nazardan nasıl korunursunuz???

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
slm kızlar.

bu aralar kafayı nazara takmış durumdayım.kim bişeyimi söylese anında ters dönüyor hayatım.yıldızım çok düşük.
biri eşimle beni söylüo sebebsiz yere kavga yapıyoruz.biri bişeyimi söylese başımın ağrısından haftalarca kurtulamıyorum.geçen hafta hamile olduğumu söyledim 1hafta sürmeid kürtaj oldum.tabi bunlar takdiri ilahi ama nazarda dinimizde var.ve ben çok inanıyorum.

size sorum nazar değmemesi için neler yapıyorsunuz???

Son düzenleme:
neyse canım senden bi cvp gelmedi sana tavsiyem esmalarını okuman yalnız esmaların okunma saatleri var onlara bak oku etkisini gerçekten göreceksin

Sen böyle kafanı takıp da yıldızım çok düşük diye söylenip durursan nazara gerek kalmadan enerjin düşer zaten.
Frekansımızı değiştirmek bizim elimizde.
Bu kadar takılma bence.
Ayetel kürsi, nas, felak oku tamamdır.
Enerjini yüksek tut ve yüksek olduğuna inan.

Öncelikle düşünceni değiştirmelisin canım.
Şanslı yıldızı yüksek insan dahi olsan değili dersen zaten enerjini düşürmüş olursun.
Nazar ayetlerini oku sürekli istersen.
nazar ve kötü enerjiden korunmak için ben sürekli şu duayı yaparım sana da tavsiye ederim.
7 fatiha,7ayetel kürsi,7kevser,7kafirun,7ihlas,7felak,7nas bu sureleri bu sırayla suya okuyup içebilirsin.
Ben bunu sürekli yaparım içerim rahatlarım sana da tavsiye ederim.

bazı insanların yıldızı düşük oluor benim gibi karşıdakinin en ufacık negatif enerjini temasla dahi alabilior. ama bol bol dua oku deirm ben sana yoksa zor işin sen isteidğin kadar pozitif olmaya çalış nafile

Öncelikle düşünceni değiştirmelisin canım.
Şanslı yıldızı yüksek insan dahi olsan değili dersen zaten enerjini düşürmüş olursun.
Nazar ayetlerini oku sürekli istersen.
nazar ve kötü enerjiden korunmak için ben sürekli şu duayı yaparım sana da tavsiye ederim.
7 fatiha,7ayetel kürsi,7kevser,7kafirun,7ihlas,7felak,7nas bu sureleri bu sırayla suya okuyup içebilirsin.
Ben bunu sürekli yaparım içerim rahatlarım sana da tavsiye ederim.

şuanda kürtaj kanamam var.biter bitmez yapıcam dediğini çok saol

Dışarı çıkayım yada bir tanıdık görsün bana olanlar oluyor baş ağrısı aşırı esneme halsizlik sinir kişiliğim değişiyor
Genelde bana nazar boncuğu hediye ederler koleksiyonum oldu resmen geleceğimi duyanlar önceden hazırlıyor:2:
Bende onları takıyorum gizli bi yerime yada bileklik kolye olarak takıyorum
Ama faydası olmuyor annem babam dedemler vs yani büyüklerim okuyup üflüyor birazdaha iyi oluyorm ne okuduklarını bilmiyorum ama:31:

İnsanlara sevdikleri, yakınları nazar değeceği gibi kendileri de nazar değer, abartmamak lazım nazar olayını evet var ama dua okuyorsanız korkacak bir şeyinizde olmasın.

Felak , nas, ayet'el Kürsi ve fatiha surelerini aklina geldikce okumalisin canim

Dışarı çıkayım yada bir tanıdık görsün bana olanlar oluyor baş ağrısı aşırı esneme halsizlik sinir kişiliğim değişiyor
Genelde bana nazar boncuğu hediye ederler koleksiyonum oldu resmen geleceğimi duyanlar önceden hazırlıyor:2:
Bende onları takıyorum gizli bi yerime yada bileklik kolye olarak takıyorum
Ama faydası olmuyor annem babam dedemler vs yani büyüklerim okuyup üflüyor birazdaha iyi oluyorm ne okuduklarını bilmiyorum ama:31:

nazar boncuğunun aslı yok dinimizd eyeri yok zaten.etkiside görülmüyor:d

nazar boncuğunun aslı yok dinimizd eyeri yok zaten.etkiside görülmüyor:d

Yok ya yaramıyor ne biliyim veriyorlar takıyorum
Çok küçükkende hastalanıyormuşum biyere gidNce
Yıldızın düşük diyolar ne demekse
En iyisi büyüklerin okuması sürekli
Esniyosun baya sonra camdan baktırıyolar:1:çıkıyomuş

felak nas ve ayetel kursı dılınden dusurme bak bakalım kımse bısı yapabılıormu
hasetlerden koruyor rabbım senı

Back
X