Nazar değmesin diye kaldırılan foto? :(

haklısınız, ben de öyle tanıdım, güvendim ona taa şimdiden :) ama belki eskiden yaşadıklarım etki etti bilemiyorum.

takılmayın böyle şeylere. nasıl olsa gören görmüştür. bende foto koymıcam bi daha sosyal medyaya. en son koydum aniden hastalandım ve iki hafta yattım. mazereti normal yani

takılma böyle şeylere
bende eşime watsap durmuna birşeyler yazayımmı dedim
- ne yazacaksın dedi
-karıma deli gibi aşıgım ,köpekler gibi seviyorum falan yazacam dedim aslında şaka yapıyordum
-oda bana sakın haaa valla aşkım işyerinde dalga geçiyorlar, kılıbık diye yapma öyle şeyler dedi
-bende sadece AİLEM yazdım kızımla olan resmi kyodum görümceler görsün diye

bazen erkekler böyle şeylere takılabiliyor ama sen takılma ,evlenmedende bunaltma adamı kaçmasın

İlişkine odaklan sosyal medyada ne kadar ne paylaşıyo gösteriyo önemi var mı? Sana ne hissettiriyor?
Sosyal medyada sayfalarca resim paylaşan ne aşklar hiç yaşanmamış gibi siliniyor. Gösteriş olmasın size özel olsun daha keyifli.

Ayrıca artık bu nazar olayına tüm hücrelerimle inanıyorum. İlişkime dair şükürlerimi ne zaman bir başkasına hissettirsem ufak ya da büyük bi gerginlik yaşıyoruz.

Ayrıca artık bu nazar olayına tüm hücrelerimle inanıyorum. İlişkime dair şükürlerimi ne zaman bir başkasına hissettirsem ufak ya da büyük bi gerginlik yaşıyoruz.

hepinize de aynen katılıyorum kızlar, gerçekten doğru. Nazara ben de inanıyorum, inanamamak da saçma ama herkesin kendi inancı tabi yadırgamıyorum. çok teşekkürler hepinize :)

Ailesinden birisi falan karşı çıkmıştır. Böyle söyleyemediğinden nazar demiş kaldırmıştır. Siz davraışlarını takip edin. Hala aynıysa başka birşeyden boşuna şüphelenmeyin bence.

Bana çok saçma geldi yine de. Nasıl arkadaş ortamı var ki bir kadınla resmi var diye mutluluk hali diye dalga geçiyorlar filan???? Absürd. Üzgünüm ama ben şüpheciyim hala bu konuda.

yaptığında bir şey olduğunu soyleyemem
ama siz kısa sürede cok cabuk inanıp güveniyorsunuz bence
tanıma sürenizi biraz daha uzatabilirsiniz

bencede nazara inanırım hem çocuk izah etmiş daha ne istiyosun ..böle hereksiz kaprislerle çocuğu soğutursun kendinden..

Internet işte, tek bir harften tek bir hareketten neler düşündürüyor.

Böyle basit şeylere anlam yüklemeyin...

Bence şüphelenmeni gerektirecek bişey yok.
Benim eşim de yapar böyle şeyler.
Takılma.
Ve gerçekten de göz önüne böyle güzel söz ve fotolar çok koymamak lazım.

Ciddi bir ilişki diyosunuz ama profil fotosuyla durumunu değiştirdiği için pimpirikleniyosunuz yapmayın allah aşkına bunlar çocukça şeyler adam açıklama bile yapmış kii istese yapamazdi yani sosyal paylaşım sitelerini bu kadar onemseyip ilişkinizi yok foto değişmiş yok durum değişmiş diye irdelemeyin madem ciddisiniz uğraşmayin böyle çocukça şeylerle simdi tadını çıkar bu ilgilerin bence...

Yeni tanismak sonra hemen instgrama oraya buraya fotograf koymak.
Ne bilim bana pek saglam adimlarla gitmiyomussunuz gibi geldi.
Whatsapta 5 gun durmus fotograf bence goren gordu yani bi iliskiniz oldugunu anlamislar yeterli yani.
Sonsuza kadar duracak hali yoktu.

aslında açıkça söylemiş seni sormalarını kıskandığını..o sebepten bence..çok kafana takma mutluysan...

Biz facebook twitter gibi hesaplar kullanmiyoruz başta anlaştık kapattık benim eşim whatsapp profiline bile koymuyo bizim fotomuzu arkadaslarindan kiskaniyomus amaannnn koysa nee koymasa ne ben onun kalbindeki yerimi bildikten sonra gerisi bos

1 ayda gibi bir zamanda nasıl güveninizi kazandı iki kelimeyle acaba. Daha tanımanız gereken o kadar çok şey var ki bunlar çok basit şeyler yani. Zaten öbür tarafta varmış bilende biliyor artık daha ne ama daha öyle ciddi düşünmek için erken enine boyuna iyice tanıyın derim ben.

evet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettim siz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
Whatsapp tan nazar değmesin diye kaldıran birisinin diğer yerden de kaldırması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…