''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

çok tatlı bişey bu yaaa .güle güle büyüt :) sağlıkla inşlh :)
biraz yaramaz gibi sanki :) ama çok şirinnn

kazen bu harika bişeeeeeyyyyyy ölürüm buna beeeeeeeeeennnnnnnn opuyorumnanaktan Şeniz

Pazar sabahım güzellelti buraya bakınca.....
Çok çok keyifli fotoğraflara bakması bile...
Maşallahh Nazar'a...

amaneyy nazarın güzelliğine bak yaa :asigim:
koleksiyonlarında hoşmuş :hulya:

adı gibi nazarlık tam. büyüyüncede sevimliler ama küçükken başka oluyolar yaa

Temel eğitime başladık bugün !

Ev topluyoruz birlikte, yarın yatakları toplamayı öğreteceğim....

Temel eğitime başladık bugün !

Ev topluyoruz birlikte, yarın yatakları toplamayı öğreteceğim....

sırnaşık şey

eğitim şart tabi.. birde dişi olunca siz en temelinden girişmişiniz eğitime.:roflol:

şaka bir yana golden için eğitim cidden şart. çünkü çabuk şımarabiliyor ve karakteri öylece de kalabiliyor.
benim goldenimi güzelce eğitemedik ama o bizi eğitti mutfaktan bişiy istiyorsa oturup orada havlar. yastıksız yatmaz yastığınızın yanında bir yastık daha yoksa kafanıza oturur. inattır.tüm kapıları kendisi açar. artık oda kapılarına bile kilit kullanıyoruz. kilitli kapıları açın diye gidip tırmalar.evde oyuncaklarını misafir gelince saklar kanepe arkası balkon ve masa altı onun zula yerleridir. geçenlerde 2 yaşlarında yeğenim emekliyor çoğunlukla gidip almış onun oyuncağını deli gibi döndü çocuğun etrafında havladı homurdandı. oyuncağı kaldırdık gitti çocuğun battaniyesine çiş yaptı.akannehir ben çok büyük hata yaptım. aman siz sıkı tutun. benim hatamın en büyük boşluğu Fıstık çok alerjik hasta olan bir golden ve ilk köpeğimiz olmasıydı.
ama rottumuzun temel ve ileri itaat eğitimleri tamdır. goldenimizden daha zararsızdır.

bu evi paylaşacaksak kurallara uymak zorunda uyku ve kalk saati, yatak düzeni, 3 öğünden 2 öğüne indirdim açlıktan ölüyor ama ben 1 öğün ile geçiştiriyorum : )

Adam yanımda osura osura uyuyor ben yatınca ayaklanıyor (du) şimdi uyumaya kalktımı dürtüyorum...

Ev mi nazi kampımı belli değil ama durum budur...

osura osura???lmaz: banliyorum seni.....

nazar kaçış planlarına başlamıştır çoktan, siz sağı solu iyice bi kolaçan edin sevgili kazen bir adet harita bir adet fener çıkabilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok şekermiş herzamanki gibi uzaktan sevebiliorum köpecikleri:kedi:

,

o gaz sorunları mamadan kaynaklı olabiliyor. ama sanırım şuan 3 aylık falan...
goldenler kurnaz olur dikkat edin.. uyuyo numarası yapıp iyi bir gaz bombasıyla sizin kaşınızın gözünüzün yeri değişir. bizim rott yapınca kafamı yorganın altından çıkaramıyorum.

uyuyo numarası yapıp iyi bir gaz bombasıyla sizin kaşınızın gözünüzün yeri değişir. bizim rott yapınca kafamı yorganın altından çıkaramıyorum.

Allah ta sizi güldürsün işallah :roflol::roflol::roflol: Kazen abi aman dikkat :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…