Nazlı kv

Bakalım eşim sonki tribe aramicam dedi dün. Hala ne o aradı ne eşim. Haklısinız bir şey demicem eşime aramı bozmama hiç gerek yok... mesafe koymak gidip gelmek dışında nasıl yapılır ben onu bilmiyorum işte.

Bakalim ben bu işin sonunu merak ediyorum. Ben burda kpss denemelerle ugraşayım o gelsin et kessin diyor...

Bu iş kime dönecek. Hepten kötüleşip çığrından çıkacak mi bilmiyorum...

Teşekkur ederim desteğiniz için.. anlaşılmak da güzel. Evet zor valla ruhum yoruldu.

Sende ayağını burk,damar damar üstüne binsin,amannn dengeni kaybet yat kvnin yanına amannn bir su getir aman kremle bir ov off kendimi çok çaresiz hissediyorum diye gözyaşlarına engel olamaSende kvyi usandir sonra o bir dert yansa sen bin dert yan anlat da anlat.Sonra 2 gün aramazsa hiç mi merak etmiosun beni de telde mesela bas yaygarayi ağla ağla usandir

ah ahh valla bu tarz kaynanalar idmanlılar asla baş edılmez bu turlerle

Onun ettiğinin yüzde 5ini etsem naz olarak. Der ki ay bu da ne nazlı çıtkırıldım Kocasina öyle diyor mesela çok nazlı diyor. Adam 2 ameliyat oldu bize haber bile vermedi . Neymiş o nazlıymiş ben etsem kimbilir bana ne der.

Bu aslinda çok derin bir sorun. Esinin cocukluguna inen bir sorun. Muhtemel aralari yillari önce bozuldu ve kadinin tek kimligi annelik olmus. Cefakar, vefakar anne olarak baze seyleri kendince örtüyor. Ancak hem kendine, hem ogluna zarar verdigine farkinda degil aslinda.

Bu olayi eger çözülcekse, sadece psikolog tarafindan çözülebilir. Kimse yaptiklarin farkinda degil. Esinde farkinda degil, aslinda ne kadar ana kuzusu oldugunu. Ancak buda taraflarin bir problem oldugunu kabul edip, psikologa açik olmasini gerektiriyor. Ki oda ütopya.

Yani ne söyleyecegimi bilemiyorum. Rahatsizlik bir durum fakat rest çekmelik yada bosnamalik bir durum degil. Yapabildigin en iyi sey duymamaktir bence. Esin annesi ile konusuyorsa, odayi terk et.

Kv'de duygu sömürüsü ile esini çagirdiginda (yani eger gerçek bir neden yoksa), esini evde kalmaya ikna et. Onu telkin et, çok iyi bir evlat oldugunu anlat. Geçmiste iyi evlat olarak neler yaptigini anlat. Ancak iyi evlat olmaninda sinirlari oldugu, bu sekilde annesini fazla alistiracagini ve cidden gidemedigi durumlarda annesi birden istekleri kesildigi için, daha çok kizar diye.

Yani ona kizarak degil, ancak onu anladigini dile getir. Umarim bir orta yolu bulunur.

Dün sen böyle bir şey yaşasaydın (ameliyat olsaydın) ben yanından ayrılmazdım oğlum diye ağladı. Eşim farkında olanın bitenin aslında ... ama ne yapacağim diyor ne yapabilirim diyor . Önünü alamıyor. Kendince gitmemek . Istedigimi yere gitmek bir çözüm... başka çözum getiremiyor simdilik. Kayınpederle aralarında sorun oldu mu hep adamı göndermiş psikologa. Kendi gitmemiş. Adam ilac kullaniyor antidepresan. Kadın psikologa gitmez kendinde bir şey bulmaz.

Benim anlamadigim doga ile icice bir evde yaşıyolar bahceleri var. Sobada cay demle. Ben olsam onun yerinde emekliyim Kitabıni al keyfine bak... kadın yalnızlıktan keyif almıyor. İlla biri olacak yanında. Olmazsa saracak yer arıyor.

Bakalim ben bu işin sonunu merak ediyorum. Ben burda kpss denemelerle ugraşayım o gelsin et kessin diyor...

Bu iş kime dönecek. Hepten kötüleşip çığrından çıkacak mi bilmiyorum...
Mesela tam da bu konudan başlayabilirsin mesafe koymaya. Et kesemem annecim sinavima kalmis 1 ay etle falan ugrasamam nokta. Sen söyleyemiyosan esin araya girsin o söylesin turuncu su an zaten stresli yogun gelemez desin.
Ben hep esime söyletiyorum her gün görüsmek istiyodu aman bi gun de ders calismayiversin diyodu. Esim her defasinda bahane buldu sinava 3 ay kaldi 2 ay kaldi her defasinda bikmadan reddettik.
Simdi de sinav bitsin her gun görüşürüz diyo ama bilmiyoki ben kimsenin kölesi degilim canim isterse görüşürüm istemezse gorusmem. Zaten stresliyim bide onlarin bizim gelin hala öğrenci hehehee laflarini cekemem.

Haha iste 3 cocuktan buyuk ogluyla evli olan benim illallah ettirdi bana. Demekki ayni model bunlar.

Haklısınız. Aramasına, ilgilenmesine, şımartmasına ne gerek var? Anne dediğiniz nedir ki? Evleninceye kadar eşinize idareten bakıp büyütmekle yükümlü kadın

Bence pek iyi niyetli yardımsever bir gelin değilsiniz. Eşlerini annelerinden kıskanan insanlar çok acayip geliyor bana. Siz çok acayipsiniz

Bence pek iyi niyetli yardımsever bir gelin değilsiniz. Eşlerini annelerinden kıskanan insanlar çok acayip geliyor bana. Siz çok acayipsiniz

Tesekkur ederim saygı duyuyorum düşüncenize ama telefonda 3 triptir 1 ayda her hafta biizi yanına getirdi. Benim hayatımı etkilemese isterse her dakika naz etsin. Ama beni etkiliyor .

Eşiniz annesini hemen bir psikolog a götürsün en Güzel çözüm yolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…