İnşallah siz de benim hayatımı yaşama şansını elde edersiniz de nasıl bi şans, nasıl bi lütuf oldugunu anlarsınız. Umarım siz de sevgilinizle dolaşırken bütün bakışların size yöneldigine şahit olursunuz da belki kıskanıldıgımı zannetmedigmi gerçekten de öyle oldugumu anlarsınız
Masallah size. Ben kalkip senin yaptigin gibi "o is oyle degildir ya size niye baksinlar siz kimsiniz ki" demeyecegim. Bakan bakiyordur. Bir de "ben guzelim" demedim. Biz guzel bir ciftiz dedim. Allahin yarattigi guzelligimle ovunmek ne haddime
İlk alıntıladığım mesajında herşey gayet açık.
"size niye baksınlar siz kimsiniz ki" aynen bu şekilde yazdığım bir mesajımı alıntılayıp bana gösterebilirmisin?? Bu şekilde bir şey asla yazmam o kadar hadsiz değilim çünkü.
Herkes size bakıyormuş ya Herkesin size bakmasının anormal olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Diğer insanlardan hiç bir farkınız olmadığını özel yaratılmadığınızı sizlerden çok daha güzellerininde olduğunu fakat ben senden başka hiç kimseden bu kadar iddialı cümleler duymadığımı belirtmeye çalışıyorum.
En çok yakışan ünlü bir çift bile tv de çıkıpta herkes bize bakıyor bizi kıskanıyor diye bir yorumda bulunmadı bu zamana kadar.
Aslında Bu senin yaptığının sadece bu değil nişanlına ve ailesine karşı aşırı abartılı davranışların veya bu biz kıskanılıyoruz bizi çok beğeniyorlar gibi yorumlar ancak psikolojisi bozuk insanın yaptıgı şeyler.
Bırak seni başkları yüceltsin başkaları övsün o sekilde daha mutlu olursun inan bana, bu çabaların seni daha da mutsuz edecek ilerde.
Tek derdimiz sana hayatta olan gerçekleri anlatmak, senin kafanda hayal ettiğin gibi tozpembe değil herşey malesef.
3 kuruşluk insan için gururunu yerle bir etmene bu tepkimiz karşındaki hak etse amenna kimse gıkını çıkarmayacak belliki ama memnuniyetsiz ve bencil bi insan var karşında ve sen onu öve öve bitiremiyorsun. Aç gözünü.
Ömrünü böyle o beni kıskandı,o bize nazar değdirdi, biz çok mükemmeliz, bu şekilde idame ettirmen çok zor.