nazlmelek anne oldu.

kimyager8

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
171
0
621
44
İstanbul
kızlar arkadaşım nazlımelek,(2008 kasım anneleri bilir,neti kesildiği için uzun süredir siteye giremiyodu)bugün ikizleri kaan:ecrin_bebek: ve keremi:ecrin_bebek: kucağına almış,ben de daha göremedim ama haberini aldım,sizlerle paylaşmak istedim,darısı başınıza hayırlısıyla,az kaldı....

açılışı nazlımelek yaptı:teytey:
darısı başımıza artık
Allah analı babalı büyütsün

nazlımelek uzun zamandır yoktu ..çoookkk sevindim..allah analı babalı büyütsün..hayırlı olsun...

agzım acık kaldı valla saskınlıktan
cılekten acılıs beklerken bırer bırer haftadaslarımızın haberı gelecek sanırım
heyecan yaptım valla acılısı yapan nazlımelek arkadasımızı kutluyorum
allah analı babalı buyutsun

Aynen bende sasırdım kaldım acılıs basladı ..
Korkmaya basladım ben :))
Allah analı babalı büyütsün ins ..

İkiz olduğu için erken olacağını düşünmüştüm ama bu kadar erken beklemiyordum. Görürsen çok selamımızı söyle kimyager... Çok sevindim. Kaan'la Kerem'e uzun ömürler....Eeee sırada ddm mi var :))

Hayirli uğurlu olsun valla açilişi ben çilek yapariz dedim ama nazli meleğin ikizleri önceden davrandi valla haftaya bende bir süpriz yapabilirim kizlar siki durunnnnnn

Allah analı babalı büyütsün, bebişlerin ikisi de sağlık ve mutluluk getiriler umarım annelerine. darısı bizim başımıza inşallah...

Nazlımelek yoktu ne zamandır,sanırım bir süre daha uğrayamaz buralara:))
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kimyagercim sen nicklerimizi selamımızı iletirsin kendisine.
Bebişleride öpersin.Bakalım Kaan ve Kerem in arkadaşları onlar kadar aceleci olacak mı :)

Allah anali babali büyütsün ins ay bi tuhaf oldum kasim anneleri yavas yavas dogurmaya basliyo darisi bizlere bakalim sira kimde

Süper bişey yaaa!!!!
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürler versin iki prensimize de....

allah analı babalı büyütsün kasım anneleri sanırım ekimde bitecek doğurmayan kalmasın
sırada ki arkayı dörtleyelim ay canım ya çok sevindim valla

diğer tarafa da yazdım ama buraya da yazayım.
nazlımelek e bebekleri ve ailesşyle birlikte güzel ve mutlu günler diliyorum.hayırlısıyla rabbim bizlere de nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…