nazcal'ın çeyizleri

nazcal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
123
4
48
Ankara
kızlar merhaba,
3 senelik bir ilişkim vardı, 2 ay önce nişanlandık ve yaza da düğünümüz var inşallah. çeyiz işine yeni yeni başladım diyebilirim. öyle güzel şeyler paylaşıyorsunuz ki ben de sizlere özendim ve aldığım bir kaç parça eşyamı buradan paylaşayım dedim. bakalım beğenecek misiniz
işte buyrun :)

kahve makinem, ütüm, kettle'ım

tencere setlerim, çaydanlıklarım, çay setim, mini tencere ve sahan setim

tupperlar ve çeşitli saklama kapları

Eki Görüntüle 689120

günlük yemek takımım, kahvaltı takımım, ikram setim

Eki Görüntüle 689136

nevresim takımlarım, battaniyem, evlilik setim, bornoz takımım

çeşitli fırın kaplarım, çay bardağım,bıçak setim, mutfak ekipmanları

masa örtüsü takımım önlük ve minik peçeteler
Eki Görüntüle 689196

ve bir de gecelik takımım :)

canım topiğin hayırlı olsun ne güzel düzenli bir konu olmuş hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan

canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin, tüm çeyizin çok hoş, huzurlu mutlu günlerde kullanın inşallah

güle güle kullan canım çok güzel şeyler almışsın.
masa örütüsü takımınla.
pembe spatula fırça takımnı nerden aldın ben takım bulamıyorum renkli renli oldu benim.

Hayırlı olsun , güle güle kullan mutlulukla inşallah :) hepsi çok güzel çok şirin çok beğendimm :)

canım topiğin hayırlı olsun birkaç bişey diyince dedim heralde 4 5 parça bişey herşeyden var yani maşallah hiçte az değil y7ani güle güle kullan hepsini

çok elit çeyizlerin var canım ya çok beğendim maşallah bitirmişsin bişeyin kalmamış ki güle güle kullan canım bernardonun kahvaltı setine yemek takımı setine silikon parçalarına bayıldım aşkla kullan

canım benim herseyin çok güzel:)
maşallah eksik pek yok..güle güle mutlulukla kullan inş

çeyizlerin çok güzel ve şirin canım, bayıldım. Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin....

Masa örtüsünü çok begendim kumaşını ve nereden aldgnı öğrenebilirmiym ? Güle güle kullan

güle güle kullan canım çok güzel şeyler almışsın.
masa örütüsü takımınla.
pembe spatula fırça takımnı nerden aldın ben takım bulamıyorum renkli renli oldu benim.

öncelikle teşekkür ederim cnm. masaörtüsü takımım hediye. ama markası alliance home. evimnette fln kampanyasını görmüştüm birkaç kez. spatula takımını da altıncıcaddeden almıştım. markası myebi olması gerek..

Masa örtüsünü çok begendim kumaşını ve nereden aldgnı öğrenebilirmiym ? Güle güle kullan

kumaşının adını bilmiyorum ama leke tutmayan cinslerden. markası alliance home, hediye geldiğiiçin nereden alındığını bilmiyorum ama evimnette kampanyalara giriyor arada..

hepsi çok güsell
güsel günlerinizde kullanın inşallah

ben de kendi aldığım bir kaç sey için açsam mı topic diyordum, sen bir kaç bir şey deyince bu da benden diye bir baktım ki :) hiç de bir kaç bir şeyin yokmuş
güle güle kullan canım hepsini, çok güzeller cidden

Hepsi çok güzel ve kaliteli şeyler. Güle güle kullan canım. Hayırlı olsun inşlh :)

begenen herkese çok teşekkür ederim. aslında 1-2 şey daha aldım ama ilk sayfaya eklemek istiyorum onu da henüz beceremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…