Nazofarenks, korkuyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AA Benim de öyle bahar mevsiminde özellikle oluyor alerji bizde genetik olduğu için hiç yadırgamıyorum.Geniz etini bazen alerji ve enfeksiyonlar da büyütüyor. Geçmişler olsun

Üst solunum yolu enfeksiyonu yaşadım, sinüzitim de var bazen aniden burnumdan birşey patlıyor ve su boşalıyor.

Ben yıllardır kanserim o zaman
Burnum hep tıkalı hatta saniyede bir tıkanır açılır
2 dk seller gibi akar geçer falan
Kulak desen aynı yüksek seste balon şişiyomuş gibi içerde
Bende kanserim kesin
Aynı sorun bende de var.doktora gidiyorum birşey yok diyor ama ben nefes alamıyorum.salya sümük ağlarsam 2 dk açılıyor sonra yine kapanıyor.. neden boyle

Aynı sorun bende de var.doktora gidiyorum birşey yok diyor ama ben nefes alamıyorum.salya sümük ağlarsam 2 dk açılıyor sonra yine kapanıyor.. neden boyle
Başka bir doktora git bence. Doktor da bana birşey görünmüyor dedi ilk sonra derinlere kamerayı sokunca ve belirtilerimi tekrar tekrar sorunca geniz eti büyümesi dedi.

Başka bir doktora git bence. Doktor da bana birşey görünmüyor dedi ilk sonra derinlere kamerayı sokunca ve belirtilerimi tekrar tekrar sorunca geniz eti büyümesi dedi.
2 doktora gittim.ikisi de tel soktu..alerji diyorlar.kilo ver diyorlar..

Bak kilonun da etkisi çok. Annemde çok kşloluydu rahat nefes alamıyordu. Kilon çoksa zayıfla.

Allah korusun inşallah değildir

Ah bir bilsem
Bu aralar özellikle markete girdiğimde bir hapşuruk bir akıntı sanarsınki ağır grip geçiriyorum
Marketten çıkana kadar kendimi zor tutuyorum
Çıktığımdada hiç birşey yok
Mendili cebimden eksik etmemem lazım
Alerjik bişey belki ama 2 dkda olsa toplum içinde zor duruma düşüyorum

Alerjiniz vardır. Bahar geldi, geniz, burun, boğaz Allah ne verdiyse şişer. Sümükten değil şişlikten nefes alamaz insan. Basit bir kaç ilacı vardır. İyi bir doktor hemen ilaç tedavisiyle çözer. Geniz eti alınsa dahi alerjik sebeple yine büyüyor, şişiyor horlamaya sebep oluyor zart zurt... Benim alerji ataklarımda yüzümün tek tarafı uyuşur. Zaten atak sürecinde de direk kortizon.
Google hiç bakmaya gerek yok.

Hasta olduğunuzda su Google a bakmayın ya.Basim ağrıyor yazsanız beyin kanseri , kolum ağrıyor yazsanız kalp krizi ,kemiklerim ağrıyor yazsanız lösemi çıkıyor .Hastaneler ,doktorlar ne için var ??Aklınıza takilani doktorunuza sorun .Geçmiş olsun .Bu arada bu belirtiler yıllardır bende de var.

Eşim şu an bu şekilde..kaloriferli eve taşındığımızda başladı problemi ve kulak problemi hep vardı ..basıncı dengeleyemiyor diye hatırlıyorum.Ona kulak için tüp önerildi

Ben yıllardır kanserim o zaman
Burnum hep tıkalı hatta saniyede bir tıkanır açılır
2 dk seller gibi akar geçer falan
Kulak desen aynı yüksek seste balon şişiyomuş gibi içerde
Bende kanserim kesin
Benim de her sabah uyandığımda kan oluyor kaç senedir. Ağzımın etrafında, burnumun içinde dışında kurumuş kan gördükçe çok korkuyordum ben de . Tek sebebi bahar alerjisi çıktı .

Eşim şu an bu şekilde..kaloriferli eve taşındığımızda başladı problemi ve kulak problemi hep vardı ..basıncı dengeleyemiyor diye hatırlıyorum.Ona kulak için tüp önerildi
Kulağımda bir sıkıntı yokmuş aslında. Daha yeni böyle kulak ağrısı olmaya başladı bende. Bakalım şu biyopsi vs sonuçlansın da.

Korkmayın ben de hastalığım için gittiğimde çok korkunç testler istediler ben de baya korktum ama hamdolsun temiz çıktı, bol bol dua edin panik yapmayın

Peki test sırasında canınız çok yandı mı
Bedenen çok kötü haldeydim ve canımı yakan işlemler gördüm, 2 yıldır sürekli canımı yakıyor doktorlar, ama artık dayanır hale geldim , eskiden bağırarak tepki verdiğim işlemelere karşı resmen dayanıklı ve kayıtsız hale geldim , ağlaya ağlaya yaptırdığım işlemler vardı ve narkoz , uyuşturma falan yapılmadı hiç bende , sizin durumunuz benim kadar acılı olmaz anestezi uygularlar mutlaka, emin olun benim kadar canınız yanmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…