Nazolabial dolgu yardım

Yaptırdım çok pişmanım gülüşüm değişti sadece o yapılmamıştı başka sorunlar da yaşadım. Zaten nazolabialler yüzümüzün çerçevesindeki yağların erimesiyle belirgin hale geliyor. Yani dolgu yapılacaksa bile ilk olarak nazolabial değil yanaklar, kulak önü vs değerlendirilmeliymiş. Dolgu çok riskli ara ara şişiyor ödem oluyor vs. Yaşadığım durumları yaşamanızı istemem. Maalesef hekim diye gidiyoruz ama bir sektör haline gelmiş iş ahlakı yok çoğunda.

Ben çene dolgusu yaptırdım mesela 1ml hiçbir sıkıntı yaşamadım, çok memnun kaldım. Ama nazolabial kısmı doktora defalarca sormama rağmen yapmak istemedi, çok farketmeyecek ve önermiyorum, biraz kaybolmasını istiyorsan şakak kısmına sanırım tam yerini hatırlamıyorum ama oraya dolgu yapıp yüzü yukarı çekiyorum ve nazolabial çizgiler hafifliyor demişti. Onu da ben istemedim. Nazolabial ve gözaltı dolgularını uzun zamandır hiç önermiyor doktorlar.

Ben de sizinle yasitim. Bu yaslarda sanirim psikolojik olarak bedenimizde artik degisimleri gorunce moralimiz bozuluyor. Ben dudak dolgusu yaptirdim sonradan pisman oldum suan baya indi ama sizin gibi sonra nazolabial vsde dusunmeye baslamistim ama cok olumsuz seyler yasayanlar var. Ustte arkadasin dedigi gibi gozalti ve nazolabi tehlikeli damarlarin gectigi noktalarmis. Artik kendi kendime bedenimi sevmeyi dogal yontemlerle bakmayi dusunmeye basladim belkide bazi seyleri abartiyoruz yaş alıyoruz diye bize psikolojik baskı oluyor bu değişimler ama bedenimizi sevelim. Gunes kremini asla birakmayin yüzdeki kirisiklar icin cok etkili ben evde bile suruyorum gunes kremini artik. Missha markasini tavsiye ederim cok hafif

Kızlar selam nasılsınız? 29 yaşındayım daha önce hiç dolgu botoks yaptırmadım. Yüzüm zayıf oval ve nazolabial çizgilerime belirginleşti. Özellikle sağ tarafta. Sağ tarafa yatıyorum hep, sırt üstü asla uyku tutmuyor :(
1 haftadır akşamları c vitamini kullanıyorum, sabahları sadece nemlendirici sürüyorum güneş koruyucu da sürmüyorum. Sizce bu kötü etkiler mi?
Nazolabial dolgu yaptırmalı mıyım sizce? Yaptıranlar memnun mu? Nemlendirici, yağ, yeşim taşı masajla falan toparlayabilir miyim sizce yoksa dolgu tek çare midir? Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi teşekkürler 🌺
Nazolabial yerine ortayüz dolgusu yaptır derim. Ben de nazolabial yaptırmak için gitmiştim ama doktor önerisiyle ortayüz dolgusu yaptırdım çok da iyi oldu yüzü yukarı kaldırıyor direkt ve o çizgiler hafifliyor.

Nazolabial yerine ortayüz dolgusu yaptır derim. Ben de nazolabial yaptırmak için gitmiştim ama doktor önerisiyle ortayüz dolgusu yaptırdım çok da iyi oldu yüzü yukarı kaldırıyor direkt ve o çizgiler hafifliyor.
Nerede kime yaptırdınız acaba ?

Annem senelerdir nazobial çizgilerine ve ağız kenarına dolgu yaptırır bir sorun olmadı ama yaptırdığı yer dermatolog

Back
X