• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazar değer mi???

Euqenie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
135
60
28
Ben de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degersekaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim.

Canım bence cok fazla yayma ben şahsen 10.haftayı görmeden pek kimseye söylememiştm Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

ben ikinc
Ben de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degersekaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim.
ben ikincibgebeligjmde kan testi alir alma herkeze yaymistim kimyasal gebelik oldu sonrasinda o uzuntu ile insanlara birde laf anlatmak ole zorduki dusuk sonrasi kaldigim gebelikte anneme bike soylemedim 2 bucuj ay tercuhim soylememenizden yana qma ben hic nazar olarak dusunmedim

Testi yaptığım gün herkes biliyorudu :) doğumuma bir gün kaldı :)

Tesekkurler arkadaslar sadece birkac kisi biliyor baska da soylemeyi dusunmuyirum ama icimi rahatlattinizz. Umarimm sagsalim dogarlar :)

5. 6. haftalarımızdayken ister istemez yakın bikaç arkadaşıma söyleyince yayılmıştı ve o ay düşük tehlikem oldu çok pişman olmuştum..
hemen paylaşmak istiyo insan böyle bir haberi ama,
bir süre daha saklayın derim.
insanların nefsi çekiyor

Benimde 2 hamilelegim bends korkuyorum paylasmadim henuz kimseyle nazara inaniyorum dua ediyorum sadece Allah olmayanada nasip etsin

Haha canım maşallah oncelikle :) yaa ben ilk hamileligimde herkese yaydik heyecandan sonra düşük yaptım nazardandir demiyorum ama sonra bilmeyen insanlar sorunca nasıl gidiyor hamilelik vs diye ben dusuk yaptim demesi çok aciydi :( şu an tekrar hamileyim 9+5 ama kimseye bişey söylemedim aileden başka. Tabi aileler bi kaç kişiye gene yaydi:) sen soylemesende aileler hevesten paylaşıyor canım. Korkma yicek ekmeği varsa hiç biseycikler olmaz ama yoksa pamuklarda yatsan da dusucektir. Sen Allaha emanet et tedbirli ol yeter

Haklisin canimm yiyecek ekmegi varsa dunyaya gelecektir zaten. Allaha emanet olsun yavrularimizz. Insallah bir şey olmazz

herşey Allahtan gelir.. duanızı yapın Allaha sığının..
olacağı varsa söylemesenizde olur.. ben öğrendiğim gün herkese söyledim..
böyle bir düşünce gelmedi aklıma..
sonuçta dünyanın ilk bebeğini doğurmayacağız :)

ya sakinan goze cop batar bence. o yuzden nazar deger mi bisi olur mu die dusunmektense Allahima siginir duami ederim daha iyi die dusunup ogrenir ogrenmez herkese yaymistik :) dolayisiyla ekmegi varsa yicek zaten ne nazar ne beddua ona bisi yapamaz nazar deger die dusunup kendinizi harap etmeyin bence ama siz bilirsiniz tabiki.

Sagolun degerli yorumlarniniz icin artik ben de panik olmayi biraktim yavastan. Sanirim hamilelige alismaya basladim:)

Ben de öğrenir öğrenmek söylemek zorunda kaldım herkese.Çalışıtığım için iş arkadaşlarıma söylemek zorundaydım,bazı görevleri kabul edemezdim çünkü.İş yerine söylediğim için de herkese söyledim.

Back
X