- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
Allah sonunu hayır etsin.Ama napıyım inanın ki çok aşıgım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sonunu hayır etsin.Ama napıyım inanın ki çok aşıgım
Demekki mükemmel ilişkiniz yok lütfen kendinizi kandırmayın bunu asla kötü niyetli söylemiyorum çok düşünün evlilik çok farklı bişey yaşamayan bilmezMerhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim![]()
Allah gönlünüze göre versin inşallahTeşekkür ederim ben de bi an önce çocuk istiyorum zaten.Hayırlısı olsun tabi de
kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum
Amin inşallahAllah sonunu hayır etsin.
Ben olsam ben de böyle yorum yapardım ama çok baglıyım ona. O da çok emek veriyor hakkını da yemek istemiyorum. O da çok çanaladı ihtiyacım oldugunda çok yanımdaydı. Ben de onu elimden geldigince mutlu etmeye çalşıyorumnazar değil sen demişsin bence.
bu ne be?
Ama napıyım inanın ki çok aşıgım
Demeyin böyle şeyler gerçekten üzülüyorumBir an geçmişteki kendimi gördüm...
Canım senin daha çok çekeceğin varBir gün öğreneceksin, bu hayatta kimse vazgeçilmez değil. Kimse senden kıymetli değil. Yüz vermezsen hafif ağırdan alırsan daha çok kıymetini biliyorlar. Bunu anlamak biraz zamanımı aldı benim de, ama çok işimi yaradı sonradan.
Demeyin böyle şeyler gerçekten üzülüyorumonsuz bi hayat düşünemiyorum her şey çok güzel olsun istiyorum. Normalde gerçekçi bir insanımdır tüm olaylara objektif bakarım ama insan sıra kendine gelince hiç öyle olamıyor. Gözüm kör adeta
yanlis yoldasin.adami simartmissin tepene cikarmissin.olmasi gereken durumun tam tersini yaratmissin.bak sunu iyice bi kavramalisin.memnun edilmesi gereken taraf her zaman kadin olmali.erkege yuz verirsen heleki nisanliyken,evlenince verdigin yuzler gozyasi olarak geri doner sana.sana onerim kendinden taviz verme ve bir an once carki.kendine cevir.vazgecilmezz saniyo simdi o kendini.biraz da o senin icin cabalasin yoksa sagliksiz bir evlilige adim atacaksin.mutlu bir evlilik istiyosan dediklerimi uygula.erkekler kadinin pesinden kosmayi sever.sen bu taktigi uygulaki sen vazhecilmez ol birak.o seni memnun etmeue calissinMerhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim![]()
İnşallah teşekkür ederm canımHerşey gönlüne göre olsun. İyi niyetli biri olduğun belli oluyor. Ama her şeyin fazlası zarar inan bana. Kendini fazla yıpratma, gözün de kör değil, hep açık olsun :)
Nası yapıcam peki bunu? Soguk mu davransam?yanli
yanlis yoldasin.adami simartmissin tepene cikarmissin.olmasi gereken durumun tam tersini yaratmissin.bak sunu iyice bi kavramalisin.memnun edilmesi gereken taraf her zaman kadin olmali.erkege yuz verirsen heleki nisanliyken,evlenince verdigin yuzler gozyasi olarak geri doner sana.sana onerim kendinden taviz verme ve bir an once carki.kendine cevir.vazgecilmezz saniyo simdi o kendini.biraz da o senin icin cabalasin yoksa sagliksiz bir evlilige adim atacaksin.mutlu bir evlilik istiyosan dediklerimi uygula.erkekler kadinin pesinden kosmayi sever.sen bu taktigi uygulaki sen vazhecilmez ol birak.o seni memnun etmeue calissin
tabikide soguk davranman gereken zamanlarda olacak.ama yavas yavas o kademeye gelwcwksin.oncelikle bak ben senin icin elimden geleno yapiuorum seni mutli etmwyw calisiyorum ama seni mutlu edeyim derken ben yipraniyorum.ben bi bayanim ve benimde ilgiye degere mutlu edilmeye ihtiyacim var bugune kadar senin icin yaptklarima ragmen eger mutlu olamadiysan belkide iliskimizde eksik biseyler vardir.de ve sus.artk taviz vermicegno ve vazgecilmez olmadigni anlasin.cunku o senden emin su anda ayrlmandan korkmuyo neyse.sonrasinda yavas yavas o senin icin ugrastkca sen agirdan sat kendini.Nası yapıcam peki bunu? Soguk mu davransam?