valla çok kaprsiliyimdir. yani kaprisli değilde huysuzumdur.
ben bile bazen kendimi çekemezken; en çok annem ve kocam çeker kahrımı.
yani bazen o derece oluyor ki; ben bile benden bi tanesine daha tahammül edemezdim diyorum.kafamçokkarıştı
Hem ailenin en küçüküğü olmam, hem aileye sürpriz yapmam, hemde geç yaşlarda sahip olunan bir çocuk olmamdan çok üstüme düşülmüştür. Özellikle babam tüm nazımı çekerdi.hihoyyyt Allah'ta kocam da öyle... Gerçekten nazımı, kaprisimi çeker.:asigim:
ayy ben en buyuk ve tek kız benım aılede annenem le dedem cok ceker bıde dayımın esı war saagolsun bı dedıgımı ıkı etmezz ama askımm cok ceker benı aman bazen cok mızmız oluyom yaaaa
öyle nazlı kaprisli bir insan değilimdir.ailem beni böyle yetiştidi .yani annem çocuklarını nazlıyacak biri değil sinirlidir sabırsızdır.yinede onu çok severim çok temiz kalplidir.
şimdi ise nazımı en çok eşim çeker zaten dediğim gibi kaprisli bir insan değilim
ben hiç kimsenin nazını çekemem.çok nazlı şımarık insanları sevmem o yüzden kızlarımıda çok nazlı yetiştirmiyorum .çok şükür eşimde öyle.zaten kaprisli bir insan olsaydı asla dayanamazdım:dilcikar:
biraz nazlıyımdır evin tek kızı olduğum içinde çok nazlandırıldim daima
özellikle babam tarafından
evlenmeden önce hep babam çekerdi kahrımı
evlendikten sonrada tabiki eşime düştü bu görev :asigim:
hayatımdaki en önemli iki erkek yani
benim nazım, sevdiğim insanlara geçer...
eşim,annem,babam,kardeşlerim tabiki en yakınlarıma naz yaparım
ama fazla da değil...
hani derler ya,"" fazla naz,aşık usandırır"" diye...
sevgiler...
ençok ennem,babam,erkek kardeşim,kız kardeşim, şimdilik eşim (umarım öylede devam eder ) ,babaannem v.s. en yakınlarım haliyle.bende onlarınkini çekerim ama ....hepsini çok sviyorum onların :)