Ne ahlak kalmış, ne de insanlık...

wenars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
1.681
21
66
İçel Mersin
arkadaşlar akşam akşam moralim bozuldu. kendi başıma gelebileceğini düşündüm bir an. artık insanlar bir tuhaf olmuş. utanma nedir bilmiyorlar.
benim büyük dayımın torunu var. uzak akraba gibi gelebilir ama devamlı görüşürüz biz. evlerimiz çok yakın. aynı okullarda okuduk.
neyse işte bu adam daha 12-13 yaşından beri bir kızı seviyordu. askere gitmeden önce evlendiler. şu an yaklaşık 4-5 yıllık evliler.kızı da ben tanıyorum, biraz cadıdır ama sonuçta kimse böyle bir şeyi hak etmez.
bu dayımın torunu, karısının nikah şahidiyle yani en yakın arkadaşıyla karısını aldatıyor!
bu durumu kendi abisi,ablası ve biz dahil herkes biliyor. bir tek eşi bilmiyor.
ve eşi hala bu kızla çok samimi. nerden bilsin en yakın arkadaşıyla eşinin böyle haltlar karıstıracağını.
üstelik 2yaşlarında dünya tatlısı bir çocukları da var.
az önce malum arkadaşlık sitesinde fotoğraflara bakıyordum.
bir gördüm ki bu en yakın arkadaşının doğum günü için kendi evinde kutlama hazırlamış. yemekler,pastalar yapmış. VE RESİMLERDE YANLARINDA EŞİ DE VAR!
bu nasıl bir ahlaktır, nasıl insanlar bunlar böyle.
hiç mi utanmıyorlar ben anlamıyorum...
resimleri görünce sinir oldum..kendimi çok kötü hissettim o kadının yerinde ben de olabilirdim...:85:

Adamın sütü bozuk aynısı kendi kızının başına gelebilir bu ne cesaret !?

ya sormayın moralim öyle bozuldu ki..
bir kadına bunun yapılması...
bir de kocasının kendisini aldattığı "en yakın" kız arkadaşına doğum günü hazırlıyor...
içim cız etti...
allah dayımın torununun da o kızın da cezasını verir inşallah :25:

Kadın kadının düşmanı ya mide bulandırıcı bir arkadaşın konusu vardı onu da kocası hamileyken evine giren çıkan biriyle aldatmış Allah bunları bildiği gibi yapsın arsız şeyler.

yazıklar olsun böylelerine, oyunculuk yetenekleri de ne kadar yüksekmiş, ne kadar sinsi insanlarmış, bence yeryüzündeki en kötü insanlar sinsi olanlar, böle saman altından su yürüten, ser verip sır vermeyen

Ahlaksızlık! Midem bulandı ya! Allah kadıncağızın yardımcısı olsun çok üzücü bu durum

herkes biliyorda karısı nasıl bilmiyor
kadınlar hisseder böyle durumları....

peki karısına neden kimse bişey demiyorki? Resmen aptal yerine konuluyor :50:kocasının dostuna parti bile hazırlıyor... ne acı ya...

sinirlerim çok bozuluyo böyle konular okuyunca. allah kalbinde kötülük olan erkekleri bildiği gibi yapsın inşallah.

kimse bişey söyleyip vebali üstüne almak istemiyor..
şimdi ben gidip söylesem herkes onların yuvasını yıkmışım gibi davranacak bana...
az önce bişey öğrendim...o kız da evlenmiş çok yakın tarihte...
Allah ıslah etsin...

konuyu herkes biliyo ve susuyo yazık kıza ya.

gelde güven insanlara...eski eşimin uğruna bizi terk ettiği kızda bizim ailece görüştüğümüz biriydi bunlardan çok var...ALLAH verecek onlarında hakkını...

Bence bir şekilde söylenmeli gerçekler. Empati yapıyorum ve mideme kramplar giriyor. Hangi kadın bu denli aptal yerine konmak ister ki?

neden biriniz çıkıpta adamın kulağını çekmiyorsunuz yada kızın aptal durumuna düşmesine öyle bakıyorsunuz anlamadım. Bence olaya direk yapamasında endirek olarak müdahale etmelisiniz. Ailesi falan konuşsun adamla. yada gelinleriyle. bu kızla arkadaşlığını kes desinler. kocanda gözü var desinler.

neden biriniz çıkıpta adamın kulağını çekmiyorsunuz yada kızın aptal durumuna düşmesine öyle bakıyorsunuz anlamadım. Bence olaya direk yapamasında endirek olarak müdahale etmelisiniz. Ailesi falan konuşsun adamla. yada gelinleriyle. bu kızla arkadaşlığını kes desinler. kocanda gözü var desinler.

Bence de birileri birşey yapsın bu ne rezillik! Siz göz yumdukça bunlar da abartmışlar. İnsanda biraz yüz olur, metresi için karısının parti hazırlamasına izin vermez!

Bu kadar rezil bir olay karşısında bilip susanlar da vebal altındadır bence. Hangi akıl ve vicdan sahibi insan böyle bir olay karşısında susar ki.

Son düzenleme:
siz durumu nasıl öğrendiniz
ben bu tarz kadınların insan olduklarından şüphe ediyorum
biri dürüst davransın ve bu gerçeği kadına anlatsın

Son düzenleme:
malum kadınla konuşabilirsiniz..madem evliymişte..
elini ayağını çekmezse herkese durumu açıklayacağınızı söyleyin

Back
X