- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Tamam yarın boşanırım.Hemen bosanmalisin. Bugün bu kadınla bayramlaşan yarın kim bilir ne yapar.
Tamam çok sorunlu evliligim sizin için boşanıcam yarın :) absolüt hanfendi.İnsanların aklıyla dalga geçiyorsunuz gibi bazen. Burada evliliğinizin ne kadar sorunlu olduğuyla alakalı olan konuları biz açmadık herhalde.
Belli ki oturmuyor kafanızda bir şeyler. Güvenemiyorsunuz. Burada güveniyorum, yok mesleği, geçmişi, yaşı sorun değil diyorsunuz ama açtığınız her konu aksini ispatlıyor. Bir de başka bir konuya böyle yorum yazıyorsunuzHiç takıntılı olmayan insan görmesem inanacağım yani
Konuya da yorumum samimi arkadaşsa cinsiyeti önemli değil arayabilir. İşgüzar biriyse de eşim/sevgilim kendi mesafeyi koymalı.
Bu ne demek oluyor şimdi?Kafanız nasıl çalışıyor merak ediyorum açıkçası.
Eşinize üzüldüm
Cümleten hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar...
Yine kendi kendime kurtlanıp kendi kendimi teselli ettiğim bir konuyu sizlere danışacağım.
Bayram dolayısıyla eşimin bayan arkadaşı rahatlıkla eşimi arayıp bayram kutlaması vs yaptı. Eşim biraz tedirgin biraz da geçiştirmeli bir ses tonuyla yanımda konuşup kapattı.
Sadece ismini ekranda gördüm. Hiç sormadım kimdir nedir necidir diye. İşi dolayısıyla bayan çevresi de var.
Fakat kendi kendime düşündüm. Her ne olursa olsun ne kadar samimi arkadaşım da olsa ben şahsen evli bir erkeği arayamazdım.
Yani en azından eşini düşünerekten. Acaba rahatsız mı olur,yanlış mı anlar gibi şeylere sebebiyet vermek istemem.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sizce sorgulamalı mıydım? Sizler olsaydınız ne yapardınız ?
İnsanların kıramadıkları kafesi seviyormuş gibi davranıp ama bir yandan da yakınmaları bittiği zamanTamam çok sorunlu evliligim sizin için boşanıcam yarın :) absolüt hanfendi.
Buraya bir şeyler sormak için konu açıyoruz menopoza girmiş ateş basan kadınlar gibi sırf 3 5 beğeni fazla toplamak için insanları ığneleme çabalarınız ne zaman bitecek ?
Çokkk haklısın ben rahat bi insan değilim normal zamanda tmm da bayram sabahı aramak ne demek bi msjda atabilir illaki aramakmı lazım ben olay yaparım bunları evli barklı insanız bende aramam özel günlerde arkadaşlarımı herkes yerini haddini bilecek bayramda ailecek iç içeyiz bunu bile bile aramak ne yawCümleten hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar...
Yine kendi kendime kurtlanıp kendi kendimi teselli ettiğim bir konuyu sizlere danışacağım.
Bayram dolayısıyla eşimin bayan arkadaşı rahatlıkla eşimi arayıp bayram kutlaması vs yaptı. Eşim biraz tedirgin biraz da geçiştirmeli bir ses tonuyla yanımda konuşup kapattı.
Sadece ismini ekranda gördüm. Hiç sormadım kimdir nedir necidir diye. İşi dolayısıyla bayan çevresi de var.
Fakat kendi kendime düşündüm. Her ne olursa olsun ne kadar samimi arkadaşım da olsa ben şahsen evli bir erkeği arayamazdım.
Yani en azından eşini düşünerekten. Acaba rahatsız mı olur,yanlış mı anlar gibi şeylere sebebiyet vermek istemem.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sizce sorgulamalı mıydım? Sizler olsaydınız ne yapardınız ?
Yalnız herkes ayni düşüncelere sahip olsaydı evrendeki her şey farklı olmazdı hanfendicim tek düze olurdu.İnsanların kıramadıkları kafesi seviyormuş gibi davranıp ama bir yandan da yakınmaları bittiği zaman
Nereden bildin ya Vallahi öyle.Ben mesaj da atarım,ararım ,aranmasına da laf etmem ammavelakin sizin kocanız sizi bi erkek arkadaşınız arasa hoykurecek bi tip,siz yapınca kıyamet kopacak bi olayı kendisinin yapmasını hoş karşılamazdım. Kisasciyim bu konularda.
konuyu baltalamis olmayayim ama buna cok guldumTamam çok sorunlu evliligim sizin için boşanıcam yarın :) absolüt hanfendi.
Buraya bir şeyler sormak için konu açıyoruz menopoza girmiş ateş basan kadınlar gibi sırf 3 5 beğeni fazla toplamak için insanları ığneleme çabalarınız ne zaman bitecek ?
Yorumunuz cuk oturmuşİnsanların kıramadıkları kafesi seviyormuş gibi davranıp ama bir yandan da yakınmaları bittiği zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?