- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Ay iyi yapıyor valla biz gittik geldik de gelir gelmez serildik koltuklara 2 gün de zor kendimize geldikKardeşim bi yere gider gelir öyle anlatırnazar değecek diye demek ki
Birkaç yıl önce yeni eve taşındık eşim kanser olduKardeşim okul 3.olmuştu hepimiz sevincimizi sosyal medyada paylaştık ondan sonra bir hastalandı aylarca yattı
Enerji mi nazar mı bilemem ama kesinlikle var yani defalarca kez yaşadım başkaları da yaşıyor olmasa yaşanmaz bu durumlarBirkaç yıl önce yeni eve taşındık eşim kanser oldu
Oğlumun arabasına apartman görevlisi bir bakış attı gözünü alamadı o gün çocuk kaza yaptı
Çocuk atandı eski bir komşu öğrendiği gün oğlum 2 büklüm oldu, doğrulamadı acilde zor kendine geldi
Yine bu eski komşu evime ziyarete geldi, gider gitmez duşakabin kendiliğinden patladı, eşim hastalanıp acillik oldu
Gibi gibi liste uzayıp gider
Ben kesinlikle nazara inanıyorumEnerji mi nazar mı bilemem ama kesinlikle var yani defalarca kez yaşadım başkaları da yaşıyor olmasa yaşanmaz bu durumlar
Fahriye evcen var bidePınar Altuğ genç bir adamla evlendi diye bazıları çatladı kıskançlıktan ama ünlüler arasında en uzun evli kalan çiftlerden. Kızları liseye başlamış sanırım.
Görünmeyen tarafı biliyor musunuz hiç derdi yok mu sanıyorsunuz yani onun hiç en sevdiği eşyaya zarar gelmiyor eşiyle hiç kavga etmiyor diyorsunuz yaniFahriye evcen var bide
Aman allahım her şeye sahip
Zenginlik güzellik sağlık aile her şey yolunda
Nazara inanmayıp boncuk emojisi koymam
Peygamber efendimizin bir sözü var mezarda yatanların yarısı nazardan dır nazar deveyi kazana sokar demiştir ben inaniyorum o yüzden sosyal medya dahi kullanmiyor bol bol nas felak okurum cok şükür hayatim tikirinda ama neyi herkese duyursak bir nazara geliriz insanlarin enerjisi bizi mahvediyorHerşeyi nazara bağlayan, kendini inandıran insanları anlamazdım yada belkide daha önceden nazar değecek bir hayatım yoktu. Önce atanıp hayallerimdeki mesleği yapma fırsatı buldum sonra nişanladım en son kırk kilo vererek obeziteden kurtuldum. Ama asıl meselem sanki insanların beni farketmesi ile başladı. Arkadaşıma anlatırken nazara geliyor olabilirsin dedi. Belki saçmalıyorum belki komik gelecek size ama örneklerle açıklamaya çalışayım…
Mesela iş yerinde çok güzel çalıştığım gerçekten iş akışını güzel sağladığım bir dönemdeyim birileri oo iyisin vs dediği gün ayağımı sakatladım. Bugün uzun zamandır beni görmeyen eski komşularımı gördüm ne kadar zayıflamışsın şöyle böyle dediler. Akşam iş çıkışı hiç sebebi yokken nişanlımla birbirimize girdik ama gerçekten bir sebebi yok ve çok kırdık birbirimizi. Eve geldiğimde mutfakta yıkadığım bulaşıklar düştü çatır çatır kırıldılar. Sinirden kafamın içindeki damarlar seyriyor.
Siz inanır mısınız nazara? Korunmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama şu son zamanlarda ruhen ve bedenen sebepsiz yorgunluklarım iç sıkıntılarım oluyor. (Kan değerlerimde sorun yok baktırdım). Öyle dertleşmek istedim sizlerle belki yaşayan vardır ve bir çözüm sunar diye
Evet var. Kötü enerji de denir. Mesela ben çok nazara gelirim.
İlgiyi boncuga çekmek amac.Aslında bu nazar boncuğunun hiç anlamı yok nazarın ta kendisi bu göz aslında burki ama görünüşü güzel kullanmayı seviyoruz
Valla benim insan ilişkilerinden edindiğim en önemli deneyim şu;
Güzel giden hiçbir işini biriyle paylaşmayacaksın.
Nazar mı denir kuantum etkisi mi bilemem. Böyle kardeş. Aha bu da burada dursun.
İlgiyi boncuga çekmek amac.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?