Rainboww canım nasılsın
iyiyim hamdolsun sen nasilsin gelismwler var mii
neharimmm beni gormuyorr
rochakkkkkk hadi sende silkeletttttt senin icinde haalaylar cekelimmmm:26::26::26::26::26:
ben de moral sıfır sadece hamişlere seviniyorum işte, listede en sona ben kalacağım galiba
sen de durumlar nasıl
ben de moral sıfır sadece hamişlere seviniyorum işte, listede en sona ben kalacağım galiba
sen de durumlar nasıl
Scorpi bnm yaptığımı sen yapma lütfennn !
ben bu korku yüzünden eşime zehir ettim günleri
habire test al koyulaşıo mı bak yok bu az bu fazla adam kafayı yedi keseyi gördük yoksa içi boş mu ay 3 ay dolmadı bişi olur mu şimdide hareket etmese sallayıpduruyorum eşim artık pes dedi (
günlerinin kıymetini bil rahat ol (
scorpiiiiii canım çooook sevindim hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Amiiin
fatmaaa kabilardaa inşallah sizin müjdeli haberlerinizi de alırız yarın
ayrıca ben bu ay rimel ve aybike den de umutluyum inşallah onlardan da müjdei haberler alırız
canım değerin güzel maşallahsonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece.sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee
denemenin zararı yok herkes denesin bence tıpta yeni bir çığır açıyoruz artık kadın doğumcular bunuda uygulatsınlar ....
Ohh Ohh maşallah subhanallahbu ay çok bereketli geldi.Haberlern devamını bekliyoruz inşallah
canım değerin güzel maşallahkaramsar olma lütfen bebişin sağlıklı sıhhatli seninle olacak inşallah
Bende silkeletmiştimyapmanın bir zararı yokki denemekte fayda var
scorpimm yanlış görmedim dimi bhcg 124 yazmışsın canımmmmmmmm ağlayarak yazıyorummmmm
Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh
herkes silkeletmis yawwww bende buldugum ilk firsatta silkeleteyimmmmolur mu olurrrrr
elfidacimmmm optum senibu ara tak tek yazamiyorummmm kafam bi dunyaaa ama sansliyim ki mujdeleri kacirmadimmmmm
evet asbemmm evetttt..şimdilik hamileyim çoook şükürrrr.
bak ki,myasaldan sonra 1 ay boş geçtik yani çalıştık ama tutmadı. 2. ay tutu yineeeee
gerçekten düşükten sonra hamile kalmak kolaylaşıyor demekki.inanmıyordum bende amaaaaa oldu kuzummm.inşallah devam eder tabi dua ediyorummmm
Edecek tatlım edecek hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip edecek bu sefer dualarımızlaaaaa
Sıra fatmada inşallahhhhh o ne yaptı bu haberlere o kadar çok ihtiyacımız vardı ki Rabbim dualarımızı kabul eyledi
Asbelove nasılsın canım?fatmada yarın test yapıcak.ondan da güzel haberler alırız inşallah.
Teyzoşu sana 100 kağıt vermesek de mercimeğe kıyafet biberon alsak olur mu
Ama vallahi hikmeti büyükmüş. Biz bu ay afedersiniz 2 defa birlikte olduk ve 2 defa da silkelettim kendimi güle güle öldük ya ama inanamıyorum yani gerçekten doğruymuş
canım ya çok üzüldüm bilirim duygularını benim de 4 tane düştü keseyi bile göremedim Allah hepimize yardım etsin inş. ilk gebelik mi seninki eşinin değerleri nasıl sanırım spermler iyi olmadığında da düşük oluyo benimkinin de morfoloji iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?