Ne acılar yaşadım...anlattıkça ağladım

etkilendim hemde fazlasıyla...aklım almıyor üstelikte evlenmiş..işin tuhaf yanı kızda senin varlığını bildiği halde telefonda herşeyi anlatıığı halde tekrardan görüşmüş kimbilir ona ne yalanlar söyledi..cnım benm ALLAH iyi insanlarla karşılaştırsın..

anlatımın çok akıcı olduğu için okudukça okuyasım geldi ne yalan söleyeyim. Allah yardımcın olsun. sevdikmi öyle bi seviyoruzki gözümüz başka birşey görmüyo. umarım yaşadıklarını unutturucak birisi çıkar karşına

Gözleri kör olacak tapacak kadar sevmek nasıl bir hastalık bilirim, yaşadıklarınızı okuyunca öyle iyi anladım ki yaşayan anlar sadece.
Taparcasına hiç yanlışını görmeyerek sevdim ve o bir anda bırakıp gitti şimdi başkasıyla evleniyor, beni hiç umursamadan. İçimde kara bir delik var sanki hergün büyüyor... Şu anda yalnızım, hiç o kadar sevemeyeceğimi, sevilmeyeceğimi, sevdiğim insanınsa beni kahredip gidip ömür boyu mutlu olacağını düşünürken ölmekten başka birşey gelmiyo çare olarak ... Allahım ben bu kahrı hakedecek ne yaptım diyorum, ben bununla nasıl yaşarım hergün onun mutlu olduğunu düşünerek?

seni çok iyi anlıyorum canım benim allah yardımcın olsun allah böylelerinin asla yanına bırakmasın ...

iyiki burası var.. iyiki sizLer varsınız.. Tekrar tekrar teşekkür ederim

kimsenin yaptığı yanına kalmaz...senı aldattıysa onuda aldatır..ve kız kendını yakmış resmen..kendısını aldattıgını bıldıgı halde (sonucta bi nevi onuda senınle aldatmıs oluyor ) afedersin ama adi insan nolcak, karaktersiz insan..bence sen haline şükret, nasıl olsa bi gün aşk bitecekti, ve o zamana kadar zaten sende tükenmiş olacaktın..senın adına üzüldüm: bu piskolojıyı yaşadığın için ...sevindim: böyle bir insandan kurtulduğun için...her işte bir hayır vardır, alah resmen korumuş seni ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…