Nasıp tepki vermeliyim? Ya da tepki vermeli miyim?

Peki adını ilk kez duyduğunuz biri de mi olsa aynı şekilde davranırsınız? :)

Sen neden bu kadar anlayışlı ve tatlısın ki ?

Sadece arayıp bayramını kutlayıp kapatırsa sorun yapmam eşimle arama bunu sokmam ama bnm eşim gereksiz muhabbetlere kızdığımı bildiği için bnm sormama fırsat kalmadan açıklama yapar ya da sınırını çizer.

Ne var bunda inanın anlamadım?
Benim eşimde kadın iş arladaşlarıyla mesajlaşir konuşur hatta ekibinin büyük çoğunluğu kadın,ne yapayım adamı eve mi kapatayım?
Zaten telefonla gorüşmese,demem ama dedim varsayın görüşme diye,işte görüşecek bu insanlarla.
Güvenmediğim,bu kadar herşeyini didik didik ettiğim adamla evli kalmam zaten.

Eşiniz iş yerinde ustsearayabilir. Kendi adıma bir listem var. Aramaya sabrım yok. Hemen × bey ailenizle ve sevdikleriniz hayırlı bir bayram.... tarzı bir mesaj atıyorum. Diğerine ismi.degistirip yeniden atıyorum. Mecburen yani

6
Ben derdimi anlatamıyorum heralde konuyu takip ediyorsunuz yorumları bari okuyun gözünüzü seveyim. Diyorum ki kadını tanımıyorum ismini ilk kez duydum gördüm.
Ve eşimin işi sizinkiler gibi resmi kurumlarda değil eğlence sektörü anlatabiliyor muyum ?

Yaa boşver. Bir haftadır üzdüğün canına değmez. Biz böyle yaptıkça adamların egoları tavana kalkıyor.. Kendilerini bir şey sanıyorlar.
Tatlım mesele üzülmek değil. Zaten 1 haftanın meselesini gündem yapıp devam ettirecek değilim ama bazı arkadaşlar yanlış algılamış kendimce açıklama yapmaya çalışıyorum

o bayanın eşini arayıp bayramını kullanabilmesi için önce benimle tanışması gerekir ,tanıştı diyelim beni ataması gerekir .yani amma velakin hicbir sebebiyetle eşimin bayramını kutlayamaz

Tatlım mesele üzülmek değil. Zaten 1 haftanın meselesini gündem yapıp devam ettirecek değilim ama bazı arkadaşlar yanlış algılamış kendimce açıklama yapmaya çalışıyorum
Olay bayağı saçma sapan yerlere gitti yani. O konuda çokiyi anlıyorum seni. Burası dert köşesi. Kimse keyfine konu açmıyor. Ama bazıları derdinin üstüne dert katıyor resmen. Özellikle destek değil köstek oluyorlar. Bir anlam veremiyorum

Eşinin rahatsız olup olmaması benim problemim değil derken ?

Benim problemim değil, sonraki bir mesajımda açıklamıştım. Neden öyle olsun ki?

Diyelim ben eşimin hoşlanmadığı, tanımadığı ya da görüşmemi istemediği biriyle görüşüyorum. Bu neden görüştüğüm kişinin problemi olsun?
Eşim şunu diyebilir: Ben, bana uygun olmayan bir kadınla evlenmişim.
Problemini bana söylediğinde ben şöyle diyebilirim: Ben, bana uygun olmayan bir adamla evlenmişim.
Ya da ben böyle konularda taviz verebilecek biri olsaydım -ki değilim- eşimle oturup bu konuyu konuşabilir ve o kişiyle görüşmemeye karar verebilirdim.

Sonuç olarak görüştüğüm kişiyi ilgilendiren bir şey yok (görüşmek istemediğim halde olayı başka yerlere çekip olayı taciz boyutuna vardırmadığı sürece).

Yani bu rahatsız olan kişiyle eşi arasındaki bir mesele.
3. kişilerin elalemin hassasiyetini ya da ilişki dinamiklerini düşünüp ona göre hareket edecek hali yok.
Yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum.

Ben aramam mesaj da atmam sevmiyorum en ufak bir yanlış anlasılmayı bile kaldıramam çünkü. Yani esleri ne tepki verır bilmediğim için o riske girmem . Ama eşimi arayan bayramlaşan iş arkadasları çok olur ona da hiç karışmam. Şüpheli bir durum farketmediğim sürece sorun yok, şüphelenirsem da zaten kurcalarım gizlice işin altını

Pekala aksini iddia etmeyecegim. Saygı duyuyorum görüşlerinize. Teşekkürler açıklama için.

Bende sürekli ateşlenen birisi değilim. Ama otururken telefonun çalıp ekranda hiç tanımadığım bir ismin belirip eşimin de geçiştirmeli kapatması biraz salladı beni.
Sonra konuştuk hallettik zaten sorun yok

Eşiniz niye tedirgin oldu ki? Siz tanımıyorsunuz kızabilirsiniz diye mi? Yoksa başka bir şey mi? Eşiniz değil mi? Normal bir şekilde sorabilirsiniz bence “ aa o kim” falan tarzında. İlla trip yapmanız gerekmez.( yaptınız diye söylemiyorum, buradaki bazı bayan arkadaşlar öyle algılayabilirler ‘sonuçta onlar kocalarını serbest bırakıyorlar, sormuyorlar’ ) neyse bence eşinizle aranızdaki ilişki iyi ise normal sorulabilir niye içinizi kemirtiyorsunuz. Sonradan daha saçma bir olaya gereksiz patlayabilirsiniz

Adamcağız senden korkusuna nasıl kapatacağını şaşırmış hayatım

Bunlar bi bana mi normal geliyor basit bi bayram tebrigi.. erkek arkadastan farksiz. ariyor diye isi pisirecekler mi saniyorsunuz? Yani neden karsisin boyle birseye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…