Nazarı değen birine..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli

şimdi

arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş

ama nazar dendi

zaten çocuğu olmuyor diye eşinin ailesi tarafından sevilmiyor istenmiyor
suçlamak hiçte zor olmadı
eşi sen kötü birisin nazarın var diye boşandı kadından
aptal bir kadının suçunu iki masum ödedi
cehaletten çok çektin artık yeter
ben bu konudan ve aldığı destekten nefret ettim

İşte ne kadar kötü birşey. İnsanlar başlarına gelen kötü şeyleri neden nazara bağlarlar ki. Keşke olmasaymış ama kadın tedbirsizlik yapmış ve çocuk düşmüş. Hemen bir günah keçisi aranmış ve bulunmuş "çocuğu olmayan kadın."
Bu kadın çocuğu olmadığı için zaten yaralıdır, nasıl üzersiniz kadını böyle bir yafta ile. Şimdi o insanlara sorsan kendileri iyilik timsalidir. Kalp kırmam vs derler..

Nazara bu denli inanmak insanlara karşı kalplerinin de bozulmasına sebep oluyor. Paranoyaklaşıyorlar belli bir süre sonra, bence tedaviye ihtiyaçları var.
Bana güzel dedi başım ağrıdı,
Elbiseme güzel dedi elbiseme bişey oldu,
Yok küpem kırıldı, yok bileziğim koptu bla bla bla.. Nazar bu kadar ayağa düşmüş birşey mi??

Böyle insanlar kendilerini çok önemsiyor, akılları, fikirleri kendileriyle, çok iyiyim, çok süperim falan filan o yüzden de herkesin öyle düşüneceğini ve başlarına birşey geleceğinden korkuyorlar. Ne komik..

Nazara inanmam ama bu zihniyette olan insanların fesat ve başkalarının iyi şeylerini çekemeyen insanlar olduğunu düşünürüm. "Kişi kendinden bilir işi.." misali..

ay aynı bizim komşu işte bu da öyle. daha önce samimi olduğu biri vardı sitede kızın evinden çıkmıyordu. kız boşandı bunu da her yerden engellemiş. niye böyle yaptı anlamadım diyor halbuki ben anladım da söyleyemiyorsun ki
Ya bir de benimle samimi olmak için deli oluyor kadin heryere birlikte gidelim diyor hep işim var diyorum allah affetsin ama bana iyi gelmiyor işte

Nazarı değen birine özel bir haber vermek istiyorum ama korkuyorum. Haber vermesem başkasından duysa küser biliyorum. Hemde ben gizlemiş olurum 2 kat ayıp. Zaten birçok kişi biliyor. Ay ne yapsam kızlar bilemedim. Bazı insanların maşallah dediği 3 gün yaşıyor cidden :skandal: aklımda son dakika söylemek var. Sizce son dakika mı söyleyim yoksa şimdi mi? Şimdi söylesem etkisi geçer belki o zamana kadar ne dersiniz:KK45::KK70:

Bazilari iyi niyetli olsa daha nazarlari deger. Bazilarindada haset vardir ondan nazare deger. Kisi iyi niyetliyse soyleyin ama cokca okuyun litfen kisinin masallahini beklemeyin

Bende nazarinin degecegine emin oldugum bir kisiye soylemeden once kv ye nazar duasi okutmuştum sonra soylemiştim 😂😂😂
( nazarinin degecegine emin oldum cunku bilezik almistim ince bisey de degildi. Gordu aa cok guzel yenimi aldin dedi evet ddm bakayim dedi bilegimden cikarirken altin bilezik 22 ayar ortadan ikiye ayrildi 😳 kalin bilezik 22 ayar altin bilezik. Hala anlatirim inanmazlar bana. Kuyumcu bile şok olmuştu ki ilk nazari degildi. O olayda emin olmustum )
Ananeme tektas yuzuk almıştım dogum gununde. Verir vermez bir akrabanin karisi tuttu parmagi,bakti. Kocasina "sen bunca yildir bana bir tektas almadin" dedi herkesin icinde. Cümlesi bittigi gibi anammin tektasinin tasi düştü. 1 milyoncudan almisim gibi bir muamele gordum sonrasinda 😂😂

Ananeme tektas yuzuk almıştım dogum gununde. Verir vermez bir akrabanin karisi tuttu parmagi,bakti. Kocasina "sen bunca yildir bana bir tektas almadin" dedi herkesin icinde. Cümlesi bittigi gibi anammin tektasinin tasi düştü. 1 milyoncudan almisim gibi bir muamele gordum sonrasinda 😂😂

Hahahaha 😂😂😂 var gercekten boyleleri ya ben nisanlananana kadar nazar nedir kim deger nasil deger onu bilmiyordum valla.

Sizinkide harbiden oyle olmuş 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X