Nazar değmesin diye kaldırılan foto? :(

Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok bence ne güzel işte ilişkinize değer veriyor nazar değip olumsuz bir şey olmasından korkuyordur

Nasip leri kapanmasin diye kaldirmistir yakinda instagram daki de kalkar
Daha dün bir bugün iki neyine güvendin ya
Evliyim kocam asla yanlış yapmadı şimdiye kadar ama hep bir ihtimal veririm. ..Bu neyin kafası ben de istiyorum bu saf güvenden :))

Nazara bende inanirim benim iliskimdede var bu mevzu...

Biz bir ortama girdigimizde bile nişanlim ilk önce dua okur ikimizin üzerine, cunku gercekten nazar göze batan dikkat ceken insana değiyor ve zarar veriyor... Arkamizdan degil yüzümüze söylüyorlar cok dikkat cekici cok güzel bir ciftsiniz diye ama bir MAAŞALLAHı cok görüyorlar...

Biz ikimizde her girdigimiz ortamdan deli gibi bas agrisiyla ayriliriz 10 tane agri kesici icsem kesilmez o agri ama dua okuyunca geciyor...

İster psikolojik deyin ister gülün ama bu böyle , KURAN-I KERİM de yaziyor zaten inanmiyorum diyenden süphe ederim NAZAR AYETLERİ bosunami var, bosunami okunuyor??

Nazardan ölen insanlar bile var...

Sevdigin hakli canim eger dikkat cekici göze batan bir ciftseniz nazari direkt cekersiniz...

bu kadar küçük şeylere bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin

belli ki kıskanmış herkes sorar doğal olarak

Canını sıkan bir durum olmuştur kaldırmıştır. Bir çok seçeneği var. 1 ay tanımak için yeterli değil. Tanımanıza bakın derim.

Bende inanıyorum nazara.bende watsaba eşimle güzel bi fotomuzu koydum geçen altınada güzel bi yazı yazdım.aylardır hiç bi sorun yaşamayan biz üst üste 2 sefer tartıştık.bende hemen kaldırıp nazar boncuğu koydum yazıyıda sildim.bidahada koymayı düşünmüyorum.bazı insanlar fesat olabilir.bence sevgilinde böyle düşünmüştür.

Ben bu arkadaşını sevdim sende yazarken aranızdaki sevgiyi hissettiriyorsun maşallah
evet haklı nazar denen şey var ,arkadaşlarım international her millette var nazara inanan

Aslında açıklaması mantıklı.
Bir arkadaşımın sevgilisi de sosyal medyaya ikinizin resimlerini koyma nazar değer diyormuş.
Arkadaşım anlatmıştı.

Lakin asıl sorun bir yerden kaldırıp diğer yerde tutuyor olması.
Nazar Whatsapp'tan değebiliyorsa Instagram'dan da değebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…