Açıklama yaptı ama gerçekten öyle mi acaba?ne kadar pimpiriklenmişsiniz açıklama yapmış ya daha ne olsun kaçırma sen bu çocuğu...
evet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettimİnstagramda nazar etki etmiyor muymuş?
Ekran koruyucun yoksa etki eder tabiiİnstagramda nazar etki etmiyor muymuş?
öyle ama neden yine bizimle ilgili olan ileti yazısını değiştiriyor. Acaba o ortak arkadaşımıza mı sorsam? ayıp olur mu acaba?Havadan nem kapmayin derim..
Konu sahibi kardesim ben esimin aylik kazancini bile akrabalara soylememe taraftariyim herkesin herseyde gozu kaliyor cunkuevet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettimsiz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
Yani ille bi işler karıştırıyo diyemem deevet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettimsiz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
bizi tanıştıran arkadaşımız çok güvenilir biri, aksi bir arkadaşı olamaz diye düşündüm ve tanıdığım kadarıyla da dürüst biriydi.Ayyyy yeni tanışılmış biri ve hemen güvenip bağlanmışsınızzzz
işte bu çok saçma bence de...Yani ille bi işler karıştırıyo diyemem de
Onun açıklamasıyla yola çıkarsak, whatsapp ta değen nazar instagrama uğramıyo mu ?
bunu açıkça kendisine sorsam mı? ya da ortak arkadaşımıza mı sorsam direkt?Bilemiyorum bence saçma bu işte bişeler var ..
Hadı fotoyu kaldırdı yazıyı neden kalırıyo?
Dimi? ben de Allah korur nazar değmezdi ama sen nasıl istersen dedim. pek inandırıcı gelmedi bana da.Su nazar konusuna da baya guluyorum. yeryuzundeki tek kiz! Naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?