- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Tanimadigim icin bisey diyemem. Senin sevgilinnasıl bir derdi var acaba?
beni hiç düzgün brii bulmaz mıBen olsam tanıdıgım bırınden boyle kuruntu etmem elbet ama cevresını ve kendisini yeni tanıdıgım bırıyse herseyden bın kurt cıkarabilirim.Sadece takipte kalın.. Duygularla baglanmadan tanımaya bakın.Zaten karar asamasındasınız. Elinizde cok somut deliller yok cunku..
Yavrucuğum nereden bileyim ben eski sevgili mi? :) Kıyamam ben sana. Rahat davran demek istedim ben; ayrıca öyle ortalığı velveleye verecek bir delil de yok ortada. Sakın dedektifliğe soyunma.Durum her neyse çıkar ortaya zaten kısa sürede.bekle ve gör derken tam olarak neyi kastetiniz acaba?eski sevgili durumu falan olabilir mi dersiniz? eskileri hiç sormadığı için ben de ona sormadım. açıkça söyleyebilirsiniz
cnm en başta eşim de koyuyordu sonra kendiliğinden kaldırdı durumuda sadece müsait yazıyor. gerçekten kuruntu yapmahımm, sizin durumunuz normal ama bu koyup kaldırıyor ve sadece whatsapp'taresimle beraber iletisini de kaldırıyor.
Acaba benle gönül mü eğlendiriyor? halbuki daha pazar günü haziranda nişan yaparız diyen kişiydi kendisi
cevap yazdı whatsapp'tan. Dediğine göre, onların işyerinde erkek ağırlıklı olduğu için, arkadaşları falan.. whatsapp'tanTamam cevap verince bize de yaz
Dedikleri normal geldi bana sen niye inanmıyosuncevap yazdı whatsapp'tan. Dediğine göre, onların işyerinde erkek ağırlıklı olduğu için, arkadaşları falan.. whatsapp'tan
çok takılıyorlarmış, naber mutluluk hali diye dalga geçiyorlarmış. geçenlerde fake bir hesap beni eklemişti,
onun arkadaşlarından biriyle ortak arkadaşmış. sorarım demişti, ben de boşver sahte hesap değmez demiştim.
onun da etkisi olabilir mi hiç bilmiyorum. bna yine içten sevgi dolu mesajlar yazdı, profil iletisindeki yazıyı da benimkiyle aynı olsun
diye değiştirmiş, o yüzden benim iletimle aynı şekilde yapmış. instagramdakine takılamadıkları için o foto kaldı sanırım.
Yine de bekleyip göreceğiz, artık kimseye kolayca güvenemiyorum...
orada da vardır yani dimi?Dedikleri normal geldi bana sen niye inanmıyosun
Whatsappta başka kızlar için mi sildi fotomuzu diyosun
Ama o kızlar instagramda yok mudur ki
:) Allah korusun aman aman. olgunluk bu olsa gerek, maşAllah :)Geçenlerde eşim whatsapp profilinden ikimizin fotoğrafını kaldırmış, kendisini koymuş.
Gülerek 'vuhuu foto değişmiş' dedim, 'evet 9 ay oldu anca farkettin' diye bir cevap aldım.
İkimiz de boşanmayı falan düşünmüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?