Nazara mi geldik

Hiç düşünüyor musun canım?
Ben bu kadar aşığım kiyamiyorum da ne kadar egiliyorum onun için. O beni hiç mi sevmiyor da bu kadar huzursuzluk, bencillik, simariklik, anlayissizlik ediyor diye..

Inan evlendikten sonra çok daha beter olur. Şimdiden bu düzeni değiştirmeye bak..

Tesekkur ederim yorum icin. Tabi ki karsilikli her sey aramizda. Hatta tek bir kavgamiz yok bunca zamandir. Birkac gundur bebek gibi surat asiyor. Konustuk, hemen hemen hallettik. Insanlar mutlu cift gormeye katlanamiyorlar sanirim baska aciklamasi olamaz.
Zaten saldirarak yorum yapanlar kendileri %100 mutlu olsalar bu kadar negatif olamazlar. Bu saldirilari sadece insanlarin mutsuzluguna bagliyorum.

Ya yazmıycam diyorum yine bir yerlerden birşeyler dokunduruyorsun.

Mutlu çift görmeye katlanamıyorlarmı??
Bizim bdv de kaç konumuz var acaba??
Yada senin kaç konun var??

Çok mutlu bayan, bide bunu tartışalım istersen.

Adam sana huzurumu bozuyorsun diyor, sen de burada mutlu çift görmeye katlanamıyorlar, bizi kıskanıyorlar tarzında konuşmalar yapıyorsun. İnsanların mutsuzlukları falan diyorsun, ne alaka? Millet sizi neden kıskansın bana bir tane sebep söyler misin? Hadi kıskanıyorlar diyelim, eğer gerçekten öyleyse mutlaka vardır o insanların size bir düşmanlığı. Burada insanlarla polemiğe girmeden önce acaba neden düşmanlarımız var, neden insanlar ilişkimizi bozmaya çalışıyorlar ya da bozulsun istiyorlar, biz bu kadar düşmanı ne ara edindik diye kendine sormayı denesen? Neden insanlar işi gücü bırakıp sizin ilişkinizle uğraşsın? Huzurumu bozuyorsun lafı bütün bunların yanında uçup gitti herhalde senin için. Bu kadar çok düşmanınız varsa problem sizdedir, herkesin kıskanç ya da art niyetli olması imkansız.

Tamam konu sahibinin düsünceleri belki sagliksiz olabilir ama üstüne fazla gidildigini düsünüyorum. Üzerine gidildikce kendince iliskisinizi savunmaya gecmis. Malesef bazi seyler anlatilmiyor insanlar kendileri yasayip tecrübe etmeden anlamiyor. Sevgili konusahibi iliskine cok baglisin bu bariz belli ama henüz senden fazla olgunluk bekelnebilecek bir yastada degilsin. Yasadiklarini en iyi sen bilirsin ama bencede yasadiklarina birazda disaridan bir gözle bakmayi dene. SEn iyiken herkez sana iyi davranir önemli olan nisanlinin sana sen tabiri caize onun her istedigini yapmadiginda gösterdigi tavir. Herseyden önce sana ve kararlarina düsüncelerine isteklerine saygili olmali.

Tesekkur ederim yorum icin. Tabi ki karsilikli her sey aramizda. Hatta tek bir kavgamiz yok bunca zamandir. Birkac gundur bebek gibi surat asiyor. Konustuk, hemen hemen hallettik. Insanlar mutlu cift gormeye katlanamiyorlar sanirim baska aciklamasi olamaz.
Zaten saldirarak yorum yapanlar kendileri %100 mutlu olsalar bu kadar negatif olamazlar. Bu saldirilari sadece insanlarin mutsuzluguna bagliyorum.

Hiç sorma yaw, nasıl mutsuzuz bilemezsin. Ölüyoruz mutsuzluktan. Dünyanın en çirkin insanlarıyız, kimse sokaklarda bize bakmıyor, antik bir heykelmişiz gibi durup bizi izlemiyor. Eşlerimiz, sevgililerimiz bizi eziyor, bağırıp çağırıyor hatta inanır mısın "beni huzursuz ediyorsun" bile diyor. Arada bir iki tokat da yiyor olabiliriz. Ama bunlara katlanmak zorundayız. Çünkü biz çirkiniz, hayatımızdaki adamların her dediğini her istediğini yapmıyoruz, saçımızı süpürge etmiyoruz hep o yüzden bunlar. O yüzden seni kıskanıyoruz, mutluluğunu çekemiyoruz.

Konu sahibinin üzerine giden biz değiliz.
İlla da kafasında sabit bir düşüncesi varsa ne yapacağını çok iyi biliyorsa buraya konu açıp insanlardan fikir istemeyecek. Madem ki istiyor insanların fikirlerine saygı duyacak.

Ona göre İyi yorum yazanlara teşekkür ediyor yine kendince kötü yazanlara sen bizi kıskanıyorsun biz lütuflu yaratılmışız benim hayatımı yaşasanız sizde kıskanılırsınız gibi basit cümleler kuruyor.

Olgun olamamak farklı birşey kendini geliştirememek yetiştirememek bambaşka bir şey 23 yaşında aklı başında bir insan ne yapacagını çok iyi bilir çocuk gibi davranmaz.

Yazdığı yorumlarda "canım nişanlımcım neden böyle yapıyor sizce? bize nazar mı değiyor yoksa? ama sokağa çıktıkmı herkes bize bakıyor kıskanıyorlar bizi zaten, siz mutsuzsunuz biz mutluyuz" bu cümleleri 23 yaşında akıl sağlığı olan bi insan kurarmı??

Halbuki kangren olan taraf ilişkisi farkında değil. İnsan sevildikçe mutlu olur mutlu eder asıl lütuf bu işte ama Kimiside 40 takla atar kendini paspas eder gururunu yerle bir eder yeri gelir ağlar zırlar yine olmaz. Hatta birde "huzurumu bozuyorsun" diye dışlanır ama yine mükemmel onlar olur.

Ya yazıyorum yazıyorum siliyorum. Ciddiye alamıyorum. İnanmayacaksınız ama gerçekten kimsenin sizi kıskandığı yok. Ve evet elinizdeki tek avunma şeklinizi elinizden alıyormuş gibi olacak ama ben de şu an kıskandığım için böyle konuşmuyorum. Tekrar üzülerek söylüyorum ki gayet sıradan güzellikte bi kızsınız. Yani benim çevremde ortalama sizin görünüşünüzdeki bi kıza kimse çok güzelsin bile demiyor ben o yüzden bu tavrınızı komik buldum ve konuyu okuyunca "başkasının adına utanmak" olayını yaşadım. Alınmayın lütfen, uyarmak adına söylüyorum. Eğer çevrenizdeki insanlara da bu şekilde konuşuyorsanız arkanızdan büyük geyik yapılıyordur haberiniz olsun.

Not olarak, burası sanal ortam kimse size yorum yaptıktan sonra tüm gün boyunca sizi düşünmüyor, sadece siz değil konu açan kimseye düşman olamayız çünkü tanımıyoruz. Neden bu kadar büyütüyorsunuz kendinizi? Evinizdeki dev aynalarını boy aynalarıyla değiştirmenizi önereceğim. :KK15:

Back
X