Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

işin rast gelsin bir tanem güzel haberlerle gel no stres ok? :) canım öyle yapçam ya ben bide hemen kalkıp duşu girerdim bu sefer kalkmıcam hemen.bebişine selam söyle güzelliğini anasından alsın tamammı oy oy oy iyi bak annesine ona mucksssssssssss

herkese günaydınnnnnnnnnnnn
aksam 9da uyu malesef bu saatte uyanıyorummm )):
herkesten güzel haberler bekliyorum bu günnn..
feryalnurrr inşAllah sende bi müjde wer bize senin haberinde cokkk mutlu edecek biziiiiiii (

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....cnm benim birkaç gün önce sordm scorpidn haber varmı diye sanki iime doğdu gebe gelecksn diye...çok şükür cnm..

değerin çok güzel inanıyrm bebşn artık seninle korkma Allahın izniyle sağlıcakla kucağına da alacaksın bebişini..inan çok sevindm bütün kızlar gibi...

Zerbasimm canimsnnn.evet daha gecen gun bende denk gelemiyoryz demistimmm.
İnsallah bu sefer olur tatlim.daha inanamiyorum zaten.
İnsallah b ayki patlama her yeni gun yeni bir haberle senlenir.hepimiz hamis olarak devamederiz insallahhhh

günaydın kızlar .....henüz testi yapamadım daha eşim eczaneye gitti kapalıymış onu bekliyor .adamcağız bile negatifi görmekten umutsuz olmuş.biraz daha bekle dedi(günümün geçtiğini bilmiyor) bende sen gitmezsen ben gideceğim deyince mecbur gitti.

Feryalimm canimsinn.sagol tatlim.amin insallah.
Tez zamanda sizlerin de hamis haberiyle senlenicez insallahh.
Amann silkeletmeyi ihmaletmeeeer

Fatmamm heyecandan kalbim güm gümm.saat 9 a geldi ne miyminti eczaneymis yaaa acsinyaaaa.kuzum aklim sende.arada bakicam topige.hadi insallah cift cizgiyle geleceksinn.

Fatmamm heyecandan kalbim güm gümm.saat 9 a geldi ne miyminti eczaneymis yaaa acsinyaaaa.kuzum aklim sende.arada bakicam topige.hadi insallah cift cizgiyle geleceksinn.

malesef cnm test yaptım ama gölgesi bile yok.sanırım stresden gecikti benimki . benim için hayırlı zaman değilmiş demekki.şimdi çıkmam lazım kahvaltı yapıp kızı dr.a götüreceğiz.
regli olunca yeni batı söylerim

Fatmam testi atma sakinn.bazen gec cikiyo ikinci cizgi.tatlim hemen umitsizlige kapilmayalim sen baska bi marka testdaha al yarin yaparsin.
Bak benim arkadasim erken gebelik testi yapti.hemde regli gecmisti.hic bisy cikmadi.buyuk ihtimal testte problem vardi.simdi hamile.teate de guven yok cnm.uzulme tatlim olurmu.gelmezse kannda baktirirsin hem.

hayırlısı olsun fatmacığım sende bu ay silkeleneceksin desene ben gibi

Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.

Son düzenleme:
Diger arkadaşlarn değerleri genelde 100 civarı oluyordu benimki bin diyor.
Niye böyle acaba?

Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.

heyyyyy maaşşalllaahhh canım kesinlikle hamişsin değerin baya yüksek çıkmış ben adetimin ertesi günü yapmıştım 259 çıkmıştı senin demekki baya geçmiş kesinlikle hamilesin canım sevinebilirsin halayda çekebilirsin çok tebrik ediyorum seni kasım anneciğimi oldun sende

Oy canım çok sağol iyiki burdasın.Kimse de yok heyecandan öleceğim.
Tam bir muciize yaşıyorum şu anda çünkü bu ay çok çalışma yapmamıştık.

heyyyyyyyyy kabilardaaa oğlana kardes gelıoo
senın bat karısıktı ya o yzuden böyle cok cıkmış gunlerdır boş yere beklemişsinnn (
yadaaa ıkız annesi olacaksınnnnnn (

Oy canım çok sağol iyiki burdasın.Kimse de yok heyecandan öleceğim.
Tam bir muciize yaşıyorum şu anda çünkü bu ay çok çalışma yapmamıştık.

iyiki canım çok sevindim valla haftaya keseni bile görürsün artık tekrardan tebrik ederim seni çok iyi anlayabiliyorum benimkide mucize oldu çünkü Allahımıza şükür etmek lazım eşine haber verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…