Nazarı değen birine..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende nazarinin degecegine emin oldugum bir kisiye soylemeden once kv ye nazar duasi okutmuştum sonra soylemiştim 😂😂😂
( nazarinin degecegine emin oldum cunku bilezik almistim ince bisey de degildi. Gordu aa cok guzel yenimi aldin dedi evet ddm bakayim dedi bilegimden cikarirken altin bilezik 22 ayar ortadan ikiye ayrildi 😳 kalin bilezik 22 ayar altin bilezik. Hala anlatirim inanmazlar bana. Kuyumcu bile şok olmuştu ki ilk nazari degildi. O olayda emin olmustum )
Ahaha yok artık yaaa. Taşı catlatir derler ya o da altını çatlatmiş ahaha

Söyleme
Aşk olsun başkasından mı duycaktım derse
Nasıl ya?
Sana söyledim ya ben?
Hayırr söyledim çok eminimm
Diye üste çık

Ya da vereceğin haberi azcık trajik yap
Mesela ev mi aldınız
Ev aldık ama iç masrafı çok ya bi ton para gidecek
Ya da işe mi girdin
Ya aşırı stresli eve gelip direkt uyuyorum
Ya da hamile misin
(Allah korusun) riskliymiş vs vs
Diyerek
Mükemmelliğini azalt
Mükemmelliğini azalt 🤣 :KK53: bencede böyle yapmak en iyisi.

İnsanları zan altında bırakmak ne kadar kötü ve ayıp birşey nazarı değiyor diyerek..

Siz nazara inandıkça, daha doğrusu şöyle diyeyim her olumsuzluğu nazara bağlarsanız elbette ki başınızdan olumsuzluk eksik olmaz. Çekim yasası yani...
İnsanları etiketlemeden önce olumlu düşünün, olumlu olsun.

Ne yani insanların her işi iyi gidecek diye bir kaide mi var bu hayatta? İyi şeyler de bizim için, kötü şeyler de.. Başımıza kötü birşey geldiğinde ya da bir işimiz rast gitmediğinde olacağı varmış, hayırlısı buymuş demek yerine, ne de kolay bir günah keçisi bulup nazarı değdi demek..

Nazarı bu kadar ayağa düşürmeyin, zart zurt herşeye nazar değmez, insanlara karşı içinizi iyi tutun ayıptır.
Kendide der nazarim değer diye ben niye zan altında bırakiyim. Niye Ali Veli değil de o kişi? Demek ki bişey var yani. Ama doğru herşeyi çok iyi biliyorsunuz ya o kişiyi de eminim bende daha iyi tanıyorsunuzdur.

Kendide der nazarim değer diye ben niye zan altında bırakiyim. Niye Ali Veli değil de o kişi? Demek ki bişey var yani. Ama doğru herşeyi çok iyi biliyorsunuz ya o kişiyi de eminim bende daha iyi tanıyorsunuzdur.

Ben sizin için ya da o kişi yapmamıştım aslında yorumumu. Genel bir yorumdu, farklı bir pencereden bakabilme açısı kazandırmaya çalıştım sadece.

Neyse ne diyeyim ki...:olamaz:

Nazarı değen birine özel bir haber vermek istiyorum ama korkuyorum. Haber vermesem başkasından duysa küser biliyorum. Hemde ben gizlemiş olurum 2 kat ayıp. Zaten birçok kişi biliyor. Ay ne yapsam kızlar bilemedim. Bazı insanların maşallah dediği 3 gün yaşıyor cidden :skandal: aklımda son dakika söylemek var. Sizce son dakika mı söyleyim yoksa şimdi mi? Şimdi söylesem etkisi geçer belki o zamana kadar ne dersiniz:KK45::KK70:
duani oku birseycik olmaz 🤗

Ben sizin için ya da o kişi yapmamıştım aslında yorumumu. Genel bir yorumdu, farklı bir pencereden bakabilme açısı kazandırmaya çalıştım sadece.

Neyse ne diyeyim ki...:olamaz:
Konuyu ben açtığıma göre yorumu da bana yaptığınızı sanmam normal değil mi? Pardon siz halka nazarla ilgili vaaz vericektiniz ama ben engel oldum sanırım.

Nazarı değen birine özel bir haber vermek istiyorum ama korkuyorum. Haber vermesem başkasından duysa küser biliyorum. Hemde ben gizlemiş olurum 2 kat ayıp. Zaten birçok kişi biliyor. Ay ne yapsam kızlar bilemedim. Bazı insanların maşallah dediği 3 gün yaşıyor cidden :skandal: aklımda son dakika söylemek var. Sizce son dakika mı söyleyim yoksa şimdi mi? Şimdi söylesem etkisi geçer belki o zamana kadar ne dersiniz:KK45::KK70:
Nereden anladınız nazarı değen kişinin o olduğunu hani bunun bi yöntemi varsa uygulayalım Benim çevremdeki nazarı değen kim öğrenmek isterim.. :)

Bende nazarinin degecegine emin oldugum bir kisiye soylemeden once kv ye nazar duasi okutmuştum sonra soylemiştim 😂😂😂
( nazarinin degecegine emin oldum cunku bilezik almistim ince bisey de degildi. Gordu aa cok guzel yenimi aldin dedi evet ddm bakayim dedi bilegimden cikarirken altin bilezik 22 ayar ortadan ikiye ayrildi 😳 kalin bilezik 22 ayar altin bilezik. Hala anlatirim inanmazlar bana. Kuyumcu bile şok olmuştu ki ilk nazari degildi. O olayda emin olmustum )
Peki nazar duasından sonra işler yolunda gitti mi..

Nazarı değen biri mi? Ciddi misiniz?

Nereden anladınız nazarı değen kişinin o olduğunu hani bunun bi yöntemi varsa uygulayalım Benim çevremdeki nazarı değen kim öğrenmek isterim.. :)
Örnek verirsek aynı arkadaş grubunun içindeydik mesela küpemi beğenir küpe kaybolur üstündeki güzel der bişey dökülür vs. Güler geçerdik o da gülerdi nazarim değdi galiba oha diye🤣 ama diğer kızlar yaptığında olmuyor. Biraz dikkat meselesi

Örnek verirsek aynı arkadaş grubunun içindeydik mesela küpemi beğenir küpe kaybolur üstündeki güzel der bişey dökülür vs. Güler geçerdik o da gülerdi nazarim değdi galiba oha diye🤣 ama diğer kızlar yaptığında olmuyor. Biraz dikkat meselesi
Bir kaç küçük tesadüf yani:işsiz:

Nazar degeceni düşünüyorsunuz soylemiyorsunuz peki Allaha hiç itimatiniz yok mu ? Dua edin ve söyleyin ...Fatiha okunan yere sihir büyü nazar tesir etmez diye bir yazı okumustum eskiden mesela aratirabilirsiniz daha doğru sonuca ulaşırsınız eminim.siz dua edip Allah'a güvenin sonuçta herşeyi yaratan o.

Yok bilimsel olarak teoriler ve laboratuvar çalışmaları da yaptım tezim bitmek üzere. Tabiki tesadüf ne bekliyordunuz🤣
Gülüyorsunuz... Arkadaşınız, elbisen güzel dediğinde, ya da demediğinde elbisenize birşey dökülme ya da dökülmeme durumunu test edip; nazarı değdi diyen birisinden bilimsel bir çalışma beklemek hakkım değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X