Nazar değmesin diye kaldırılan foto? :(

Gizzz1

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
150
23
298
Merhaba herkese,
benim sorunum şu:
1 ay önce çok samimi bir arkadaşımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Ciddi bir ilişkiye adım attık, yani kendimize bir şans verdik tanıma aşamasındayız.

Bana karşı çok ilgili, her sabah günaydın mesajıyla beraber hava durumunu belirtiyor, sıkı giyin üşütme sen bana lazımsın gibisinden düşünceli mesajlar atıyor. Gün içerisinde de gayet ilgili, hatta en son geçtiğimiz haftasonu buluştuk ve bana haziran gibi söz, nişan bişiler yaparız sonra da fazla uzatmayız gibi şeyler söyledi. Güvenimi de bu kadar kısa zaman içerisinde kazandı. İnstagram'a geçen hafta birlikte çekildiğimiz fotomuzu koymuştu ve arkadaşları da güzel yorumlar yapmışlardı. Kendisi de her seferinde ne kadar yakıştığımızı,
hep böyle sevgi, saygı içerisinde kalmamız için dualar ediyordu adeta...

Aynı gün whatsapp'a da koymuş resmimizi profil fotosu olarak. Geçtiğimiz hafta perşembe gibiydi ve herkesin
beni sorduğunu ve bu durumda beni briaz kıskandığını belirtmişti. Ben de kendisinden ötürü beni merak etmiş olabileceklerini, kıskanmaması gerektiğini söyledim. O gün kaldırmadı ama bugun resmimizi kaldırmış, profildeki yazısınıda kaldırmış ama instagramdaki fotoğrafımız halen duruyor. Sonra da bana whatsapp'tan mesaj atmış, sevgilim profil fotomuzu kaldırdım haberin olsun.

Çok soruyorlar nazar değmesin demiş. Ben de halen mi soruyorlar? profilindeki ileti yazıyı da kaldırmışsın. peki nasıl istersen diye yazdım ona. Kendisine inanmıştım, değer de veriyorum halen fakat bu durum beni açıkçası üzdü. Acaba duygularında bir değişme mi söz konusu oldu yoksa başka bir durum olabilir mi hiç bilemiyorum. Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim, sağolun...

evet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettim siz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
Konu sahibi kardesim ben esimin aylik kazancini bile akrabalara soylememe taraftariyim herkesin herseyde gozu kaliyor cunku
Cocuk iyi bi tipe benziyor

evet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettim siz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
Yani ille bi işler karıştırıyo diyemem de
Onun açıklamasıyla yola çıkarsak, whatsapp ta değen nazar instagrama uğramıyo mu ?

Ayyyy yeni tanışılmış biri ve hemen güvenip bağlanmışsınızzzz
bizi tanıştıran arkadaşımız çok güvenilir biri, aksi bir arkadaşı olamaz diye düşündüm ve tanıdığım kadarıyla da dürüst biriydi.

Ben anlayamadım simdi sadece watspptan mi kaldırmış? Ben gepsinden kaldirdi sandim ama sadece watsapp da şöyle bisey olabilir es doat akraba herkesin watsappi var artık belki aileden cok sormuslardir o yüzden kaldirmistir. Bilemedim ya. Oglana cok guvendim nedendir bilinmez savunasim var.

benim eşimde sosyal hesabı yok sadece whatshap kullanıyor ama benim fotomu koymaz telefonumda bir dünya adam kayıtlı iş yüzünden senin fotonu niy egörsünlerki der canım bence bu tür şeyleri sorun etme hiç bir şey olmamıştır öyle düşünmüştür sanada msj atmış zaten hiç sorun etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…