misal ben),
kimi mesajı yetersiz bulur aramayı samimi görür.

İnsanların tümüne saygı duymak gerekir.

Bu kadar kasmasak ne iyi olurdu..

Acaba eşi ne düşünür diye yaşamak yerine evli insanlarla toptan alakamı keserim
daha kolay

Cinnet Nurum sana tepki veren laf sokanlara aldırış etme neticede herkesin bakış acısı farklıdır. Ve senide tanıyorum tepki vermekte canın sıkılmasında cok haklısın malum eşinin iş ortami gerek iş ortamındaki kişilerin durumundan dolayı düsündüklerin gayet dogal. Neticede evlenince senin çevrenden yabancılar kalmadıgı için birde eşinin cevresindeki insanlarida bildiğin için yanlış anlamanda normal kafana takma diyecegim fakat ister istemez takacaksın biliyorum sen yinede sakinliğini koru korumaya çalış. Kafanda sor işaretleri olusturmasındansa eşinle acık acık konus senin duygularını hissettiklerini ögrensin de yani ben olsam yapmam ama senin ortamınım yapmasi aramasi beni rahatsız ettiğini belirt.

Hali ile iş ortami genel klasik iş ortami olsa bi resmiyet olur gene tamam dersin de yani.. boşver neticede sefer eşin kendine güvenmediğini düşünebilir üstüne gidersen.. ben olsam biliyosun arızanın dibi olurdu çünkü ben hoslanmam karsimdaki eril benden daha katı ve kıskanc bu konuda olay buyuk olurdu

Bayramları önemseyen bir insan değilim.
Ama birkaç saat önce sevdiğim ve saygı duyduğum, yaşça benden büyük bir meslektaşıma bayram mesajı attım. Her özel günde ya mesajlaşırız ya konuşuruz. Arada sırada görüşüp kahve içeriz.
Eşinin rahatsız olup olmaması benim problemim değil.
Karısı ne zaman konu açacak acaba

Eşiniz ve aileler dışında hiç mi arkadaşınız, sosyal hayatınız yok da bir bayram kutlamasını bu kadar garipsediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…