Canım benimm hadi bakalım dua etcem sana. Bacaklarından tutup sallayacak, hatta baş aşağı da sallasın, bacakların yukarda sen de hareket ettir. Sabaha kadar kalkma sakın. Bİ sağa yat bi sola. Tamam mı bebişim
Uykum geldi canom benim. Yarın kontrole gitcez. Dua et bana feryalimmmmm
sabah test yaptim canlarim.cunku parmagimda dayanilmaz bi agri var.ilac icmeyi dusundum.gece jel surup sardim.
Neyseee bem cift cizgiyi gordum anacimmm.ilk cizgi gibi koyu degil ama 5dakkada belirdi.kimyasal oldugum kadar da silik degil.telden yaziyorum.oglen foto koyarim insallah.
Simdi tedirginin degerim kac yukselirmi gecen sefer gibi mi okur vs.
Dua edin canlarim saglikla kalsin bebisim benle.
sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....cnm benim birkaç gün önce sordm scorpidn haber varmı diye sanki iime doğdu gebe gelecksn diye...çok şükür cnm..
değerin çok güzel inanıyrm bebşn artık seninle korkma Allahın izniyle sağlıcakla kucağına da alacaksın bebişini..inan çok sevindm bütün kızlar gibi...
canım akrebim gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kablarda canım sanada şimdiden hayırlı olsun yarın sonucunu bekliyoruz
fatmacım sendende müjde bekliyoruz inşallahhhhhhhhhhhhhh
bende bu hafta yumoş haftam silkeleticem inş.kızçeler
günaydın kızlar .....henüz testi yapamadım daha eşim eczaneye gitti kapalıymış onu bekliyor .adamcağız bile negatifi görmekten umutsuz olmuş.biraz daha bekle dedi(günümün geçtiğini bilmiyor) bende sen gitmezsen ben gideceğim deyince mecbur gitti.
Fatmamm heyecandan kalbim güm gümm.saat 9 a geldi ne miyminti eczaneymis yaaa acsinyaaaa.kuzum aklim sende.arada bakicam topige.hadi insallah cift cizgiyle geleceksinn.
malesef cnm test yaptım ama gölgesi bile yok.sanırım stresden gecikti benimki .benim için hayırlı zaman değilmiş demekki.şimdi çıkmam lazım kahvaltı yapıp kızı dr.a götüreceğiz.
regli olunca yeni batı söylerim
malesef cnm test yaptım ama gölgesi bile yok.sanırım stresden gecikti benimki .benim için hayırlı zaman değilmiş demekki.şimdi çıkmam lazım kahvaltı yapıp kızı dr.a götüreceğiz.
regli olunca yeni batı söylerim
Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.
Diger arkadaşlarn değerleri genelde 100 civarı oluyordu benimki bin diyor.
Niye böyle acaba?
Oy canım çok sağol iyiki burdasın.Kimse de yok heyecandan öleceğim.
Tam bir muciize yaşıyorum şu anda çünkü bu ay çok çalışma yapmamıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?