Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

neharimmm beni gormuyorr

rochakkkkkk hadi sende silkeletttttt senin icinde haalaylar cekelimmmm:26::26::26::26::26:

Habibteeeeeeemmmm yazılı sorusu hazırlıyorum baya yoruldum

Habibtem sen türkiye'de hangi şehirdensin ve nereye geleceksin

haklısın missim yaaa..bende şimdi sesimi çıkarmıyorum adam da stres olmasın diye..salı akşamına kadar da çıkarmayayım şu testi bi tekrarlayayım daaaa..
sonra zaten Allah kerimm..

sağol kirazııımmm aminnnnn
hepinizden umutluyum bennn..ama pazartesi fatma ve kabilarda için içim kıpır kıpır şuannnnn

Ohh Ohh maşallah subhanallah bu ay çok bereketli geldi.Haberlern devamını bekliyoruz inşallah

canım değerin güzel maşallahkaramsar olma lütfen bebişin sağlıklı sıhhatli seninle olacak inşallah

denemenin zararı yok herkes denesin bence tıpta yeni bir çığır açıyoruz artık kadın doğumcular bunuda uygulatsınlar ....

Bende silkeletmiştimyapmanın bir zararı yokki denemekte fayda var

herkes silkeletmis yawwww bende buldugum ilk firsatta silkeleteyimmmm olur mu olurrrrr

elfidacimmmm optum seni bu ara tak tek yazamiyorummmm kafam bi dunyaaa ama sansliyim ki mujdeleri kacirmadimmmmm

inşallah tatlımmm teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm

scorpimm yanlış görmedim dimi bhcg 124 yazmışsın canımmmmmmmm ağlayarak yazıyorummmmm
Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh

scorpimm yanlış görmedim dimi bhcg 124 yazmışsın canımmmmmmmm ağlayarak yazıyorummmmm
Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh

evet asbemmm evetttt..şimdilik hamileyim çoook şükürrrr.
bak ki,myasaldan sonra 1 ay boş geçtik yani çalıştık ama tutmadı. 2. ay tutu yineeeee
gerçekten düşükten sonra hamile kalmak kolaylaşıyor demekki.inanmıyordum bende amaaaaa oldu kuzummm.inşallah devam eder tabi dua ediyorummmm

herkes silkeletmis yawwww bende buldugum ilk firsatta silkeleteyimmmm olur mu olurrrrr

elfidacimmmm optum seni bu ara tak tek yazamiyorummmm kafam bi dunyaaa ama sansliyim ki mujdeleri kacirmadimmmmm

Ablacım seni buralarda tekrar sık sık görmek ne güzel.Nasılsın diye sormaya çekiniyorum.Rabbim acil şifalarını versin inşallah Allah'tan ümit kesilmez hiçbirzaman.Bende seni kocaman öpüyorum ablamm

Edecek tatlım edecek hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip edecek bu sefer dualarımızlaaaaa
Sıra fatmada inşallahhhhh o ne yaptı bu haberlere o kadar çok ihtiyacımız vardı ki Rabbim dualarımızı kabul eyledi

Asbelove nasılsın canım?fatmada yarın test yapıcak.ondan da güzel haberler alırız inşallah.

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım valla kısmet ben bu ay hep silkelettim ama olmadı senin sorun neydi ilk gebelik mi darısı başomıza inş

Evet bizim sayı hareket ve morfoloji sorunumuz var morfoloji %0 ilk öğrendiğimden itibaren ondan korkuyordum ve öyle de oldu ilk gebeliğimdi hiç olmayacakmış gibi geliyordu evet olabildiğini öğrendik ama bu morfolojiyi nasıl düzelteceğiz onu hiç bilmiyorum hiççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…