Canım benim.. Sonuna kadar okudum. Ve ben eminim sen çok daha mutlu olacaksın,yeniden aşık olacaksın..
Ve okurken de iyi ki böyle olmuş dedim içimden :)) allah senin için hayırlı olanı vermiş aslında..
Öyle bir insanla ömür geçer miydi?
Daha dur sen ... Cok arayacak seni. ama sakın konusma sakın...
okuyunca ne kadar üzüldüm ya acı cektıgın o anlarda yanında olup sana destek olasım geldı o derece üzüldüm.....cnm benım hakkında hayırlısını verir inş. Allah zaten de öyle olmuş..bundan sonra senı hakedecek ii insanlarla karsılasırsın umarım....yalnız ben olsam intıkam almadan rahat edemezdım ...sen ii hiçbişey yapmamıssın....
okuyunca ne kadar üzüldüm ya acı cektıgın o anlarda yanında olup sana destek olasım geldı o derece üzüldüm.....cnm benım hakkında hayırlısını verir inş. Allah zaten de öyle olmuş..bundan sonra senı hakedecek ii insanlarla karsılasırsın umarım....yalnız ben olsam intıkam almadan rahat edemezdım ...sen ii hiçbişey yapmamıssın....
hangi bölümü bitirdin? herşeye rağmen okumuşsun, bence önemli olan bu. inşallah seni el üstünde tutacak biriyle mutlu, huzurlu bir ömür geçirirsin. bol bol dua et. bunların da yaşanacağı varmış. herkes farklı dertlerle deneniyor bu dünyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?