Nasır sorunuma çare arıyorum.

Zombibaykus11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
129
132
18
Selam bayanlar ayağımın altinda 2 adet nasır oldu biri büyük gerçekten. Bıktım evde halledebilecegim kesin bir yöntem varmı yada eczaneden ne alırsan kesin kurtulurum nasır bandı aldım geçer gibi oldu gecmedi

Papatya çayı iyi gelir die biliyorum.

Ay bu nasır çok illet bişey. Yıllar önce erkek kardeşimin ayağının altında çıkıyordu. Kardeşim futbolcu. Maçlardan 4 saat önce ayağını tuzlu suda yaklaşık 20 25dk kadar bekletiyordu. Sonra nasır bandı yapıştırıp 1 saat kadar da onu bekletiyordu. Sonrası tam bir vahşet. İğneyle o nasırları hafif kaldırıp içindeki diken gibi siyah şeyleri cımbızla çekiyordum ben. Çok aşırı köklü bişey son gücümle çekmek zorundaydım yoksa çıkmıyorlar. Tabi acısı da ayrı zor. Kardeşim mahvoluyordu. Ama bizim fayda görebildiğimiz tek yöntem bu oldu. İlaç falan hiç işe yaramamıştı. Üstelik bu yaptığımız işlem tek seferlik de değil 3 4 günde bir tekrarlamak zorunda kalıyorduk çünkü garip bi şekilde sürekli kendini yenileyen bişey o çıktıkca biz çektik ve sonunda biz kazandık dayanabilirsen bu yöntemi bi dene derim. Biz bu şekilde kurtulduk. İnşallah en kısa zamanda sende kurtulursun

Eşimde vardı nasır her akşam ayaklarını sıcak suda beklettikten sonra eczaneden aldığı nasır ilacını sürerdi 15 gün bu şekilde kullanınca kurtuldu çok şükür
(ilacın ismini hatırlamıyorum ne yazık ki asitli bir ilaçtı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…