Nazarı değen birine..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülüyorsunuz... Arkadaşınız, elbisen güzel dediğinde, ya da demediğinde elbisenize birşey dökülme ya da dökülmeme durumunu test edip; nazarı değdi diyen birisinden bilimsel bir çalışma beklemek hakkım değil mi?
Benim bişey test ettiğim yok hanımefendi.o kişiyle aramızdakileri anlattım hala bikac tesadüf diyorsunuz. Size göre tesadüf bana göre nazar. Herkesin yaşadığı şeyler bunlar yokmuş gibi yada nazarı ilk defa duyuyormuş gibi davranan sizlersiniz. İnanır yada inanmazsınız o size kalmış ben inanıyorum niye bu kadar ispat istiyorsunuz? Video fln mı çekeyim kadının gözünden kırmızı renkli lazer ışını falan mı çıkartayim?

Bende nazarın tesirine inanmazdım ama bir komsu var bizim apt da ne zaman benim evime gelse gece acillik oluyorum 4. De nihayet ondan olduğunu anladim mesafeli davraniyorum söylemeyin niye bana söylemedin derse sana söyledim saniyodum dersin olur biter

Güldur güldür de kem gözlü sevket karakteri vardi. Keske benim olsa diye bi repligi vardi aklima o geldi😂
Ay benim de aklima o geldi. 😂 Dagi tasi yikiyordu adam 😂
Nazara inanirim. Hatta benim de nazarim cok deger. O yuzden mutlaka evlenene, hamileye, dogum yapana, tatli bir bebege, yasini gostermeyen yaslilara falan masallah diye soze baslarim 😂
Arkadaslarim da hep dalga gecer senin masallah dedigin 3 gun yasiyor diye 😁
Kendi cocugumu bile bi gun icim gide gide sevsem cocugun basina bisey geliyor mutlaka. 🤦‍♀️ Esim o yuzden her gun okur kizimizi 😁😁

Nazarı değen birine özel bir haber vermek istiyorum ama korkuyorum. Haber vermesem başkasından duysa küser biliyorum. Hemde ben gizlemiş olurum 2 kat ayıp. Zaten birçok kişi biliyor. Ay ne yapsam kızlar bilemedim. Bazı insanların maşallah dediği 3 gün yaşıyor cidden :skandal: aklımda son dakika söylemek var. Sizce son dakika mı söyleyim yoksa şimdi mi? Şimdi söylesem etkisi geçer belki o zamana kadar ne dersiniz:KK45::KK70:
Çok mu gerekli biri?

Benim bişey test ettiğim yok hanımefendi.o kişiyle aramızdakileri anlattım hala bikac tesadüf diyorsunuz. Size göre tesadüf bana göre nazar. Herkesin yaşadığı şeyler bunlar yokmuş gibi yada nazarı ilk defa duyuyormuş gibi davranan sizlersiniz. İnanır yada inanmazsınız o size kalmış ben inanıyorum niye bu kadar ispat istiyorsunuz? Video fln mı çekeyim kadının gözünden kırmızı renkli lazer ışını falan mı çıkartayim?
Nazar yok ya da var bunu ispatlayamayız. Sorun nazara inanmam, inanmamam değil. Konu açmışsınız. söyleyeyim mi? Madem inanıyorsunuz nazarına ve eminsiniz konuya ne gerek var hanımefendi?

Nazar yok ya da var bunu ispatlayamayız. Sorun nazara inanmam, inanmamam değil. Konu açmışsınız. söyleyeyim mi? Madem inanıyorsunuz nazarına ve eminsiniz konuya ne gerek var hanımefendi?
Konuda inanayım mı diye size soru sormadım sorum başka. Konuyu ispata çeken sizsiniz ben değilim ki.. hakketen ne kadar uzadı nazarsiz bir konuya yorum yaparak hayatınıza devam edin lütfen. Ben o kişiyle görüştüm zaten değer mi değmez mi göreceğim. Gerisini yaşayıp göreceğiz. Hoşçakalın. Benim için komple tüm konu kapanmıştır

bugünlerde benim de gündemim bu. hatta daha saat önce araştırdım, kimlerin nazarı değer diye. bundan önce abimin eşinden çok çektim öyle böyle değil, kıza her söylediğim iptal oluyordu. boşandılar ve gerçekten hayatım düzene girdi. yine de iletişimimiz vardı selamı sabahı kesmedim ama görüşmüyprdum da çünkü kalbi de kötü biri maalesef. çok güzel bir işim vardı ve ondan yana yakıla saklıyordum. abim bile aman söyleme sakın diyordu ama kız sürekli stalk yapıyor. kendi hayatına bak işte dimi ne istiyorsun hala benden? yemedi içmedi çalıştığım yere kuzenini gönderip orada çalıştığıma emin oldu. onun asla giremeyeceği bir firma. ve ne oldu? 10 gün sonra işten çıkarıldım ben ve bir sürü iş arkadaşımla birlikte. daha sona onunla selamı da sabahı da kestim çünkü bu başıma getirdiği belki 50. olay.

şimdi de böyle bir arkadaşım var, kızı çok seviyorum aslında ama maalesef nazarının değdiğini fark ettim. nazar diye bir şey yok hurafe bunlar deyip kimse küçümsemesin. siz adına başka bir sey dersiniz ben nazar derim, adı her neyse bu kötü enerji bazı insanlarda maalesef var. kız özünde çok yardımsever melek gibi görünüyor ama iyice yakınlaştıkca etrafındaki insanları inanılmaz kıskandığını gördüm ve bunu yaparken aşırı iyi davranıyor belli etmiyor. misal bana bi arkadaşını anlatıyor bildiğin dedikodu yapıyor, arkadan kız arıyor ayyy canımm kuzumm. dedim buna bunu yapan bana da yapıyordur? kv ile ve eltisiyle uğraşıyor sürekli mesela, direkt yüzüne söylüyorum yanlış yaptığını 1-2 dinliyor ama yine aynı. öz kardeşinin bile en özelini sağda solda anlatıyor. velhasıl bir de ona ne söylediysem olmadı. verdiğim iyi haberler hep iptal oldu. bi yatırım yapmıştık ona bahsettim elimizde patladı. o evimize girip çıktığından beri hep bi huzursuzluk. bundan önce bi tek abimin eski eşinde böyle bir sey yasadık bir de bu

çok uzun yazdım ama vallahi çok dertliymişim. şimdi bi şey yaptı canımı sıktı ve ben bilinçli şekilde fazla tepki verdim ki aramıza soğukluk girsin. sabah akşam arıyor mesela bir sey gizleyemiyorsun bi yere gitsem hemen arıyor soruyor falan. seviyorum iyi biri ama ne yapmam lazım ya hayatımdan çıkarayım mı nas-felak falan da okuyorum sürekli ama yok yani :(

Bende nazarın tesirine inanmazdım ama bir komsu var bizim apt da ne zaman benim evime gelse gece acillik oluyorum 4. De nihayet ondan olduğunu anladim mesafeli davraniyorum söylemeyin niye bana söylemedin derse sana söyledim saniyodum dersin olur biter
ay aynı bizim komşu işte bu da öyle. daha önce samimi olduğu biri vardı sitede kızın evinden çıkmıyordu. kız boşandı bunu da her yerden engellemiş. niye böyle yaptı anlamadım diyor halbuki ben anladım da söyleyemiyorsun ki

bugünlerde benim de gündemim bu. hatta daha saat önce araştırdım, kimlerin nazarı değer diye. bundan önce abimin eşinden çok çektim öyle böyle değil, kıza her söylediğim iptal oluyordu. boşandılar ve gerçekten hayatım düzene girdi. yine de iletişimimiz vardı selamı sabahı kesmedim ama görüşmüyprdum da çünkü kalbi de kötü biri maalesef. çok güzel bir işim vardı ve ondan yana yakıla saklıyordum. abim bile aman söyleme sakın diyordu ama kız sürekli stalk yapıyor. kendi hayatına bak işte dimi ne istiyorsun hala benden? yemedi içmedi çalıştığım yere kuzenini gönderip orada çalıştığıma emin oldu. onun asla giremeyeceği bir firma. ve ne oldu? 10 gün sonra işten çıkarıldım ben ve bir sürü iş arkadaşımla birlikte. daha sona onunla selamı da sabahı da kestim çünkü bu başıma getirdiği belki 50. olay.

şimdi de böyle bir arkadaşım var, kızı çok seviyorum aslında ama maalesef nazarının değdiğini fark ettim. nazar diye bir şey yok hurafe bunlar deyip kimse küçümsemesin. siz adına başka bir sey dersiniz ben nazar derim, adı her neyse bu kötü enerji bazı insanlarda maalesef var. kız özünde çok yardımsever melek gibi görünüyor ama iyice yakınlaştıkca etrafındaki insanları inanılmaz kıskandığını gördüm ve bunu yaparken aşırı iyi davranıyor belli etmiyor. misal bana bi arkadaşını anlatıyor bildiğin dedikodu yapıyor, arkadan kız arıyor ayyy canımm kuzumm. dedim buna bunu yapan bana da yapıyordur? kv ile ve eltisiyle uğraşıyor sürekli mesela, direkt yüzüne söylüyorum yanlış yaptığını 1-2 dinliyor ama yine aynı. öz kardeşinin bile en özelini sağda solda anlatıyor. velhasıl bir de ona ne söylediysem olmadı. verdiğim iyi haberler hep iptal oldu. bi yatırım yapmıştık ona bahsettim elimizde patladı. o evimize girip çıktığından beri hep bi huzursuzluk. bundan önce bi tek abimin eski eşinde böyle bir sey yasadık bir de bu

çok uzun yazdım ama vallahi çok dertliymişim. şimdi bi şey yaptı canımı sıktı ve ben bilinçli şekilde fazla tepki verdim ki aramıza soğukluk girsin. sabah akşam arıyor mesela bir sey gizleyemiyorsun bi yere gitsem hemen arıyor soruyor falan. seviyorum iyi biri ama ne yapmam lazım ya hayatımdan çıkarayım mı nas-felak falan da okuyorum sürekli ama yok yani :KK43:
Ben bu kadar iddialı yaşamadım.😲 Son bir buçuk senem çok çok olaylı geçti olaylı derken kötü olaylar. Ama bunu nazara bağlamadim.Ufak tefek nazara denk geldim hep. Mesela çok güzel olmuşsun denildiğinde akşamına hastalanma yada hastalanmasam bile o akşam %90 başım ağrır.esnerim.

"Aaa ben sana söyledim ya! Nasıl ciddi misin?! İnanmıyorum şu an kendime. Ben tamamen sana anlattığımı hatırlıyorum. Ben de diyorum ki bu kız niye böyle tepkisiz kaldı, sesi çıkmıyor hiç. Kafam o kadar dolu ki baksana devrelerim yanmış resmen" dersiniz başkasından duyup size gelirse. Yani bence de söylemeyin.

Ben bu kadar iddialı yaşamadım.😲 Son bir buçuk senem çok çok olaylı geçti olaylı derken kötü olaylar. Ama bunu nazara bağlamadim.Ufak tefek nazara denk geldim hep. Mesela çok güzel olmuşsun denildiğinde akşamına hastalanma yada hastalanmasam bile o akşam %90 başım ağrır.esnerim.
o bende de öyle deli gibi sürekli esneme ve baş ağrısı oluyor böyle insanlara denk gelince. çok denedim gerçekten kıza ne söylediysem o verdiğim mutlu haber ortadan kalkıyor. bi kız arkadaşım var onunla görüşmeye başladım mesela buna da söyledim orda kaldım falan bahsettim biraz. iki gün sonra x napıyo falan diye soruyor. ben olsam aklıma gelmez ama kıskanmış belli ki. bi kaç gün sonra arkadasımla bozuştuk 2 senelik arkadaşım ve ilk kez aram açıldı :/ bu kızla 4-5 aydır tanısıyorum aynı sitedeyiz bilemiyorum insanları böyle şeyler için hayatından çıkaran var mı ama ciddi ciddi sinirimi bozmaya başladı. eskiden ben de hurafe derdim inanmazdım ama maalesef var böyle bir şey

ispatlayamadığınız bir iddaa ile insanları itham etmek suçtur ayıptır adicedir

böyle bir suçlama ile biri bana gelse onu hayatımdan silerim

iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli

şimdi

arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş

ama nazar dendi