Nasıp tepki vermeliyim? Ya da tepki vermeli miyim?

Gerçekten değer verdiğim arkadaşlarımı ararım hatta onlar da evli. Eşimin arkadaşları da onu arar. Hepimiz sınırlarımızı bilen medeni İNSANlarız. Bugün ben de aradım eşleri de beni bilir. Sapık mıyım ben? Biri neden arıyorsun dese ne demek istiyorsun sen derim. İçimiz temiz olsun biraz. Yalnızca bayram içinse normalde rahatsız olduğum bi hali tavrı yoksa sorun olmaz.

Bu ne demek oluyor şimdi?
Ne kasar xxl insan var maalesef ne yapacaktı kadın bayram günü iş arkadaşıymış aramış arayamaz efendim adı üstünde iş arkadaşı haddini bilsin sizin kocanıza isteyen istediği zaman arar bu kadın rahatsız olmuş belli..azıcık saygı yaw insanların duygularına senin için önemsizdir onun için önemli bi mevzu
Eşinin rahatsız olup olmaması umrumda değil derken ne güzel açıklamış sın durumu umrunda olsa zaten daha dikkatli davranırsın karşındakinin senin kadar olgun düşünemeyeceği bi kişi olup olmadığını umursa belki aile içi sorun olur belki aşılamayacak sorunlara sebebiyet veririm desen daha tatlı olurdu..böyle konuşanlar hep sevgililerine eşlerine biri aynı şekilde davransa hemen pençelerini çıkartırlar buradan ahkâm kesmek kolay..neden bi başkasının hayatında sorun olayım ki sen iyi niyetlisindir eminim ama karşıdaki kadın bunu yanlış yorumlar hele bide hayal gücü kuvvetli ise yazar çizer oynar..bende aramak sormak buluşmak isterim ama hep yanlış anlaşılmaktan korkarım herkes bizim gibi bakmıyor olaya kırılıyor kalpleri özgüvenleri gidiyor günlerce aylarca aynı olay üzerinde duruyorlar hiç kimsenin benim umrum yada isteklerim için kırılmasını incinmesini istemem evlilik bu neticede..

"Bayramlasma telefonundan" baska anlam cikarmam sahsen..medeni insanlar birbirini tebrik eder..benim esimi de arkadaslari arar, ben de arkadaslarimi ararim..sagolsunlar esleri de medeni insanlar..

Bir dünya insan tanıyorum. Bir kısmı iş ilişkisi, bir kısmı arkadaşım, dostum.
Bu insanlar hayatlarının bir döneminde biriyle tanışıp "ben bununla evleneyim, ömrümü bu kişiyle geçireyim" diyorlar. Ne mutlu onlara...
Peki bundan bana ne?
Bu bir sataşma sorusu değil, tüm samimiyetimle soruyorum, bana ne gerçekten?

30 yıllık hayatımda tanıdığım 30, 300 ya da 3000 kişinin eşinin keyfini, rahatsızlıklarını neden ben düşüneyim başka işim yokmuş gibi?
Benimle eşi yüzünden görüşmek istemeyen varsa görüşmez, kimseye "neden" diye de sormam.
Ama benim milletin seçip evlendiği, hayatımda hiçbir yeri olmayan insanları düşünerek hareket edecek halim yok.
Eşiyle bir güven sorunu varsa bu benimle görüşen kişinin sorunudur.

Biri sevgilime bayram mesajı attığında ya da herhangi bir sebeple mesaj atıp aradığında da pençelerimi çıkarmam. Sevgilimin kadın arkadaşları var zaten.
Kaç yaşındaki yetişkin adam insanlarla ayarlayacağı mesafeyi bilir, ben müdahale etmem.
O mesafeyi ben söylemeden ayarlayamıyorsa da sorunu karşı tarafta değil sevgilimde ararım. 10 yaşındaki çocuk gibi kiminle ne konuşacağını, nasıl konuşacağını bilmeyen adamla uğraşmam zaten.

Ablacım yine alnının şakağından yedin banı, konunda eleştirilsen dahi bu yazdıklarının savunulacak yanı yok ne yazık ki.
Konuna gelince bayram seyran illa özel bir zaman olmasına gerek yok, eşimi arkadaşları arar, kadın ya da erkek hiç fark etmez arkadaşın cinsiyeti olmaz bizim için, arayacak kadar bir samimiyet varsa zaten ben o kişileri şahsen veya gıyaben mutlaka tanıyorumdur rahatsız olmam, arayanlarında eşleri rahatsız olmuyor ki arayıp konuşuyorlar, haliyle karşılıklı bir sıkıntı yaşanmıyor lakin eşin çevrendeki tüm arkadaşlarını uzaklaştıran biriyse senin rahatsız olmanı haklı buluyorum, belki eşinin tedirgin ve geçiştiren hali bu nedenledir, seni kısıtlarken onun dilediği gibi davranmasını sorgulamaya kalkmandan çekinmiştir, ayrıca kızıyorsun ama sırf eşin istedi diye arkadaş çevreni uzaklaştırmanı, buna müsade etmeni anlamıyorum, sen istediğin gibi bir cafede arkadaşınla oturamazken eşinin rahat davranmasını eleştirenlerin haklı olduğunu bildiğin için kızıyor olabilirsin, eşe saygı duyulur, eş için fedakarlık yapılır ama bunlar tek taraflı olursa gün gelir minik minik sorunlar birikir büyük bir ateş topuna döner, belki farkındasın belki değilsin eşin seni olmasını istediği bir kalıba sokuyor sen de buna uyum sağlıyorsun ama o kendinden gram taviz vermiyor, henüz yeni evlisin üstelik çok da gençsin, şöyle bir 30 yaşına gel bizleri anlayacaksın.

arkadaslar bu kadar gundem edilecek ne vardi? soyle tum yorumlari bastan sona okudum. actigi eski konulardan dem vuranlar mi dersin,cok bagnazsin diyenleri mi dersin.
ne zaman bu kadar muasir medeniyetler seviyesine erisildi.
size esimi bir kadin aradi arayamaz asla parcalarim asarim bicerim falan mi demis.
tanimadigi birisi arayip bayram kutlamasi yapmis ustelik esi tedirgin bir ses tonuyla gecistirerek kapatmis.
merak etmesin mi bu kim diye ?
yok kirilmayan kafesler ucamayan kuslar?
boyle agir elestirilere ne gerek vardi? AbsolutPromise

Bende eski çalıştığım iş yerinden sorumlu abimiz var, onu aradım. Evet bir mesaj atıp geçebilirdim zaten her zaman arayıp hal hatır sormam. Ama istifa edecek kadar zor bir durumdaydım. Ben ve bir kaç arkadaş. Onun ısrarlarıyla vazgeçtim. Bayramda bir abi olarak gördüğüm İçin aradım. Eşimi falan da tanır. Bence hemen kötü düşünmeyin. Ama kim olduğunu tabi ki sorabilirsiniz

Senin eşinin senden fırsat bulup telefon açacağını sanmıyorum cevapsız kalır tüm aramalar

Bu arada konuyla alakalı iki kelamda ben etmek istiyorum.
Burada kocasını kıskanan ilk kadın Cinnet değil . Son kadın da o olmayacak.
Kadın kıskanmış , hoşlanmamış , yadırgamış. Cidden ne var bunda ?
Forumda yeni yapılan profilin kısıtlanması olayı neden getirildi hepimiz bir kere daha anladık değil mi ?
Cinnet sana gelince biliyorum misafir olarak takiptesin. Senin bence asıl sorunun kadının araması değil senin eşinin sana erkeklerle görüşme deyip ,kadınlarla samimi olması.
Güvenmek çok çok önemli ama bell ki çalıştığı ortamdan da dolayı sen biraz endişelisin.

Konunun devamını okumadım etiketlenmişim o yüzden cevap veriyorum. Ben kendi fikrimi normal bir şekilde yazmışım. Banlanan kişi konu sahibi. Ortada varsa bir anormallik, üslupsuzluk bana neden soruluyor bu?

Yani ben aramam. Bana sacma geliyor yani arayip bayram kandil falan kutlamak. Yanindaysa bayramlasirsin aramak cok gereksiz. Ancak annemi babami buyukannemi dedemi falan aradim bugun. Yaslilar aliniyorlar aramayinca.
Ha cok kutlamak istersem de mesaj atarim yani. Is arkadasimi arayip kutlamam.
Ama tabi esimi arasa bayan is arkadasi tanidigim biriyse sorun etmem. Hatta bende selam soyler bayramini kutla derim. Tanimiyorsam da kim falan der kisaca bahsetmesini isterim yakin zamanda da tanisirim
Biz cok kiskanc birbirini sıkan bir cift degiliz kisaca. Mutlaka birbirimizin is arkadaslarini taniriz. Evde agirlariz, disarda bulusuruz falan. Gozumuzun tutmadigi insanlarla da sınır cizeriz karsilikli. O yuzden sorun olmaz boyle seyler. Bir kiz arkadasi esimi ariyorsa ben muhakkak onu taniyorumdur yani

Konu sahibesi tanimadigini soyluyor sanirim. Tanimadigim bir bayan pattanak arasa ortada bir sey yokken esimde kendi kendine panik olup gecistirip kapatsa telefonu bende sorgularim.

Konunun devamını okumadım etiketlenmişim o yüzden cevap veriyorum. Ben kendi fikrimi normal bir şekilde yazmışım. Banlanan kişi konu sahibi. Ortada varsa bir anormallik, üslupsuzluk bana neden soruluyor bu?
yazdiklarimdan sadece bunu mu anladiniz yani?

uzun zamandır bir derdim var topiğini takip ediyorum. ve o kadar "yok canııım ne alaka yani" dedigimiz mevzulardan öyle mevzular cıktı ki artık ben bir şey diyemez oldum. yani bi kocam olsa belki ben de zaman zaman buradaki öykuler yuzunden paranoya yapabilirdim
ama eger esine guveniyorsan bence hic kafana takma.

Konu sahibesi tanimadigini soyluyor sanirim. Tanimadigim bir bayan pattanak arasa ortada bir sey yokken esimde kendi kendine panik olup gecistirip kapatsa telefonu bende sorgularim.
Tabi canim. Ben de belirttim zaten is arkadasiysa zaten tanirim sorun etmem. Ama adini ilk kez duydugum biriyse ben de bi hayirdir kim bu derim yani. Tanismak isterim. Irdelerim. Tatmin olursam ne ala. Yok cevaplara doymazsam kendim ogrenirim isin aslini.

Eşinin rahatsız olup olmaması benim problemim değil derken ?

Evet adını ilk kez duyduğum bir insan. Ona rağmen o anda bu kimdir diye sormadım sadece fikir almak istedim bi kulağımızın arkası kaldı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…