Nazara mi geldik

çıtayı yükseltiyorsun saçını süpürge ederek. tabiki beğenmez. yanlış yoldasın.

Merhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim:dua:
Demekki mükemmel ilişkiniz yok lütfen kendinizi kandırmayın bunu asla kötü niyetli söylemiyorum çok düşünün evlilik çok farklı bişey yaşamayan bilmez

nazar değil sen demişsin bence.

bu ne be?
Ben olsam ben de böyle yorum yapardım ama çok baglıyım ona. O da çok emek veriyor hakkını da yemek istemiyorum. O da çok çanaladı ihtiyacım oldugunda çok yanımdaydı. Ben de onu elimden geldigince mutlu etmeye çalşıyorum

Öfke kontrolü yaşayan, tezcanlı, annesinin paşalar gibi büyütmesi yüzünden ilgiden şımararak karısını ezen erkek profili diyorlar buna.

JessicaJoy JessicaJoy bu tespite varya arzular şelale! +1500 (:

Ama napıyım inanın ki çok aşıgım

Bir an geçmişteki kendimi gördüm...
Canım senin daha çok çekeceğin var :( Bir gün öğreneceksin, bu hayatta kimse vazgeçilmez değil. Kimse senden kıymetli değil. Yüz vermezsen hafif ağırdan alırsan daha çok kıymetini biliyorlar. Bunu anlamak biraz zamanımı aldı benim de, ama çok işimi yaradı sonradan.

Bir an geçmişteki kendimi gördüm...
Canım senin daha çok çekeceğin var :KK43: Bir gün öğreneceksin, bu hayatta kimse vazgeçilmez değil. Kimse senden kıymetli değil. Yüz vermezsen hafif ağırdan alırsan daha çok kıymetini biliyorlar. Bunu anlamak biraz zamanımı aldı benim de, ama çok işimi yaradı sonradan.
Demeyin böyle şeyler gerçekten üzülüyorum :KK57: onsuz bi hayat düşünemiyorum her şey çok güzel olsun istiyorum. Normalde gerçekçi bir insanımdır tüm olaylara objektif bakarım ama insan sıra kendine gelince hiç öyle olamıyor. Gözüm kör adeta

Demeyin böyle şeyler gerçekten üzülüyorum :KK57: onsuz bi hayat düşünemiyorum her şey çok güzel olsun istiyorum. Normalde gerçekçi bir insanımdır tüm olaylara objektif bakarım ama insan sıra kendine gelince hiç öyle olamıyor. Gözüm kör adeta

Herşey gönlüne göre olsun. İyi niyetli biri olduğun belli oluyor. Ama her şeyin fazlası zarar inan bana. Kendini fazla yıpratma, gözün de kör değil, hep açık olsun :)

yanli
Merhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim:dua:
yanlis yoldasin.adami simartmissin tepene cikarmissin.olmasi gereken durumun tam tersini yaratmissin.bak sunu iyice bi kavramalisin.memnun edilmesi gereken taraf her zaman kadin olmali.erkege yuz verirsen heleki nisanliyken,evlenince verdigin yuzler gozyasi olarak geri doner sana.sana onerim kendinden taviz verme ve bir an once carki.kendine cevir.vazgecilmezz saniyo simdi o kendini.biraz da o senin icin cabalasin yoksa sagliksiz bir evlilige adim atacaksin.mutlu bir evlilik istiyosan dediklerimi uygula.erkekler kadinin pesinden kosmayi sever.sen bu taktigi uygulaki sen vazhecilmez ol birak.o seni memnun etmeue calissin

Herşey gönlüne göre olsun. İyi niyetli biri olduğun belli oluyor. Ama her şeyin fazlası zarar inan bana. Kendini fazla yıpratma, gözün de kör değil, hep açık olsun :)
İnşallah teşekkür ederm canımHoppa

yanli

yanlis yoldasin.adami simartmissin tepene cikarmissin.olmasi gereken durumun tam tersini yaratmissin.bak sunu iyice bi kavramalisin.memnun edilmesi gereken taraf her zaman kadin olmali.erkege yuz verirsen heleki nisanliyken,evlenince verdigin yuzler gozyasi olarak geri doner sana.sana onerim kendinden taviz verme ve bir an once carki.kendine cevir.vazgecilmezz saniyo simdi o kendini.biraz da o senin icin cabalasin yoksa sagliksiz bir evlilige adim atacaksin.mutlu bir evlilik istiyosan dediklerimi uygula.erkekler kadinin pesinden kosmayi sever.sen bu taktigi uygulaki sen vazhecilmez ol birak.o seni memnun etmeue calissin
Nası yapıcam peki bunu? Soguk mu davransam?

sunuda ekleyeyim eger dedigin kadar seviyosan nisanlini ve onu kaybetmek.istemiyosan sen kendinden odun verme birak o odun versinki seni birakmasi zor olur o zaman.emek verdigin insandan ayrilmasi zordur.birakta o.sana emek.versin.o.senin icin ugrassn.

Nası yapıcam peki bunu? Soguk mu davransam?
tabikide soguk davranman gereken zamanlarda olacak.ama yavas yavas o kademeye gelwcwksin.oncelikle bak ben senin icin elimden geleno yapiuorum seni mutli etmwyw calisiyorum ama seni mutlu edeyim derken ben yipraniyorum.ben bi bayanim ve benimde ilgiye degere mutlu edilmeye ihtiyacim var bugune kadar senin icin yaptklarima ragmen eger mutlu olamadiysan belkide iliskimizde eksik biseyler vardir.de ve sus.artk taviz vermicegno ve vazgecilmez olmadigni anlasin.cunku o senden emin su anda ayrlmandan korkmuyo neyse.sonrasinda yavas yavas o senin icin ugrastkca sen agirdan sat kendini.

Ne nazarı yahu, o genelde belli bir kesimin bahanesi oluyor. Kötü enerji olsun hadi öteki adı, o da değil. Sorun sende ve nişanlında. Kendinizden kaynaklanan sorunları başka insanlara yüklemek yerine çözmek için girişimde bulunmanız size zaman da kaybettirmemiş olur hem. İnsandır, kıskanır da imrenir de, ne yapalım. Aklıma direkt Survivor'daki Nagihan Karadere geldi, her başarısız olduğunda "herkes beni kıskanıyor o yüzden oldu" derdi. Öyle derdi çünkü problemin ne olduğunu göremezdi. Hayırlısı.

bence sorun nazar değil, senin aşırı verici olman ya da adamın gerçek yüzünün ortaya çıkması

bu kadar poh pohlarsan tabii ki kendini vazgeçilmez hint kumaşı sanır, gerçi senin için öyle galiba da en azından bu kadar belli etme

Back
X