Deseydin bi haftadır senin arkadaşların yemiyo içmiyo bizi mi soruyoevet, aynen dimi? işte buyüzden merak ettimsiz ne düşünüyorsunuz peki tam olarak?
hımm, sizin durumunuz normal ama bu koyup kaldırıyor ve sadece whatsapp'tabenim eşimde sosyal hesabı yok sadece whatshap kullanıyor ama benim fotomu koymaz telefonumda bir dünya adam kayıtlı iş yüzünden senin fotonu niy egörsünlerki der canım bence bu tür şeyleri sorun etme hiç bir şey olmamıştır öyle düşünmüştür sanada msj atmış zaten hiç sorun etme bence.
Aynen ben de sordum daha cevap vermedi. Bir keresinde de adam gecenin kaçında sormuş bana ya o kim diye. kaldırsam mı fotoyu kıskandım biraz gibisinden şeyler söylemişti.Deseydin bi haftadır senin arkadaşların yemiyo içmiyo bizi mi soruyo
Madem whatsapptan o yüzden kaldırdın instagramdaki niye duruyo ?
Bence açıkca sevgılıne sor kımseyı karıştırmadan. Ama ne sorcan kı adam nazarr demiş..bunu açıkça kendisine sorsam mı? ya da ortak arkadaşımıza mı sorsam direkt?
Su nazar konusuna da baya guluyorum. yeryuzundeki tek kiz! Naber?
Tamam cevap verince bize de yazAynen ben de sordum daha cevap vermedi. Bir keresinde de adam gecenin kaçında sormuş bana ya o kim diye. kaldırsam mı fotoyu kıskandım biraz gibisinden şeyler söylemişti.
bekle ve gör derken tam olarak neyi kastetiniz acaba?Söylediklerinde samimi olabilir; gerçekten nazar değecek diye endişelenmiş olabilir. Ama ben kadın olsun erkek olsun bu devrin insanına pek güvenemiyorum. Zemin o kadar kaygan, fikirler o kadar çabuk değişiyor, o kadar rüzgarın estiği yöne göre belirleniyor ki rotalar, kimseye için rahat olsun yoktur korktuğun gibi bir şey diyemiyorum.
Bu konuyu fazla kurcalama bence, bekle ve gör.
Felak nas oku hicbisey olmaz. Adamin baska derdi varDimi? ben de Allah korur nazar değmezdi ama sen nasıl istersen dedim. pek inandırıcı gelmedi bana da.
haklısınızKonu sahibi kardesim ben esimin aylik kazancini bile akrabalara soylememe taraftariyim herkesin herseyde gozu kaliyor cunku
Cocuk iyi bi tipe benziyor
Felak nas oku hicbisey olmaz. Adamin baska derdi var
Sagol mugecimAy kız senin yorumlarına çok gülüyorum ben bi alemsin
Felak nas oku hicbisey olmaz. Adamin baska derdi var
Anlatmiyorum ben cunku etrafim fesat dolu, tuvalete gitsem aaa ne cok yemis de bu kadar cikarmis diyecekler neredeysehaklısınızama içim içimi yiyor yine de.. ben de dayanmayıp anlatıyorum, bir daha anlatmayayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?