Nazar değmesin diye kaldırılan foto? :(

beni hiç düzgün brii bulmaz mı şuan çok üzgünüm gerçekten.

bekle ve gör derken tam olarak neyi kastetiniz acaba? eski sevgili durumu falan olabilir mi dersiniz? eskileri hiç sormadığı için ben de ona sormadım. açıkça söyleyebilirsiniz
Yavrucuğum nereden bileyim ben eski sevgili mi? :) Kıyamam ben sana. Rahat davran demek istedim ben; ayrıca öyle ortalığı velveleye verecek bir delil de yok ortada. Sakın dedektifliğe soyunma.Durum her neyse çıkar ortaya zaten kısa sürede.

İlişkiler bile teknolojik aletlerin endeksine göre yürür oldu..
Yok whatsup, facede şunu ekledi, bunu dedi, inst fotomu koydu koymadı..
Birazcık takipleri bırakıp, kendine has olabilse keşke insanlar..

Belki öyledir açıklamada yapmış
Hemen yanlış anlamayın bence zamana bırakın bakalım ne olacak

Benim ablamda bebeğinin fotosunu koymamamız için uyarır bizi.Ben erkek arkadaşınızın başka bir niyeti olmadığını düşünüyorum.

İnanç meselesi o nazara inanır siz inanmazsınız,yada o nazarı önemser siz önemsemezsiniz,bana kalırsa hiç bişey yok yanlış yada başka mana aramak anlamsız,zaten açıklamasını yapmış,anlayışla karşılayın.

sana haber vermeseydi tamam ama sana söylemiş kaldırdım diye sorun yok bence

Bu kadar cabuk güvenmeyin kimseye .O süslü lafları her erkek söylüyor ilk başta.Bana yazılan şiirleri paylaşsam vay be ne erkek var dersiniz ama saıklığı cıktı sonra..
Benim için namus ön planda benim de bacım var diyip bana tecavüze kalkışan da oldu..
Güven bu hayattaki en pahalı şeydir aslında .Cok ucuza veriyorsunuz..
Bu dip not kalsın..
İlinci olarak nazardan korkun evet..Fazla dillendirmesin

cnm en başta eşim de koyuyordu sonra kendiliğinden kaldırdı durumuda sadece müsait yazıyor. gerçekten kuruntu yapma

Kendinizi bu kadar uzecek bir durum yok bence ortada.
Evet kaldirmasi ilginc gozukuyor ama altinda bir neden olmayabilir.
Bundan sonra ki gidisata bakin, hemen hesap sormayin, hemen soru isaretlerini de silmeyin, bundan sonra ki tavirlar bu resim olayini olumlu ya da olumsuz destekler zaten.

En ufak şeyde bu kadar şüpheci davranmayın.siz insanlara güvenmeyi tercih edin yanlış yaparsa kendi ayıbı. Rahat olun hayat çekilmez yoksa.

Erkekler kendilrrnin onune gecen bi kiz arkadaslari oldugunda boyle davranabiliyorlar. Kendilerini cirkin hisetmeye basliyorlar. Bu yuzden de resimleri kaldirmayi kendilerine bi avuntu olarak goruyorlar.

Tamam cevap verince bize de yaz
cevap yazdı whatsapp'tan. Dediğine göre, onların işyerinde erkek ağırlıklı olduğu için, arkadaşları falan.. whatsapp'tan
çok takılıyorlarmış, naber mutluluk hali diye dalga geçiyorlarmış. geçenlerde fake bir hesap beni eklemişti,
onun arkadaşlarından biriyle ortak arkadaşmış. sorarım demişti, ben de boşver sahte hesap değmez demiştim.
onun da etkisi olabilir mi hiç bilmiyorum. bna yine içten sevgi dolu mesajlar yazdı, profil iletisindeki yazıyı da benimkiyle aynı olsun
diye değiştirmiş, o yüzden benim iletimle aynı şekilde yapmış. instagramdakine takılamadıkları için o foto kaldı sanırım.
Yine de bekleyip göreceğiz, artık kimseye kolayca güvenemiyorum...

Dedikleri normal geldi bana sen niye inanmıyosun
Whatsappta başka kızlar için mi sildi fotomuzu diyosun
Ama o kızlar instagramda yok mudur ki

Dedikleri normal geldi bana sen niye inanmıyosun
Whatsappta başka kızlar için mi sildi fotomuzu diyosun
Ama o kızlar instagramda yok mudur ki
orada da vardır yani dimi? üzüldüm ya belki ondandır bu hissim. huyum kurusun napim, Allah a beni böyle yaratmış :) teşekkür ederim, hepinize ayrı ayrı teşekkürler :)

Geçenlerde eşim whatsapp profilinden ikimizin fotoğrafını kaldırmış, kendisini koymuş.
Gülerek 'vuhuu foto değişmiş' dedim, 'evet 9 ay oldu anca farkettin' diye bir cevap aldım.
İkimiz de boşanmayı falan düşünmüyoruz.

düzgün bir tipe benziyor.siz neden işkillendiniz anlamadım bile

:) Allah korusun aman aman. olgunluk bu olsa gerek, maşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…