Nazar var mıdır gerçekten?

Evet inanıyorum. Yeğenlerimin fotoğrafını ne zaman paylaşsa kardeşim, o çocuklara bir şeyler oluyor. Artık kızıyorum, paylaşmıyor.

Kardeşim okul 3.olmuştu hepimiz sevincimizi sosyal medyada paylaştık ondan sonra bir hastalandı aylarca yattı
Birkaç yıl önce yeni eve taşındık eşim kanser oldu

Oğlumun arabasına apartman görevlisi bir bakış attı gözünü alamadı o gün çocuk kaza yaptı

Çocuk atandı eski bir komşu öğrendiği gün oğlum 2 büklüm oldu, doğrulamadı acilde zor kendine geldi

Yine bu eski komşu evime ziyarete geldi, gider gitmez duşakabin kendiliğinden patladı, eşim hastalanıp acillik oldu

Gibi gibi liste uzayıp gider

Enerji mi nazar mı bilemem ama kesinlikle var yani defalarca kez yaşadım başkaları da yaşıyor olmasa yaşanmaz bu durumlar

Pınar Altuğ genç bir adamla evlendi diye bazıları çatladı kıskançlıktan ama ünlüler arasında en uzun evli kalan çiftlerden. Kızları liseye başlamış sanırım.
Fahriye evcen var bide
Aman allahım her şeye sahip
Zenginlik güzellik sağlık aile her şey yolunda
Nazara inanmayıp boncuk emojisi koymam

Fahriye evcen var bide
Aman allahım her şeye sahip
Zenginlik güzellik sağlık aile her şey yolunda
Nazara inanmayıp boncuk emojisi koymam
Görünmeyen tarafı biliyor musunuz hiç derdi yok mu sanıyorsunuz yani onun hiç en sevdiği eşyaya zarar gelmiyor eşiyle hiç kavga etmiyor diyorsunuz yani

Peygamber efendimizin bir sözü var mezarda yatanların yarısı nazardan dır nazar deveyi kazana sokar demiştir ben inaniyorum o yüzden sosyal medya dahi kullanmiyor bol bol nas felak okurum cok şükür hayatim tikirinda ama neyi herkese duyursak bir nazara geliriz insanlarin enerjisi bizi mahvediyor

Valla benim insan ilişkilerinden edindiğim en önemli deneyim şu;
Güzel giden hiçbir işini biriyle paylaşmayacaksın.
Nazar mı denir kuantum etkisi mi bilemem. Böyle kardeş. Aha bu da burada dursun.

Kesinlikle katiliyorum.

18 yaslarindayim annemle mahalle pazarına gidiyoruz pazardan dönen üç kadın var biri öyle bir bakıyor ki bana ama nasıl böyle sanki çok değişik bir şey görmüş gibi bir de yanındaki kadınları durterek kıza bakın gözleri ne kadar güzel (ayıptır söylemesi gözlerimin güzelliği ile bilinirim hep) neyse tam pazara girecekken resmen gözlerim kör oldu yani nasıl anlatsam bilmiyorum sanki güneşi gökten indirip gözlerime koymuşlar gibi öyle bir yanıyor öyle bir acı ki anlatamam çığlıklarım yankılandı garibim annemin ödü koptu neyse ki bir kaç saat sonra geçti bunun gibi daha bir çok olay yaşadım yani derim ki nazar var bence

Nazar vardır her zaman bana da çokça değer iliskilerimi anlatır anlatmaz özellikle bir arkadaşıma hemen o kişi ile aram bozuluyo adam hemen değişiveriyor
Dua etmek önemli ve eğer yıldız düşükse insanın hayatını biraz izole yaşamalı herşeyini anlatmamalı yada çok göstermemeli.

Ayy ben de çok inanmıyorum ama oğlum 2 yaşına geldi. Ve şimdiye kadar ki en eğlenceli tatilimizi yaptık bu yıl. Bir gün plajda bir kadın ne kadar mutlu bir çocuk ne kadar mutlu bir anne bayıldım size kaç gündür izliyorum falan dedi. Sus sus aslında öyle değiliz ama bu tatil iyi geldi bize yoksa oğlan genelde huysuz ben de hep yorgunum
Akşamına çocuk düştü dudağı patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…