Nazlı kv

herşeyin fazlası zarar ,

bu kadar nazlanacaksa dogurmasaymış , hee dogurdu evlendirmeseymiş oğlunu

ki kocası varken ayıp yanii

Işin garibi biz evli değilken eşim diğer evlerinde yalnız yaşıyormuş annesiyle anlaşamadığı için. Yani evlenince tribi arttı. Eskiden çekmiyormuş hiç eşim. Şimdi herhalde uzaktayız falan diye mi o yüzü buluyor anlamadım..

Ya şimdi klasik naz olsa çek. Ama değil... insanı salak yerine koyup yalandan yere ağlayıp bizi her hafta yanına getirmek..

her haftasonu kendinize bir iş ayarlayacaksınız , eğitim ,seminer, gezi , kurs, missafir aklınıza ne gelirse ,

ayda 1 sonra 1,5 ayda birr haftasonunda gideceksiniz,

Her tatili yanında geçirmemi isteyecek bencillikteyse, gelmediniz gitmediniz sitemlerini eşime benim yanında yapıyorsa, eşime attığı tripler günün sonunda evimizdeki huzuru bozuyorsa ben de rahatsız olurdum.

Ama anne oğul arasında bana hiç yansımayan mevzularsa sallamazdım. Ama böyle mevzular genelde eşler arasına da yansır. Misal eşinizle neşeli bir sohbetin ortasındayken birden tadı kaçar.

Ayrıca erkek annelerinin kızlarının yuvalarına karşı çok saygılı olup oğullarına aynı özeni göstermemeleri bana hep kasıtlı ve kötü niyetli gelmiştir. Anne baba tüm evlatlarının mutluluğunu önemsemelidir.

Son düzenleme:

Kızının eşiyle araları kendisi yüzünden bozuldu o günden beri nasıl dikkatli nasıl şey... ama ayni özen bizde yok. Yanyana konuşuyoruz gülerek mesela . Bağırıyor odadan gelin benim yanımda da konuşun yaaa diye.

DERDİME GÜNCELLEME geldi

bugün aradı kv. gelin diyor ve eşime benden yana ete yardım etsin ya gelsin dedi . Geçen hafta ordaydık .eşim de annesinin de triple amacı bizi getirtmek olduğu için kurbana gitmeyelim dedi. 1 ayda her hafta gittigimiz için. Sırf annesi trip atıyor bi gittik bu sefer öyle olmasın diye evde durmak istemiş .

Kv eşim gelmeyecegimizi söyleyince ağladı yüzüne kapattı eşimin. Yine naz yine trip. Ben ameliyat oldum oğlum tamam gelme. Eylülde gelicez anne dedi. Yok gelme.o zaman da gelme dedi. Kapattı. Biz benim aileme de gitmiyoruz normalde her bayram iki tarafa da gittik.

Eşim de bana sen haklısın diyor. Bu zamana kadar göremedi ama hep triple getirttigini artik o da anladı çok şükür. Ben gitmicem böyle böyle o anlıcak dedi. 5 yaşında cocuk gibi ağlayarak kendi istediğini yaptırıyor.

Sizce ne olur bu iş boyle ? Gitmedik diye başimıza daha kötü şeyler gelmez umarım.

Son yazdıklarınızı da okuyunca kv nizin gerçekten sıkıntılı biri olduğundan emin oldum. Kimi arkadaşlar anne oğul arasına girme seni ilgilendiren durum yoksa demiş. Ama görüldüğü üzere artık konu sahibini de geren evde huzursuzluk çıkaran durumlar çıkartıyor kayınvalidesi. Belki kpss sınavınız var ders çalışacaksınız çalışmalarınız aksıyor sürekli gittiğiniz için. Yani olay kv nin nazlanmasından farklı duruma gelmiş. Eşiniz de gitmeyeceğiz demiş nasılsa hiç karışmayın ve gitmeyin. Gerekirse eşinle de güzellikle konuş . Annenle senin ilişkine karışmam ama artık bizim de evdeki huzurumuz kaçıyor bunu söyleyebilirsin annene de. Kız Kardeşinin eşiyle arası bozulduğu için şimdi dikkat ettiğini söylemişsin kv nin. Belki sizin de aynı duruma geldiğinizi fark ettirirse eşin artık sizi de sürekli gelin diye bunaltmaz. Esine sınavını söyle, annesine söylesin sürekli gidip gelince senin ders çalışamadığını. Birde en çok dikkatimi çeken bu kadar su yolu yapıp gitmek masraf da olmuyor mu . Yani arasıra gidilir de her hafta gidip gelmek size de maddi olarak zor olur. Sen de çalışmıyormuşsun. Bir tek yol parası olmuyor sonuçta yola çıkınca. Annesi biraz bencil de gibi geldi bana.

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için gerçekten anlamışsınız beni . Işte biraz konu burda da devam ediyor. Biletinizi ben alıcam diyor. Para veriyor zorla. Kaynanam polis emeklisi.. parasıyla da yönetiyor. Bugün ağlarken biletinizi de ben alırım yaaa diyip ağladı .

bu gitme problemi son 1 ayda hastalık olayına gittik haftada 1. Öncesinde gitmiyorduk öyle.

Böyle bir anne-oğul ilişkisi görsem ben de garipserdim ama asla eşime kızmazdım. Böyle yaparak sadece aranızdaki ilişkiyi yıpratırsınız. Eşiniz yarın bir gün annemle aramdaki ilişkiden sana ne dese haklı. Bu konuda size tek hak verdiğim nokta sık sık Ankara’ya gitmek zorunda olmanız.

Yok karar verdim eşimle iyiyim. O bir şey yapmadı zaten. Ben onla aramı bozmamam lazim ona da yazık günah haklısınız..
Bizim ev ankarada onlar kocaelide.

O zaman eşin sorunun para olmadığını senin ders çalışma planların olduğunu ve kendisinin de işleri olduğunu yoğunluğunuzu söyleyip parayı kabul etmeyecek. Kv niz mesleğinden dolayı da pek kendi halinde sakin biri değildir. Eski polisler daha kuralcı ve dediğim dedik olabiliyorlar. Sen dahil olma hiç eşin annesine durumu açıklasın. Bayramda da gitmemeniz en doğrusu, hem salgın var hem de sizi duygu sömürüsüyle getiremeyeceğini anlamış olur.

Daha dun ergen kuzen baslikli bir konu actim, ayni gun kapattirdim iceriginde annesine cok duskun dayimdan bahsediyordum. Millet topa tuttu her ikisini de tabii. Ikisinin birbirine olan duskunlugu, birbirlerine olan nazlari nerdeyse dayimin evliligini kopma noktasina getirdi. Konuda bazilari anne ogul iliskisinden sanane yazinca ufak capli bir sok yasadim ayni forum mu diye :)) sadece nazlaniyorsa sorun yok bence ama evliliginize mudahale, her kinuda bana soracaksiniz ben bilirim gibi tavirlar varsa bu baska bir durum.

Söyledi bunları. Evet illa kendi dedigi olacak. Herkes ona uyum saglayacak. Ben dahil olmadım hiç. Ama kendince beni de suçlayacaktır. Ama anca gitmesek anlar. Kadın salgını da dinlemiyor ki ankarada vakalar arttı hiç evden çıkmıyoruz.ama kv ben asıl oglumu gormezsem hasta olurum diyor.

Evet müdahale var eşim dinlemiyor ama bence yine de çok gıcık bir durum. kadın bu yıl tatil yok izin alıp bizde duracaksınız. Yok işte senin ailene bu ay gitmeyin bize gelin. Gibi gibi şeyler.

İşiniz zor umarım halleder eşiniz. Siz evde güzel vakit geçirip eşinizle iyi olmaya bakın . Zamanla eşin anlamış zaten annesinin bu durumları abarttığını . En azından eşinin gözünde sen kötü olmazsın fazla yorum yapmazsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…