haklısınız, ben de öyle tanıdım, güvendim ona taa şimdiden :) ama belki eskiden yaşadıklarım etki etti bilemiyorum.düzgün bir tipe benziyor.siz neden işkillendiniz anlamadım bile
haklısınız, ben de öyle tanıdım, güvendim ona taa şimdiden :) ama belki eskiden yaşadıklarım etki etti bilemiyorum.
Ayrıca artık bu nazar olayına tüm hücrelerimle inanıyorum. İlişkime dair şükürlerimi ne zaman bir başkasına hissettirsem ufak ya da büyük bi gerginlik yaşıyoruz.
Bana çok saçma geldi yine de. Nasıl arkadaş ortamı var ki bir kadınla resmi var diye mutluluk hali diye dalga geçiyorlar filan???? Absürd. Üzgünüm ama ben şüpheciyim hala bu konuda.cevap yazdı whatsapp'tan. Dediğine göre, onların işyerinde erkek ağırlıklı olduğu için, arkadaşları falan.. whatsapp'tan
çok takılıyorlarmış, naber mutluluk hali diye dalga geçiyorlarmış. geçenlerde fake bir hesap beni eklemişti,
onun arkadaşlarından biriyle ortak arkadaşmış. sorarım demişti, ben de boşver sahte hesap değmez demiştim.
onun da etkisi olabilir mi hiç bilmiyorum. bna yine içten sevgi dolu mesajlar yazdı, profil iletisindeki yazıyı da benimkiyle aynı olsun
diye değiştirmiş, o yüzden benim iletimle aynı şekilde yapmış. instagramdakine takılamadıkları için o foto kaldı sanırım.
Yine de bekleyip göreceğiz, artık kimseye kolayca güvenemiyorum...
bencede nazara inanırım hem çocuk izah etmiş daha ne istiyosun ..böle hereksiz kaprislerle çocuğu soğutursun kendinden..Merhaba herkese,
benim sorunum şu:
1 ay önce çok samimi bir arkadaşımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Ciddi bir ilişkiye adım attık, yani kendimize bir şans verdik tanıma aşamasındayız.
Bana karşı çok ilgili, her sabah günaydın mesajıyla beraber hava durumunu belirtiyor, sıkı giyin üşütme sen bana lazımsın gibisinden düşünceli mesajlar atıyor. Gün içerisinde de gayet ilgili, hatta en son geçtiğimiz haftasonu buluştuk ve bana haziran gibi söz, nişan bişiler yaparız sonra da fazla uzatmayız gibi şeyler söyledi. Güvenimi de bu kadar kısa zaman içerisinde kazandı. İnstagram'a geçen hafta birlikte çekildiğimiz fotomuzu koymuştu ve arkadaşları da güzel yorumlar yapmışlardı. Kendisi de her seferinde ne kadar yakıştığımızı,
hep böyle sevgi, saygı içerisinde kalmamız için dualar ediyordu adeta...
Aynı gün whatsapp'a da koymuş resmimizi profil fotosu olarak. Geçtiğimiz hafta perşembe gibiydi ve herkesin
beni sorduğunu ve bu durumda beni briaz kıskandığını belirtmişti. Ben de kendisinden ötürü beni merak etmiş olabileceklerini, kıskanmaması gerektiğini söyledim. O gün kaldırmadı ama bugun resmimizi kaldırmış, profildeki yazısınıda kaldırmış ama instagramdaki fotoğrafımız halen duruyor. Sonra da bana whatsapp'tan mesaj atmış, sevgilim profil fotomuzu kaldırdım haberin olsun.
Çok soruyorlar nazar değmesin demiş. Ben de halen mi soruyorlar? profilindeki ileti yazıyı da kaldırmışsın. peki nasıl istersen diye yazdım ona. Kendisine inanmıştım, değer de veriyorum halen fakat bu durum beni açıkçası üzdü. Acaba duygularında bir değişme mi söz konusu oldu yoksa başka bir durum olabilir mi hiç bilemiyorum. Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim, sağolun...
Whatsapp tan nazar değmesin diye kaldıran birisinin diğer yerden de kaldırması gerek.evet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettimsiz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?