Naznz, kaprisinizi en ok kim eker?

Efla

bize bağışla Allahım
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.964
17
118
Diğer
bayanlar

nazınızı, kaprisinizi en çok kim çeker?

eşiniz, anne-baba, kardeşler, sevgiliniz, arkadaşlarınız ?

normalde nazlı, kaprisli biri olmasam da yine eşim ve annemin beni alttan aldığı olur.

ben de en çok eşimin ve kardeşimin nazını çekerim.

ya sizler?
sengözlerimebaksanab

Nazlanmayı da sevmem nazda çekmeyi sevmem ..allahtan bu konuda eşimde aynı benim gibi geçinip gidiyoruz ama annem çok kaprislidir sevmememe rağmen çekmek zorundayım=(ÇÜNKÜ O BENİM ANNEM =)

Benim nazımı en çok annem ve eşim çeker.

Ben de en çok kardeşimin nazını çekerim. Kendisi dünyaları bezdirmeye yeter kapasitede bi insandır. Bayılıyorum yine de kendisine tabiy =)

nazımı,kaprisimi en cok annem,babam ve kardeslerım ceker...

cok nazlı olmama rağmen eşime pek yapamadım yapmadım sanırım..

Nazlanmayı da sevmem nazda çekmeyi sevmem ..allahtan bu konuda eşimde aynı benim gibi geçinip gidiyoruz ama annem çok kaprislidir sevmememe rağmen çekmek zorundayım=(ÇÜNKÜ O BENİM ANNEM =)

canım, ben de nazlanmayı sevmem ama arada küçük de olsa zıt düştüğümüz zamanlar olur. o zamanlarda alttan alan kim olur?

çok nazlıyımdır,
aksi için hiç çaba sarfetmiyorum,
zira ailem böyle büyüttü,
eşim de böyle yaşatmaya dewam ediyor:)
eşimden küçüğüm,ailemin de tek kızıyım,
bundanmıdır bilmem ama nazsız niyazsız gün geçmez bizde :)
ailem we eşim de en çok nazımı çekenlerdir..
ben de çekerim ama..

CADIARZU:uhm:KEM KÜM ÖHÖ ÖHÖ SANIRSAM KİM HAKLIYSA O KONUŞUYOR BİZİM EVDE ÖBÜR TARAF SUSUYOR YOKSA İKİ ASLAN BİR KAFESTE OLMAZ BE YAVRUM=)AYY HİÇ NAZLANAMAM UĞRAŞAMAMDA HELE ŞU ANKİ BEZGİN BEKİR HALİMLE HİÇ ÇEKEMEM BANA NET OLSUN DİYE BAŞTAN SÜLEDİM NET OL DÜRÜST OL HERŞEYİ SÖYLE AMA KONUŞ SAĞA SOLA BAKIP LAFI KEKELEME GEREKİRSE TARTIŞ İSTERSEN BAĞIR HAKLIYSAN AMA NOLUR HERŞEY NET OLSUN KİMSE TARTIŞMA ESNASINDA KAFASINDA BİRDE TARTIŞTIĞI KONUYU UNUTTURUCAK ŞEYLERLE UĞRAŞMAK ZORUNDA KALMASIN VE OLAY HEMEN KAPANSIN BÜYÜMESİN DİYE BAŞTAN SÜLEDİM ODA BEN KİBİN ALLAHTAN kaydirigubbakcemileHİHİHİHİ=)SAYGILAR APLA=)a.s.

anam ve gardaslarimdan baska kim ceker be benim nazimi....
zaten öyle fazla nazim, kaprisim felan yoktur...
kücükken cok nazliydim emme anam beni degistirdi sag olsun...
canim anam seviyorum seni...

cok nazlıyımdır ben en cok da annem ceker nazımı... canımdır benım Şeniz

en çok annem çeker zavallı kadın, benim kaprislerim meşhurdur bazen kendimi ben bile çekemezken annem çekiyo sağolsun. haaa bide hakkını yemeyelim nişanlımda çeker. çekecek tabi işinin adı neee:)))) duysa herhalde oyar beni.

Evin en küçüğü ve gözbebeğiyimm buyüzden nazlandığımda ailem çeker özelliklee annem :) ablam ve babişiminde hakkını yiyemem ama babamdan sonra hayatıma giren erkek olan ufuğumsa kaprisimi nazımı herşeymii 5 yıldır çok çeker yukarda ALLAH var onun yaptıklarını inkar edemem çok nazımı kaprisimi alınganlığımı kıskançlığımı çekmiştir çekerde hala :) ee napim şımartılarak büyüdüm ve hala hem ailem tarafndan hemde sevdiğim adam tarafından şımartılıyorum :) oyy kurban olsunlar sevdiğim adam yani ufuğumaa hakkını ödeyemem yaaa :) 5 yıldır bu deli kızı çekiyor :)

Seni sevmek, bana hayatın ne kadar anlamlı, nefes alıp verişimin bana verilmiş kocaman bir hediye olduğunu gösterdi.
Sabahları yeni güne kocaman bir gülümsemeyle başlamanın tadına vardım.
Hiç bir zaman bir anlam yüklemeyi başaramadığım yıldızların hepsinin artık başka başka bir sürü anlamı var.
Onlara her baktığımda;
birsinde gözlerini, birisinde gülüşünü, bir diğerinde ise senin bana hediye ettiğin yaşama sevincimi görüyorum.
Ve onlara her baktığımda Allah’ıma binlerce defa şükrediyorum.
Beni senin gibi bir hediyeyle mükafatlandırdığı ve seni hayatıma soktuğu için... İnsanın hayatta kendini şanslı hissetmesi kadar güzel bir şey olamaz herhalde! Benim de kendimi şanslı hissetmemi sağlayan sensin. Senin sevgin...
Sen doğan yeni günüme en büyük sebepsin. Seni sevmek, sanki bütün dünyaya kafa tutmak, bütün kötü şeyleri pembe görmek...
Hoş sen yanımda olduktan sonra gerekirse dünyaya da kafa tutarım. Bilirim ki sevgin, aşkın yanımda.
Bilirim ki düşsem de, yenilsem de beni kaldıracak olan eller senin ellerin... korkmam bu yüzden.
Çünkü sevmenin ne kadar güçlü, ne kadar yüce bir duygu olduğunu sen öğretin bana...
Seninle birlikte yeniden doğdum ben, seninle emekledim, seninle yürüdüm, ilk sözcüklerimi senin yanında söyledim.
ilk göz yaşlarımı senin için döktüm.
Anlayacağın hayatımı seninle en baştan yaşadım, her şeyi sende temize çektim ben. Hatalarımı, günahlarımı, aşklarımı...
Ben senin gözlerinin içinde boğulmaya razıyım.
Yeter ki bana olan sevgin, aşkın eksilmesin dilinden

benim naz yapmayı bilmem kimse de çekmez nazımı...
belki babam...
ama ben çok olmasa da naz çekerim..

çok kaprisli ve nazlı bir tipim ve eşimden başka kimse katlanamadı,katlanamıyor,ailem bile!

tabiki annem ve eşim
iyikide onlar var Allah başımızdan eskik etmesin (amin)

en çok sevgilim çeker çünkü en çok o'na yaparım naz ve kapris
ama sevgilim Allah'a şükür nazlı ve kaprisli değildir
Asabiyim ben o nedenle kimsenin kaprisini çekemem :=)

ben eşimin nazını çekerim...
annem de benim nazımı çeker....
bir şekilde gidiyo işte....
ama arada bir eşim de çeker günahını almıyayım
..fisfisfis

nazımı artık annemler bile çekmiyor...canım eşim kocişim o çeker alttan alır ancak.. bitanem benimmm

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

babam annem kardesim ve eşim
yapıp herhalde cok nazlıyımdır
eşim hep der senin nazını benden baskası cekmaz die kaydirigubbakcemile3

keşke bende nazlı kaprıslı şımarık biri olsaydım...
ama degılım..
kimseye naz kaprıs şımarıklık yapamıyorum.
bu huy meselesı galıba...
çocuklar dışında nazlı şımarık kaprisli insanları analayamıyorum...
komıgıme gidiyor..
ben yapmadığım için kimse benı çekmıyorsa kim olursa olsun bende başkasınınkini çekemem.kusura bakmasın kimse..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…