Ne acılar yaşadım...anlattıkça ağladım

husundark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
90
2
48
....................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Canım benim.. Sonuna kadar okudum. Ve ben eminim sen çok daha mutlu olacaksın,yeniden aşık olacaksın..
Ve okurken de iyi ki böyle olmuş dedim içimden :)) allah senin için hayırlı olanı vermiş aslında..
Öyle bir insanla ömür geçer miydi?
Daha dur sen ... Cok arayacak seni. ama sakın konusma sakın...

bir söz vardır çok inanırım. "Aldatmayı affetmek bir sonrakine verilecek izindir sadece" diye. Ne kadarda doğru. Ah be arkadaşım keşke affetmeseydin. Demesi kolay dediğini duyuyorum ama inan bir benzer olay benim başımdan geçmişti üstelik neredeyse nişanlacakken. Affetmedim yalvarmalarına kulak asmadım çok sveiyordum ama o kadar canımı yakmıştı ki. Sonra aylar sonra evlendi. Bense yapayalnızdım bir başkasına aşık olamıyordum güvenemiyordum taki geçen seneye kadar. Keşke afetmeseydiniz neyse olan olmuş üzülmeyin artık inan hayat hiç ummadığımız süprizler hazırlıyo bizim için

çok üzüldüm gerçekten
aslında kendimizden tavizler verdikçe bu son kaçınılmaz oluyo.dimdik durabilmek gerek ama herzaman olmuyo işte.
cokk daha mutlu olabilcegin bi aşk seni bulur umarım ..

Yazarken sanki yaşadım tekrar aynısı.. Ve inan anlattıklarım o kadar yüzeysel ki. Ne Dayaklar, hakaretler, maddi manevi kayıplar var anlatıl(a)mayan..
Beddua etmiyorum artık ama Allah biliyo nasıl yandığımı. İnşallah görürüm bi gün ne halde olduğunu..

Teşekkür ederim iyi dilekLeriniz için. iyiki varsınız. Huzur buluyorum burda..

canım bugün 3. günüm sigarayı bıraktım..
okurken nasıl bir sigara isteği geldi anlatamam.
gönlümüzden geçenler her zaman hakkımızda hayırlı olmayabiliyor..
allah yolunuzu açık etsin..

okuyunca ne kadar üzüldüm ya acı cektıgın o anlarda yanında olup sana destek olasım geldı o derece üzüldüm.....cnm benım hakkında hayırlısını verir inş. Allah zaten de öyle olmuş..bundan sonra senı hakedecek ii insanlarla karsılasırsın umarım....yalnız ben olsam intıkam almadan rahat edemezdım ...sen ii hiçbişey yapmamıssın....

cnm hiç sıkılmadan üzülerek okudum allah a haval et o bilir ne yapacağını artık bu kötü şeyleri düşünme önüne bak yoluna devam et mutlu ol emin ol ki bi gün en kısa zamanda karşına tekrar aşık olacağın ve güvenebileceğin sana çok değer veren biri çıkacaktır

Allah yardımcın olsun,unutma hepsi geçecek ve sen çok mutlu olacaksın... Tüm kalbimle söylüyorum ve hissediyorum bunu

Dedim ya anlattıklarım çok yüzeysel. İntikam duygusu hiç bi zaman rahat bırakmadı beni de. Ayrıldığımız zamanların birinde o kızın bizim yaşadığımız eve geldiğini öğrendim. Kan beynime sıçradı. Benim hatıralarımın olduğu eve gelmişti. hiç yapmayacağım şeyi yaptım. Arkadaşların yardımıyla o çevrede mafya tarzı bi adamla irtibata geçtim. Direk muhattap olmadım. Arkadaş ayarladı herşeyi. Sadece canLarı yansın, bi tokat atsınlar, bi de benim yaptığımı bilsinler yeter dedim. Ev adreslerini verdim. Tabi bunları ayarlamam bi haftayı buldu. Sonra arkadaş aradı verdiğin adreste kimse yok. Ev boş diye. İnanmadığım. Daha bi gün öncesinde ordan geçmiştim. Doluydu ev. Koşa koşa gittim.. Taşınmışlar. Kaçmışlar daha doğrusu..
Ama iyiki gitmişler dedim sonra. Çok büyük olaylar çıkacaktı belki o sinir harbiyle.. Allah'a şükür ki sonrasında hakim olabildim kendime.

hangi bölümü bitirdin? herşeye rağmen okumuşsun, bence önemli olan bu. inşallah seni el üstünde tutacak biriyle mutlu, huzurlu bir ömür geçirirsin. bol bol dua et. bunların da yaşanacağı varmış. herkes farklı dertlerle deneniyor bu dünyada.

canım benım ya kıyamam defolsun gıtsın yazık degılmı o guzel canına ama ınan kopekler gıbı arıcak senı ve o kadar ıgrenıceksınkı ondan varya bunlar gecıo senın karsına en guzelı cıkıcak cunku allah uzulenı gorur ama onun basına oyle seyler gelecekkı nasıl evlendıgını duydugunda yıkıldıysan o senden beter olacak kı ınsallh olur sıkıntılarını buraya yaz ınan burası ınsanı cok rahatlatıo ve herkes destek oluo bı hafta oncesı cok kotuydum ama toparladım kendımı sakın ıcınde tutma paylastıkca azalıo uzuntuler

Kesinlikle aynen katılıyorum... İşyerindeyim, işimi gücümü bıraktım sadece yazdığına odaklandım ve inan bende ozamanlar senin yanında, sana destek olabilmeyi çok istedim.
Allah hakkında hayırlısını vermiş canım. her şerde vardır bir hayır. Allah senin karşına öyle birini çıkarsınki, yaşadığın herşeyi unuttursun sana..
Allah görüyor.. Onuda Allah'a havale et sen, canınıda sıkma artık emi...

Ne kadar sulugözLü olduğumu hissettim bu süre içerisinde. Hep ağlamışım ve yorumLarınızı okudukça hala dökülüyo o yaşlar. Ama bu defa rahatladığımı hissediyorum. Çok çok çok sağoLun..

keşke seni aramasına izin vermeseymişsin
telefonunu filan değiştirseydin
bilmiyorum yaa
biraz da kendi kendine etmişsin gibi geldi
ayrıca bırak kimle evlenirse evlensin
öteki kız kendi mallığına yansın
2. kadın olmuş bile bile evlenmiş bi de öğkk

okurken bile gözlerim doldu benim yaşadıklarımı hatırladım. ah biz kadınlar ne çok seviyoruz sevncede ne kadar gözü kara oluyoruz. sabret bitanem zaman tek çaren. zamanla biticek sızın ve daha çok seveceğin insanla karşılacaksın inşallah.öylelerinin yüzünü kolaykolay güldürmez Allah ve bu dünyada bulur karşılıgını ahirete kalmadan. Rabbim yardımcın olsun.

Harita Kadastro okudum . Okul biter bitmez de iş buldum hemen. 1 senedir çalışıyorum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…