Nazlı kv

Oğludur nazlansın da , kefen falan bana salakça geliyor ya. kefenlemeye gelirsin dese kim kimi kefenleyecek belli olmaz anneciğim derim, susmam. ama kv dominant siz çitlembiksiniz tabirinizle. biraz gelinlik yapın zamanı gelmiş

Sürekli siz gitmek zorunda değilsiniz de ananın nazını niye çekiyorsun diye trip yapmak tuhaf geldi. Eşiniz de çözüm sun demiş, şaşırdım, normalde kavga çıkar bu lafa.
Ayrıca kalça protezi çok zor. Yıllarca ağrı çekecek belki, alistirin kendinizi

Güncelleme geldi konuya

Eşimin çalıştığı kurumda vakalar arttığı icin evden çalışmaya geçildi. Yani bu hafta evden çalışacak.bunu duyan Kv de e buraya gelirsiniz ozaman dedi. Kayınpeder de çağırıp durma şu cocukları diye kızdı arkadan duyduk. Eşim de anne vakalar arttı diyorum sen bizi çagırıyorsun dedi. Sinirlendi o da artık.

:)) töbe töbeeee . Ya en iyisi her dakika gidelim. Tüm işimizi bırakalım aman evimizde başbaşa oturucaz ya. Yok hemen oraya gidelim.

Evet valla her gören diyor ki senin kaynanan seni yer boyu kilosu falan da konuşması . ses tonu vs.

Yapıyorsa oğluna yapıyor size ne demeye geldim Sizin aranızı bozacak ya da doğrudan sizi etkileyecek bi hamlesi yoksa sizi ilgilendirmez, bariz kıskançlık yapıyorsunuz

Yapıyorsa oğluna yapıyor size ne demeye geldim Sizin aranızı bozacak ya da doğrudan sizi etkileyecek bi hamlesi yoksa sizi ilgilendirmez, bariz kıskançlık yapıyorsunuz

Kabul ediyorum evet kıskançlik ... ama hepsini okuyun o da kıskanclik yapıyor bence.

Koskoca kadinin esinden baskasina bebek gibi naz yapmasi bana cok itici gelirdi.
Ama evladi sorun etmiyorsa karismayin,yapsinlar ana ogul..
Yapacak bisey yok.

Tam olarak hissettiğim bu itici gelme sebebi de bu bana da zaten. Benim annemle aynı yaştalar o kadar fark var ki.. ki benim annem koca görmemiş bir kadın.

Kabul ediyorum evet kıskançlik ... ama hepsini okuyun o da kıskanclik yapıyor bence.

Kesinlikle öyledir, hiçbir duygu karşılıksız değildir, belki önce o kıskanmaya başladı sonrasında siz bi kıl oldunuz. Ama emin olun yalnız değilsiniz o kadar klasik kayınvalide tavırları gibi geldi ki aslında çok iyi anlıyorum sizi. Mesela ben de rahatsız oluyorum bazı tavırlarından eşim uzun uzun anlatır, ben yapınca hoşuna gidiyor arada gönlünü yapıyorum farkındayım der, eğer sizin ilişkinizde doğrudan olumsuz bir etkisi yoksa bence üzerinde durup eşinizi darlamayın. Zaten uzakmış he deyin geçin. Ben bu negatif duygularımdan dolayı mesafeliyim biraz kayınvalideme, çünkü rahatsız oluyorum.

Tam olarak hissettiğim bu itici gelme sebebi de bu bana da zaten. Benim annemle aynı yaştalar o kadar fark var ki.. ki benim annem koca görmemiş bir kadın.
Ben evladima da anneme de nazlanamam.
Gerci evlat daha kucuk de.
Sanmiyorum yani buyuyunce ah vah edeyim.
Ama yaparsam da geline ne
Oglu cekiyorsa hic laf etmeyin,esinize annesi degil siz itici gelirsiniz sonra.

Allah yardımcınız olsun sizinde. Uzakken tamam da elbet çok gideceğimiz veya icli dışlı olacağımiz günler de olur, çocuk olduktan sonraki gibi mesela. Şimdilik he de geç de . Kadın her fırsatta çağırma derdinde işte. Eşim istemiyor sık gitmeyi çok şükür de. Kadının yönetici tavrı gıcık ediyor beni . " bu yıl tatile gitmezsiniz." Cümlesi mesela.. yerini bilmiyor. Kizına yapamıyor ama bize yapıyor en garibi de bu.

Ben evladima da anneme de nazlanamam.
Gerci evlat daha kucuk de.
Sanmiyorum yani buyuyunce ah vah edeyim.
Ama yaparsam da geline ne
Oglu cekiyorsa hic laf etmeyin,esinize annesi degil siz itici gelirsiniz sonra.

Haklısınız. Ben cemkiren taraf olmamam lazım☺

Benim kv her akşam yemeğe çağırıyordu, abartısız her akşam. Bir gün eşim “ Anne eğer senin şu çağırmaların yüzünden Burçak yemek yapmayı öğrenemezse kaldı ki denemekten de vazgeçerse senin yakana yapışcam haberin olsun” dedi, kadın bir daha bizi yemeğe çağırmadı. Böyle saçma sapan isteklerinde tatili iptal edin ya da her hafta gelin gibi eşiniz bazen ayar çekmeli, dengeyi bulmalı bu anlamda her istediğini yapması tehlikeli aslında ,yoksa sırtını kaşımış yastığını düzeltmiş bunlar önemli değil cidden. Siz de kredinizi büyük şeyler için kullanın onun dışında ufak tefek şeyler için sürekli söylenmeyin ki konuştuğunuzun kıymeti olsun

Dogur buyut her nazini cek (sanki cocuklar babasina nazlanir kucukken) sonra gelin gelsin anan sana nazlaniyo diye tribe girsin.iyimis.

Ben kayınvalideye nazlı prenses lakabını takmıştım yıllar önce. Kendi ve kocası dışında tüm çocukları biliyor Benimkinin hayatı, yaşam şekli, her şeyi naz. Eşim her gün en az bir doz klasik naz niyaz çeker. Hiç karışmam, ana oğul, ne halleri varsa görsün. Ama ben çekemem. Çok denedi ama olmadı. O sebeple bayramdan bayrama ararım. Birde arada kafama estiğinde...

Ana oğul ilişkisine karışmayın. Annesinin nazını elbet çeker, neden kıskanıyorsunuz ki?

Bugün eşimin annesinin memleketine gittik, ki dipdibe evlerimiz mütemadiyen görüşüyoruz. Onlar bizden bir gün önce gitti sadece. Milletin içinde oğluşum gelmiş benimmm diye yanaklarını sıkıp sarıldı benim gözüme bakarak. İnanın sadece eşimin mahçup oluşuna üzüldüm. Yoksa bana ne anne oğul bütün gün şımarsınlar birbirlerine beni dertleyen bi şey yok

Bi salın şu adamların yakalarını, annesinin size zararı yok nazı size değil, karışmayın. Tabi ki kötü olan siz olursunuz.

Dogur buyut her nazini cek (sanki cocuklar babasina nazlanir kucukken) sonra gelin gelsin anan sana nazlaniyo diye tribe girsin.iyimis.

Sadece naz değil tabi olay bizim hayatımızı yönlendirmek istemesi bizim yerimize karar vermesi.

Ya gerçekten naz çekilmiyor.

herşeyin fazlası zarar ,

bu kadar nazlanacaksa dogurmasaymış , hee dogurdu evlendirmeseymiş oğlunu

ki kocası varken ayıp yanii

Allahım bende 20 30 yl sonra kaynvalde olcam sen blion çok amin
Kadın sana bişi yapmıyor ki ... doğurup bakıp büyütüp naznı çektiği oğluna yapıo.. Sende çocuk yapnca oğlunun nazına kız o zaman ilerdi naz yaparsan falan aklna gelir belkii..

`