- 31 Mart 2025
- 42
- 16
- 3
- Konu Sahibi busoruicin
Neden acaba siz de tecrübenizi bizlerle paylaşabilir misinizYaptırmayın sakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden acaba siz de tecrübenizi bizlerle paylaşabilir misinizYaptırmayın sakın.
Yağ enjeksiyonu yaptırdınız mıPek etkisi olacağını düşünmüyorum ama bir zararı yok en azından yapılabilir
Nazolabial yerine ortayüz dolgusu yaptır derim. Ben de nazolabial yaptırmak için gitmiştim ama doktor önerisiyle ortayüz dolgusu yaptırdım çok da iyi oldu yüzü yukarı kaldırıyor direkt ve o çizgiler hafifliyor.Kızlar selam nasılsınız? 29 yaşındayım daha önce hiç dolgu botoks yaptırmadım. Yüzüm zayıf oval ve nazolabial çizgilerime belirginleşti. Özellikle sağ tarafta. Sağ tarafa yatıyorum hep, sırt üstü asla uyku tutmuyor
1 haftadır akşamları c vitamini kullanıyorum, sabahları sadece nemlendirici sürüyorum güneş koruyucu da sürmüyorum. Sizce bu kötü etkiler mi?
Nazolabial dolgu yaptırmalı mıyım sizce? Yaptıranlar memnun mu? Nemlendirici, yağ, yeşim taşı masajla falan toparlayabilir miyim sizce yoksa dolgu tek çare midir? Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi teşekkürler![]()
Nerede kime yaptırdınız acaba ?Nazolabial yerine ortayüz dolgusu yaptır derim. Ben de nazolabial yaptırmak için gitmiştim ama doktor önerisiyle ortayüz dolgusu yaptırdım çok da iyi oldu yüzü yukarı kaldırıyor direkt ve o çizgiler hafifliyor.
Hayır yaptırmadımYağ enjeksiyonu yaptırdınız mı
İstanbul Ataşehir dermatologda yaptırmıştım benNerede kime yaptırdınız acaba ?