Nazar değmesin diye kaldırılan foto? :(

Bence dediği gibi kıskanmış arkadaşlarından seni olabilir nede olsa erkek... arkadaşların seni görmesini istemiyordur belki

evet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettim siz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
Deseydin bi haftadır senin arkadaşların yemiyo içmiyo bizi mi soruyo
Madem whatsapptan o yüzden kaldırdın instagramdaki niye duruyo ?

hımm, sizin durumunuz normal ama bu koyup kaldırıyor ve sadece whatsapp'ta resimle beraber iletisini de kaldırıyor.
Acaba benle gönül mü eğlendiriyor? halbuki daha pazar günü haziranda nişan yaparız diyen kişiydi kendisi

Söylediklerinde samimi olabilir; gerçekten nazar değecek diye endişelenmiş olabilir. Ama ben kadın olsun erkek olsun bu devrin insanına pek güvenemiyorum. Zemin o kadar kaygan, fikirler o kadar çabuk değişiyor, o kadar rüzgarın estiği yöne göre belirleniyor ki rotalar, kimseye için rahat olsun yoktur korktuğun gibi bir şey diyemiyorum.

Bu konuyu fazla kurcalama bence, bekle ve gör.

Deseydin bi haftadır senin arkadaşların yemiyo içmiyo bizi mi soruyo
Madem whatsapptan o yüzden kaldırdın instagramdaki niye duruyo ?
Aynen ben de sordum daha cevap vermedi. Bir keresinde de adam gecenin kaçında sormuş bana ya o kim diye. kaldırsam mı fotoyu kıskandım biraz gibisinden şeyler söylemişti.

bunu açıkça kendisine sorsam mı? ya da ortak arkadaşımıza mı sorsam direkt?
Bence açıkca sevgılıne sor kımseyı karıştırmadan. Ama ne sorcan kı adam nazarr demiş..

Aynen ben de sordum daha cevap vermedi. Bir keresinde de adam gecenin kaçında sormuş bana ya o kim diye. kaldırsam mı fotoyu kıskandım biraz gibisinden şeyler söylemişti.
Tamam cevap verince bize de yaz

bekle ve gör derken tam olarak neyi kastetiniz acaba? eski sevgili durumu falan olabilir mi dersiniz? eskileri hiç sormadığı için ben de ona sormadım. açıkça söyleyebilirsiniz

Güvenmek mi? Ağzından bal damlayan arının bile k.çında iğnesi var. Diğer talipleri kaçar diye senle olan resmini kaldırmış olmasın?

Bak şöyle yap ara direk
" Sen ne haltlar karıştırıyorsun inanmıyorum sana güvenmiştim ben" de . Bakalım bocalayacak mı yoksa şaşırcak mı? Tepkisine göre bir haltlar karıştırıp karıştırmadığını anlarsın.
Şaşırırsa dersin ki, " rüyamda beyonceyle kaçıyodun aşkım biz jayz yle kalakalıyoduk çok kötüydü tüm dünyaya rezil olmuştum" dersin

eskilerden biri yazmıştır ya da hala sohbet halinde olduğu varsa çekinmiştir ben şüphelenirdim ya

Ben olsam tanıdıgım bırınden boyle kuruntu etmem elbet ama cevresını ve kendisini yeni tanıdıgım bırıyse herseyden bın kurt cıkarabilirim.Sadece takipte kalın.. Duygularla baglanmadan tanımaya bakın.Zaten karar asamasındasınız. Elinizde cok somut deliller yok cunku..

Konu sahibi kardesim ben esimin aylik kazancini bile akrabalara soylememe taraftariyim herkesin herseyde gozu kaliyor cunku
Cocuk iyi bi tipe benziyor
haklısınız ama içim içimi yiyor yine de.. ben de dayanmayıp anlatıyorum, bir daha anlatmayayım o zaman

haklısınız ama içim içimi yiyor yine de.. ben de dayanmayıp anlatıyorum, bir daha anlatmayayım o zaman
Anlatmiyorum ben cunku etrafim fesat dolu, tuvalete gitsem aaa ne cok yemis de bu kadar cikarmis diyecekler neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…