canim benim de melih bey opu yapmisti. Ben de hic bilmem tanimam. Ayşe hanimdi doktorum. Ama.farketmiyor. melih bey eski dr zaten orada. Opu icin ac karnina gidiyorsun. Gece 12 den sonra su dahil yeme icme yok. Sabah güzel bir duşunu al. Herhangi bir kozmetik kullanma. Özellikle kokulu seyler. Zaten hafif anestezi ile oluyor. Adet ağrısı gibi bir sey oluyor sonraisnda. Senin yumurtan çokmuş. Belki biraz daha fazla agri hissedebilirsin onu da cabucak atlatirisn. Rahat ol.
Şuan iyiyim canım daha çok gece tutuyor agrılarım.kvlerde gittik geldik açılırım diye belki karnım o kadar şişki gören hamile sanır kamufle etmek zorunda kaldımZehreNur canim senin agrilarin ne durumfa nasil oldun? Ben de acaba opu sonrasi istanbulda mi kalsam diyorum acillik falan olanlari okuyunca tirstim biraz
Canim islem esnasında hic duymuyorsun birsey. Sonrasında odanda uyanıyorsun. Problem olmuyor. Canım kalmanizi gerektirmez. Ohss durumun karşi uyanik ol. Zaten sana bilgi veriyorlar hastanede.Hafif anestezi konusulanlari duyuyosun o zaman oyle mi canim
Canim islem esnasında hic duymuyorsun birsey. Sonrasında odanda uyanıyorsun. Problem olmuyor. Canım kalmanizi gerektirmez. Ohss durumun karşi uyanik ol. Zaten sana bilgi veriyorlar hastanede.
gaziliii kıs benim agrılar gecmezse ekime erteliycm transfer i belki sana eşlik ederim
Evet canım. Yumurtalarin büyüdüğü icin oyle oluyor. Ben 6 yumurtada bile cok rahatsiz oldum. Senin daha fazladir. Rahatlarsin insallah opudan sonra.Kizlar yarin opu var ama benim daha simdiden oturup kalkarken rahatsizlik hissi oluyo mesela kalkar kalkmaz direk dogrulamiyorum yavas yavas... siz de de oyle oldu mu
Evet canım. Yumurtalarin büyüdüğü icin oyle oluyor. Ben 6 yumurtada bile cok rahatsiz oldum. Senin daha fazladir. Rahatlarsin insallah opudan sonra.
Canim ne yaptin merak ettim! Transfer oldu mu hangi aşamadasin? İnşallahhhhhhh pozitifff sonucu alırsın Allahin izniyle. Güzel haberlerini bekliyorumKizlar bana da natural siklus uygulaniyo biliyosunuz benim 2. Adetim cok erken geldi ya 19.gun lekelenme basladi 21.gun de aktif kanama.. sizde de boyle oldu mu .. doktoruma sordum ultrasonda bakariz bi sikinti yoksa tedaviye devam ederiz dedi
Canim ne yaptin merak ettim! Transfer oldu mu hangi aşamadasin? İnşallahhhhhhh pozitifff sonucu alırsın Allahin izniyle. Güzel haberlerini bekliyorum
Prednol bağışıklık sistemini baskilamak için veriliyor. Embriyoyu yabanci bir madde görüp atmasin diye. Rulid vaginal enfeksiyon ihtimaline karşı veriliyor. Merak etme artik ilac yok bundan sonra. Cok rahat geçiyor. Hadi az kaldi Allahin izniyle. Cuma semra hanim yok orada. Olsaydi o yapardi transferi. Yücel beydo galiba genelde transfer yapan. Hepsi iyi. Tercih sorulursa onu tercih et. Yoksa zaten nasipCanim onumuzdeki cuma gunu transfer olucam hersey normal gidiyo en son gittigimde yumurtam buyumus rahim kalinligida cok iyi dedi..
Bugun rulid antibiyotik ve prednol diye bi ilaca basladim.. ancak dogal ilacsiz olmasina ragmen prednol ne alaka anlamadim???? 4 gun kullanacakmisim
Transfer gunu biz sizi aricaz dediler hangi doktor yapacak surec nasil oluyo hic bi bilgim yok bekliyorum bakalim
Prednol bağışıklık sistemini baskilamak için veriliyor. Embriyoyu yabanci bir madde görüp atmasin diye. Rulid vaginal enfeksiyon ihtimaline karşı veriliyor. Merak etme artik ilac yok bundan sonra. Cok rahat geçiyor. Hadi az kaldi Allahin izniyle. Cuma semra hanim yok orada. Olsaydi o yapardi transferi. Yücel beydo galiba genelde transfer yapan. Hepsi iyi. Tercih sorulursa onu tercih et. Yoksa zaten nasip
Canim hic ilac yok. Bende de öyleydi. Ben 45 dk 1 saat durdum. 2-3 saatlik yola çıktım. Ama orada biraz dinlenebiliriniz. Kac saatlik yol sizinki? Biz bayan doktor istedigimiz ivin secmek zorunda kaldık. Transfer de semra hanimin gunune denk gelirse o yapsin dedik. Nasip ona denk geldi. Sen de rahat ol canim.Sagol tatlim.. ya ne bilim progesteron jel bile verilmedi kan degerlerime bakilmadi.. artik kismet transfere kim denk gelirse zaten bu gune kadar hic demedim illa su doktor olsun diye kime denk gelirse gidiyom)
Sevinc hanim dedi ki transfer sonrasi yarim saat yatman yeterli yolculuk yapabilirsin diye?? Dogru mu ya??
Ayy o degilde ben opu sonrasi 1 hafta hazimsizlik kabızlık yasadim transfer sonrasida olurmuyum canim(
Canim opudan sonra şişkinlik filan oluyor. Transferden sonra olmuyor. Kabizlik da yaşayabilirsin. Ama o kadar fazla degil. Kuru kayisi ilik su filan icersinSagol tatlim.. ya ne bilim progesteron jel bile verilmedi kan degerlerime bakilmadi.. artik kismet transfere kim denk gelirse zaten bu gune kadar hic demedim illa su doktor olsun diye kime denk gelirse gidiyom)
Sevinc hanim dedi ki transfer sonrasi yarim saat yatman yeterli yolculuk yapabilirsin diye?? Dogru mu ya??
Ayy o degilde ben opu sonrasi 1 hafta hazimsizlik kabızlık yasadim transfer sonrasida olurmuyum canim(
Canim opudan sonra şişkinlik filan oluyor. Transferden sonra olmuyor. Kabizlik da yaşayabilirsin. Ama o kadar fazla degil. Kuru kayisi ilik su filan icersin
Yaa opu sonrasida ben kabizlik degilde sey bagirsaklarin calismiyo yediklerim nereye gidiyo diyodum :)Canim opudan sonra şişkinlik filan oluyor. Transferden sonra olmuyor. Kabizlik da yaşayabilirsin. Ama o kadar fazla degil. Kuru kayisi ilik su filan icersin
Canim hic ilac yok. Bende de öyleydi. Ben 45 dk 1 saat durdum. 2-3 saatlik yola çıktım. Ama orada biraz dinlenebiliriniz. Kac saatlik yol sizinki? Biz bayan doktor istedigimiz ivin secmek zorunda kaldık. Transfer de semra hanimin gunune denk gelirse o yapsin dedik. Nasip ona denk geldi. Sen de rahat ol canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?