- 27 Kasım 2018
- 580
- 809
- 23
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Ne kasar xxl insan var maalesef ne yapacaktı kadın bayram günü iş arkadaşıymış aramış arayamaz efendim adı üstünde iş arkadaşı haddini bilsin sizin kocanıza isteyen istediği zaman arar bu kadın rahatsız olmuş belli..azıcık saygı yaw insanların duygularına senin için önemsizdir onun için önemli bi mevzuBu ne demek oluyor şimdi?
Eşinin rahatsız olup olmaması umrumda değil derken ne güzel açıklamış sın durumu umrunda olsa zaten daha dikkatli davranırsın karşındakinin senin kadar olgun düşünemeyeceği bi kişi olup olmadığını umursa belki aile içi sorun olur belki aşılamayacak sorunlara sebebiyet veririm desen daha tatlı olurdu..böyle konuşanlar hep sevgililerine eşlerine biri aynı şekilde davransa hemen pençelerini çıkartırlar buradan ahkâm kesmek kolay..neden bi başkasının hayatında sorun olayım ki sen iyi niyetlisindir eminim ama karşıdaki kadın bunu yanlış yorumlar hele bide hayal gücü kuvvetli ise yazar çizer oynar..bende aramak sormak buluşmak isterim ama hep yanlış anlaşılmaktan korkarım herkes bizim gibi bakmıyor olaya kırılıyor kalpleri özgüvenleri gidiyor günlerce aylarca aynı olay üzerinde duruyorlar hiç kimsenin benim umrum yada isteklerim için kırılmasını incinmesini istemem evlilik bu neticede..Bayramları önemseyen bir insan değilim.
Ama birkaç saat önce sevdiğim ve saygı duyduğum, yaşça benden büyük bir meslektaşıma bayram mesajı attım. Her özel günde ya mesajlaşırız ya konuşuruz. Arada sırada görüşüp kahve içeriz.
Eşinin rahatsız olup olmaması benim problemim değil.
Karısı ne zaman konu açacak acaba
Eşiniz ve aileler dışında hiç mi arkadaşınız, sosyal hayatınız yok da bir bayram kutlamasını bu kadar garipsediniz?
"Bayramlasma telefonundan" baska anlam cikarmam sahsen..medeni insanlar birbirini tebrik eder..benim esimi de arkadaslari arar, ben de arkadaslarimi ararim..sagolsunlar esleri de medeni insanlar..Cümleten hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar...
Yine kendi kendime kurtlanıp kendi kendimi teselli ettiğim bir konuyu sizlere danışacağım.
Bayram dolayısıyla eşimin bayan arkadaşı rahatlıkla eşimi arayıp bayram kutlaması vs yaptı. Eşim biraz tedirgin biraz da geçiştirmeli bir ses tonuyla yanımda konuşup kapattı.
Sadece ismini ekranda gördüm. Hiç sormadım kimdir nedir necidir diye. İşi dolayısıyla bayan çevresi de var.
Fakat kendi kendime düşündüm. Her ne olursa olsun ne kadar samimi arkadaşım da olsa ben şahsen evli bir erkeği arayamazdım.
Yani en azından eşini düşünerekten. Acaba rahatsız mı olur,yanlış mı anlar gibi şeylere sebebiyet vermek istemem.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sizce sorgulamalı mıydım? Sizler olsaydınız ne yapardınız ?
Ne kasar xxl insan var maalesef ne yapacaktı kadın bayram günü iş arkadaşıymış aramış arayamaz efendim adı üstünde iş arkadaşı haddini bilsin sizin kocanıza isteyen istediği zaman arar bu kadın rahatsız olmuş belli..azıcık saygı yaw insanların duygularına senin için önemsizdir onun için önemli bi mevzu
Eşinin rahatsız olup olmaması umrumda değil derken ne güzel açıklamış sın durumu umrunda olsa zaten daha dikkatli davranırsın karşındakinin senin kadar olgun düşünemeyeceği bi kişi olup olmadığını umursa belki aile içi sorun olur belki aşılamayacak sorunlara sebebiyet veririm desen daha tatlı olurdu..böyle konuşanlar hep sevgililerine eşlerine biri aynı şekilde davransa hemen pençelerini çıkartırlar buradan ahkâm kesmek kolay..neden bi başkasının hayatında sorun olayım ki sen iyi niyetlisindir eminim ama karşıdaki kadın bunu yanlış yorumlar hele bide hayal gücü kuvvetli ise yazar çizer oynar..bende aramak sormak buluşmak isterim ama hep yanlış anlaşılmaktan korkarım herkes bizim gibi bakmıyor olaya kırılıyor kalpleri özgüvenleri gidiyor günlerce aylarca aynı olay üzerinde duruyorlar hiç kimsenin benim umrum yada isteklerim için kırılmasını incinmesini istemem evlilik bu neticede..
Ablacım yine alnının şakağından yedin banı, konunda eleştirilsen dahi bu yazdıklarının savunulacak yanı yok ne yazık ki.Tamam çok sorunlu evliligim sizin için boşanıcam yarın :) absolüt hanfendi.
Buraya bir şeyler sormak için konu açıyoruz menopoza girmiş ateş basan kadınlar gibi sırf 3 5 beğeni fazla toplamak için insanları ığneleme çabalarınız ne zaman bitecek ?
Cümleten hayırlı bayramlar dilerim arkadaşlar...
Yine kendi kendime kurtlanıp kendi kendimi teselli ettiğim bir konuyu sizlere danışacağım.
Bayram dolayısıyla eşimin bayan arkadaşı rahatlıkla eşimi arayıp bayram kutlaması vs yaptı. Eşim biraz tedirgin biraz da geçiştirmeli bir ses tonuyla yanımda konuşup kapattı.
Sadece ismini ekranda gördüm. Hiç sormadım kimdir nedir necidir diye. İşi dolayısıyla bayan çevresi de var.
Fakat kendi kendime düşündüm. Her ne olursa olsun ne kadar samimi arkadaşım da olsa ben şahsen evli bir erkeği arayamazdım.
Yani en azından eşini düşünerekten. Acaba rahatsız mı olur,yanlış mı anlar gibi şeylere sebebiyet vermek istemem.
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Sizce sorgulamalı mıydım? Sizler olsaydınız ne yapardınız ?
Senin eşinin senden fırsat bulup telefon açacağını sanmıyorumBen mesaj da atarım,ararım ,aranmasına da laf etmem ammavelakin sizin kocanız sizi bi erkek arkadaşınız arasa hoykurecek bi tip,siz yapınca kıyamet kopacak bi olayı kendisinin yapmasını hoş karşılamazdım. Kisasciyim bu konularda.
Konunun devamını okumadım etiketlenmişim o yüzden cevap veriyorum. Ben kendi fikrimi normal bir şekilde yazmışım. Banlanan kişi konu sahibi. Ortada varsa bir anormallik, üslupsuzluk bana neden soruluyor bu?arkadaslar bu kadar gundem edilecek ne vardi? soyle tum yorumlari bastan sona okudum. actigi eski konulardan dem vuranlar mi dersin,cok bagnazsin diyenleri mi dersin.
ne zaman bu kadar muasir medeniyetler seviyesine erisildi.
size esimi bir kadin aradi arayamaz asla parcalarim asarim bicerim falan mi demis.
tanimadigi birisi arayip bayram kutlamasi yapmis ustelik esi tedirgin bir ses tonuyla gecistirerek kapatmis.
merak etmesin mi bu kim diye ?
yok kirilmayan kafesler ucamayan kuslar?
boyle agir elestirilere ne gerek vardi?AbsolutPromise
ahahahahahahahah telefon çalar çalmaz kırbaç show baslasinnnnnSenin eşinin senden fırsat bulup telefon açacağını sanmıyorumcevapsız kalır tüm aramalar
Ne kasar xxl insan var maalesef ne yapacaktı kadın bayram günü iş arkadaşıymış aramış arayamaz efendim adı üstünde iş arkadaşı haddini bilsin sizin kocanıza isteyen istediği zaman arar bu kadın rahatsız olmuş belli..azıcık saygı yaw insanların duygularına senin için önemsizdir onun için önemli bi mevzu
gene gelin ama daha temiz bir üslupla
Konu sahibesi tanimadigini soyluyor sanirim. Tanimadigim bir bayan pattanak arasa ortada bir sey yokken esimde kendi kendine panik olup gecistirip kapatsa telefonu bende sorgularim.Yani ben aramam. Bana sacma geliyor yani arayip bayram kandil falan kutlamak. Yanindaysa bayramlasirsin aramak cok gereksiz. Ancak annemi babami buyukannemi dedemi falan aradim bugun. Yaslilar aliniyorlar aramayinca.
Ha cok kutlamak istersem de mesaj atarim yani. Is arkadasimi arayip kutlamam.
Ama tabi esimi arasa bayan is arkadasi tanidigim biriyse sorun etmem. Hatta bende selam soyler bayramini kutla derim. Tanimiyorsam da kim falan der kisaca bahsetmesini isterim yakin zamanda da tanisirim
Biz cok kiskanc birbirini sıkan bir cift degiliz kisaca. Mutlaka birbirimizin is arkadaslarini taniriz. Evde agirlariz, disarda bulusuruz falan. Gozumuzun tutmadigi insanlarla da sınır cizeriz karsilikli. O yuzden sorun olmaz boyle seyler. Bir kiz arkadasi esimi ariyorsa ben muhakkak onu taniyorumdur yani
yazdiklarimdan sadece bunu mu anladiniz yani?Konunun devamını okumadım etiketlenmişim o yüzden cevap veriyorum. Ben kendi fikrimi normal bir şekilde yazmışım. Banlanan kişi konu sahibi. Ortada varsa bir anormallik, üslupsuzluk bana neden soruluyor bu?
Tabi canim. Ben de belirttim zaten is arkadasiysa zaten tanirim sorun etmem. Ama adini ilk kez duydugum biriyse ben de bi hayirdir kim bu derim yani. Tanismak isterim. Irdelerim. Tatmin olursam ne ala. Yok cevaplara doymazsam kendim ogrenirim isin aslini.Konu sahibesi tanimadigini soyluyor sanirim. Tanimadigim bir bayan pattanak arasa ortada bir sey yokken esimde kendi kendine panik olup gecistirip kapatsa telefonu bende sorgularim.
Eşinin rahatsız olup olmaması benim problemim değil derken ?Bayramları önemseyen bir insan değilim.
Ama birkaç saat önce sevdiğim ve saygı duyduğum, yaşça benden büyük bir meslektaşıma bayram mesajı attım. Her özel günde ya mesajlaşırız ya konuşuruz. Arada sırada görüşüp kahve içeriz.
Eşinin rahatsız olup olmaması benim problemim değil.
Karısı ne zaman konu açacak acaba
Eşiniz ve aileler dışında hiç mi arkadaşınız, sosyal hayatınız yok da bir bayram kutlamasını bu kadar garipsediniz?
Evet adını ilk kez duyduğum bir insan. Ona rağmen o anda bu kimdir diye sormadım sadece fikir almak istedim bi kulağımızın arkası kaldı valla.Tabi canim. Ben de belirttim zaten is arkadasiysa zaten tanirim sorun etmem. Ama adini ilk kez duydugum biriyse ben de bi hayirdir kim bu derim yani. Tanismak isterim. Irdelerim. Tatmin olursam ne ala. Yok cevaplara doymazsam kendim ogrenirim isin aslini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?