naz yapan koca

Başlığınızı gördükten sonra konunuzu okumadım bile. Midem kaldırmadı çünkü

İlişki mi var bu adamla arasında yahu tövbe estagfurullah..

Haklı olan sensin sakın taviz verme !!erkekler ne olursa olsun aynı Nazı yapıyor

geri adım atmayın
aksi taktirde yaptığınız bu tavrın bir anlamı kalmayacak

söyle ikisi eve çıksın. tövbe.

Sanırim herkesin aklina aynı şey geliyo¿¿¿ sevgili gibiler adetaaa¿

çok banal eşinizin tutumu başından beri yanlış sizi dinlediğimiz kadarı ile ama sizde de tuaf bir tutum seziyorum yanılıyorumdur büyük ihtimal yane

Iliskinin kuması yuva yıkanı sizsiniz gibi olmuş biraz komik aslında
Geri adım atmayın pışpışlamayın da kendi kendine düzelir nazlı erkek modelleri genelde.Sen evinin tadını çıkar sakin sakin

Belkide arkadasının sizde gözü vardır yakın olmak için eşinizin arkadaşlık bağını kullanıyodur kimbilir

Ne öğreniyoruz naz her cinsiyet yapabiliyormuş

Beni adamin biriyle ayni evde birakan sen, hic bir ozelimizi birakmayan sen bir de trip yapamazsin. Hakli oldugumu biliyorum istedigin kadar kusebilirsin benim kalbim senden daha cok kirik dua et de nazin gecince benim kalbimi onarabilirsin de git. Sende ona kus bakalim nasilmis

Senin bu kuma kocana aşık olmasın. Valla oluyo böyle şeyler

Canım diğer konunuda okudum ortak bi yorum yapıyım.valla 7 yıllık evliyim eşimin hiç bi arkadaşı evime adım atmadı atamaz.benim için bu bi kuraldır.ne ben ne eşim asla böyle bişeye müsade etmeyiz.hiç gerek yok görüşcekse gitsin dışarda görüşsün.ayrıca dışardada kendine ve evliliğimize zararı dokunan 2 arkadaşı oldu şu an onlarlada kesinlikle görüşmüyo.önemli olan biz ve evliliğimizdir.bize zararı dokunan huzursuz eden kim olursa olsun çıkar hayatımızdan.hayatımızdan çıkamayacak biriyse sınırımızı koyarız orayı aşamaz.hele sizin bu evde kalması eşinin gidip onla yanlız kalma filan çok şaşırdım yani.babayın oğlumu nasıl güveniyo bu kadar.ayrıca tavrında sonuna kadar haklısın kesinlşkle taviz verme bu konuda.

Reactions: bga

Kayınpedere hala anlatmak istediğinizi çünkü konunun hala çözülemediğini, sizin istediğinizin bu konuda dışarıdan birinden fikrini alarak onun olaya daha objektif olarak bakmasını sağlamak olduğunu söyleyebilirsiniz.

Hala objektif değil, dışarıdan birinin fikirlerini dinlemesi iyi olabilir. Ama başkalarının söylemesiyle sizi dinleyecek olması da çok ideal değil aslında. Yani babasının sözüne değer verdiği için duruma farklı açıdan bakabilecek. Keşke başkasının müdahale etmesine gerek kalmadan aklı başına gelse. Gerçi o durumda bile düzelmeyenler var, düzelirse bu da bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…